Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6327 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שומאכר - החלק התחתון הוא לא אפור... הוא חום בגוון מאוד ייחודי שאי אפשר היה להשיג עור בגוון זהה לו

גורל, תקרא -"חום בגוון מאוד ייחודי ולא אפור". אם הבניה הייתה בצבע חום ייחודי, איך זה היה נראה?! :-P לטעמי הרבה יותר מתאים, וגם היה נראה מדהים. חבל שלא מצאתם את הצבע הזה.

ושוב, יצא מדהים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן מדהים !

אבל לא חבל את כל המערכת הזאתי על רדיו דיסק של הרכב :|

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

מצטער שאני ממשיך עם זה אבל אני חייב להגיד - אני באמת חולק עליך. וזה רק משום שאם תסתכל על המבט הכללי של הרכב (בתמונה שהוא הביא), אז תראה כמה הבבניה הייתה "זורמת" בעין ונראת יותר אסטטית ויותר אלגנטית (כיאה ליגואר) אם הצבע היה זהה (וגם נראת יותר מקורית וכחלק שבא עם הרכב הרבה יותר מהצבע שאיתו הבניה בוצעה). שוב, הבניות מדהימות וזה עדיין נראה מקורי ואין לי טענות חלילה, אבל לטעמי הן היו יוצאות הרבה יותר מדהימות באותו הצבע בקיק.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

יש לי חבר מתקין שהיה אומר על זה יצא משהו ז'ונגי :wink:.

הגימור הכי יפה שיצא לי לראות על רכב בארץ בהתקנה פרטית ! איזה ידיים ...

פורסם
מצטער שאני ממשיך עם זה אבל אני חייב להגיד - אני באמת חולק עליך.

יאללה שחרר....בחיים גם צריך לדעת לעשות את זה, ואין לך מה לחלוק עליו, זה עניין של טעם,אין נכון ולא נכון.

עבודה מדהימה.

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

פשוט מעלף.

המראה הוא יוקרתי במיוחד. רכב מדהים והתקנה מדהימה.

תתחדש ידידי, אני סבור שהשקעה נבונה כזו עתידה להביא אותך למנוחה על זרי הדפנה.

לשים יגואר להתקנה כ'כ מסובכת אצל מישהו זה לא דבר של מה בכך, ואפשרי רק אם:

1. יש לך ביצים של שור (או של יגואר)

2. אתה מכיר וסומך על המתקין במאה אחוז...

יוסי הוכיח בפעם המליון שהוא אחד כזה. בעל מקצוע אמיתי. וירטואוז - לא חאפר.

חסרים היום אנשים כאלה בכל התחומים בארץ, לא רק באודיו לרכב.

הרוב חאפרים ולא אנשי מקצוע הגונים ומקצועיים.

כל הכבוד.

* צבוע! - " אם מעלת היושר לא קיימת באדם, מהי האמת מאחורי רעיונותיו? אמרותיו? מעשיו? "

* צדיק תמים של אחד, הוא מביש של אחר.

• תוכן חדש...