Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חוות דעת על CLK,SLK וCקלאס קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6324 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בזמן האחרון אני די רוצה להחליף את הרכב, אני די רוצה לקנות רכב ספורטיבי אבל עדיין לשמור על נוחות ויוקרה, מה גם שבמרצדס אנו מקבלים שירות מעולה בגלל שיש כמה בבעלות המשפחה ולכן השירות אדיב מאוד.

אני די מתעניין בCLK SLK וCקופה, לי ישC סדאן 200 קומפרסור ואני מאוד מרוצה ממנה,מה ההבדל בינה לבין אחותה חסרת2 הדלתות, איך באופן כללי דגמי הספורט של מרצדס? ומה הסחירות שלהם, השנתונים הם 2005 עד חדש.

אני יודע שהSLK ממש קטנה ושונה משאר הרכבים אבל היא תמיד תהיה החלום ואולי יום יבוא אושכנע את ההורים לאחת כזאת.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

נא לא לצטט הודעה קודמת.

אני יכול לתת לך חוות דעת על SLK200 שנת 2002 (למרות שביקשת 2005),

הרכב היה שייך לידידה טובה שלי. בכל מקרה, היא היתה מאוד מרוצה מהרכב, רק שאיך שנגמרה האחריות התחילו לצוץ יש שם תקלות ברכב, החל מחיישן למבדה , הגג פתאום לא נפתח, ועוד כמה תקלות קטנות שעלותן היה כמה עשרות אלפי שקלים,

כאשר הרכב הוצא למכירה הם מכרו אותו אחרי תיקון התקלות ב15 אחוז פחות המחירון .

בהצלחה לך.

Golf 1.6 DSG 2009

פורסם

הרכבים הללו לא נסחרים במחיר מחירון בדר''כ זה כך והן נסחרות בהרבה פחות.

רובן של המרצדסיות הנוכחי היום מרגישות יחסית רכות(חזקות ומהירות אך לא חדות ומאוזנות)

אין ספק שהן מפוארות ומאובזרות אך תמיד היה חסר להן ההתנהגות של המתחרים מבאווריה.

מה שכן על הC החדשה בגרסאות AMG יש דווקא חוו''ד טובה וטוענים שהיא נותנת פייט יפה מול המתחרות מבחינת ההתנהגות.

אם אינך מעוניין לפנות ולפזול לכיון המתחרות הייתי שוקל במקומך אולי לשדרג לC החדשה שגם נראית טוב יותר לדעתי.

הCLK אכן מדהימה במיוחד הסגורה אך אינני יודע עד כמה היא מתנהגת.

פורסם

אני נורא אוהב את הCE משנות ה90...

שמעתי שיש להן אמינות גבוהה וה CE320 גם חזקה וספורטיבית.

את המרקים שהגיעו אחרי השנתונים האלו לא אהבתי במיוחד...

פורסם

יקיר,הE קופה החדשה תהיה הרבה מעבר לגבולת התקציב שלי,הלוואי והייתה לי אפשרות לקנות רכב כזה.

General M הCE ניראת אכזרית אבל היא ישנה ואני מעדיף משהו חדש יותר.

תודה לעונים אשמח לשמוע עוד תגובות.

mercdes-benz E350,jaguar xj, audi a3 sortback, seat leon 1.8tsi. gmc sonoma 92- my sweets

פורסם

היתה לי SLK350 במשך שנתיים.

אם יש לך C-200 אז אתה בטח יודע שהמנוע הזה חלש מאוד. די מבאס לנהוג על SLK ולתכנן עקיפות מראש.

מבחינת מרווח פנים, SLK אוטו מאוד מרווח יחסית לרודסטר. מושבים אוחזים נפלא, אבל קצת מעייפים לאורך זמן.

הגג נזקק לכיוון פעמיים לאורך התקופה (יצא מאיזון והתחיל לדפוק ולרעוד).

תא מטען ענק כל זמן שהגג סגור. בכלל הרכב מאוד פרקטי ליומיום. רק הכניסה והיציאה מהרכב לא נוחות.

יניב

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם
היתה לי SLK350 במשך שנתיים.

אם יש לך C-200 אז אתה בטח יודע שהמנוע הזה חלש מאוד. די מבאס לנהוג על SLK ולתכנן עקיפות מראש.

מבחינת מרווח פנים, SLK אוטו מאוד מרווח יחסית לרודסטר. מושבים אוחזים נפלא, אבל קצת מעייפים לאורך זמן.

הגג נזקק לכיוון פעמיים לאורך התקופה (יצא מאיזון והתחיל לדפוק ולרעוד).

תא מטען ענק כל זמן שהגג סגור. בכלל הרכב מאוד פרקטי ליומיום. רק הכניסה והיציאה מהרכב לא נוחות.

יניב

יניב, אחלה שם אגב אם הייתה לך SLK350 המנוע הוא בנפח 3.5 עם 272 לדגם החדש אני לא יודע על איזה שנה אתה מדבר. אבל עדיין שלי הייתה SLK280 ואחריה עליתי על SLK350 הרגשתי המון הבדל ביניהם ובמיוחד בכוח של, כל אחת מהם ועל ה-350 מאוד נהנתי לנסוע היא הייתה מהירה מאוד.

יניב

פורסם

תודה על התגובות אשמח לשמוע חוות דעת על הCקופהוCLK אני יותר בכיוון שלהם.

• תוכן חדש...