Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצה לצמיגים חדשים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6300 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שמת בסוף? אני שמתי גודייר כביש, וההבדל אדיר לעומת הצמיג

הטורקי (LASSA-AT) הקודם שהיה לי.

אם עוד לא הרכבת לך על הגודייר, יש עליו מבצע באוטו דיפו עד יום חמישי

של "קנה 1 והשני ב-50% הנחה".

"כל היציע עכשיו משתולל...:multi::angel::onfire:"

פורסם
מה שמתי בסוף? בסוף ז**נו אותי ודפקו לי מחיר של 800 שקל לצמיג שאמור להיות מותג כניראה Cyclone AT.

סיפור ארוך...

בהחלט דפקו אותך. שילמת מחיר של צמיג שטח מלא הטובים ביותר בשוק(Goodyear, BFGoodrich) וקיבלת צמיג AT לא מוכר. לא נורא, מטעויות לומדים.

Jeepolog.com

פורסם

שים בצד את ההרגשה הרעה, אבל השאלה הסופית היא האם אתה מרגיש שיפור

בנסיעת הרכב לטובה? אם כן אז זה העיקר, להסתכל על הצד החיובי של העיניין.

פורסם
בהחלט דפקו אותך. שילמת מחיר של צמיג שטח מלא הטובים ביותר בשוק(Goodyear, BFGoodrich) וקיבלת צמיג AT לא מוכר. לא נורא, מטעויות לומדים.

מיוצר בארה"ב לא כזה חרא של צמיג...

פורסם
שים בצד את ההרגשה הרעה, אבל השאלה הסופית היא האם אתה מרגיש שיפור

בנסיעת הרכב לטובה? אם כן אז זה העיקר, להסתכל על הצד החיובי של העיניין.

בעיקרון כן יש שיפור משמעותי, הנסיעה חלקה יותר והאחיזה קצת יותר טובה אבל עברתי מצמיגים סינים לצמיגים האלה.

ודווקא הייתי מעדיף BF מאשר את אלה, אבל רק בגלל השם שלהם.

פורסם
מיוצר בארה"ב לא כזה חרא של צמיג...

לא אמרתי חרא של צמיג, אמרתי לא מוכר... אשמח לראות את האתר של מי שמייצר את הצמיג הזה, כי אני לא מצאתי.

Jeepolog.com

פורסם
בעיקרון כן יש שיפור משמעותי, הנסיעה חלקה יותר והאחיזה קצת יותר טובה אבל עברתי מצמיגים סינים לצמיגים האלה.

ודווקא הייתי מעדיף BF מאשר את אלה, אבל רק בגלל השם שלהם.

אתה רואה? "השד" לא כ"כ נורא! אכן יש שיפור, והוא לטובה, ובא מישהו פה ואמר שאלו צמיגים אמריקאים, שזה כבר טוב.

תעביר איתם תקופה ולפעם הבאה תדע לקנות לא בלחץ. ותזכור ההמלצה שלי על גודייר, עדיין תקפה (גם BF טובים)

policecar.gif

• תוכן חדש...