Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6335 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כבר חצי שנה שנוחות הנסיעה ברכב שלי הייתה על הפנים, כול בור קטן הורגש והבולמי זעזועים היו פשוט מתים ועשו רעשים וחריקות, אז לפני שבוע החלפתי באוטו(מאזה לאנטיס 99) 4 בולמי זעזועים שעלותם בלבד ללא העבודה הייתה 1700 שקל,

בתקווה שנוחות הנסיעה תשתפר והבורות הקטנים לפחות ,יעברו באופן זורם ולא רעשני.

אז זהו שלא! 3 ימים אחרי ההחלפה של הבולמים שוב יש רעשים כול בור, כול האוטו מרעיש וממש לא נוח.

מישהו יכול לעזור לי בנושא?? אולי יש משהו אחר שהייתי צריך להחליף בנוסף( אני יודע שהבולמים היו ממש באמת באמת גמורים)

אולי הייתי צריך להחליף את הקפיצים גם ??

תודה על העזרה.

החלום השתנה ל106 xsi....

פורסם

כרית בולם זה מגין גומי עבה שיושב בין הבולם לתושבת שלו בגוף הרכב .אם הוא בלוי אני מקווה שהמוסכניק היה מעדכן אותך שצריך להחליף. תחזור למוסך לבדוק

פורסם

לפי מיטב הבנתי שאני גם התכוונתי להחליף את הבולמים אז הרגשת הכביש יכולה לנבוע מהמון סיבות, אבל כמעט אף אחת מהם זה לא בולמים. יכולים להיות מוטות מייצב, בוקסות גמורות...

• ספונסר פורום
פורסם

מרבית הסיכוים מהכרותי עם הדגם שהרעשים נובעים מגומיות סטבילייזר\מוטות סטבילייזר גמורות או משולשים .

אורן

פורסם
מרבית הסיכוים מהכרותי עם הדגם שהרעשים נובעים מגומיות סטבילייזר\מוטות סטבילייזר גמורות או משולשים .

אורן

החלפתי גם משולש אחד כי המוסכניק אמר שהוא לא יעבור במצב הקודם טסט.

עכשיו מה זה בדיוק הגומיות/מוטות הללו??

החלום השתנה ל106 xsi....

• ספונסר פורום
פורסם

ישנם גומיות ומוטות קישור למוט מייצב,ברגע שנהיה שם חופש יש דפיקה במעבר על מהמורות.

אורן

פורסם
כרית בולם זה מגין גומי עבה שיושב בין הבולם לתושבת שלו בגוף הרכב .אם הוא בלוי אני מקווה שהמוסכניק היה מעדכן אותך שצריך להחליף. תחזור למוסך לבדוק

כשהרכבנו את הבולם(הייתי נוכך ועזרתי כי אני מעוניין ללמוד) חיברנו את הבולם לרכב ללא שום כריות כולשהם או שום גומי עבה..

את בטוח שזה קיים ואמור להיות ברכב שלי(מאזדה 323 שנת 99) ??

החלום השתנה ל106 xsi....

פורסם

מלבד הרעשים שאתה שומע, ללחץ האויר בצמיגים תפקיד חשוב מאוד שמשלים את נושא הנוחות ברכב.

המלצתי האישית, מתוך ניסיון טרי-טרי (!), כייל בעצמך את לחץ האויר בצמיגים (הדבר ידרוש ממך מספר שינויים וניסיונות עד שתגיע לרמת נוחות ואחיזה אופטימליים). נוכחתי לדעת כי לא תמיד היצרנים ממליצים על השילוב האוטימלי בין נוחות ולאחיזה - ולכן יש צורך בכיול עצמי.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
אולי לא שמת לב אבל אמורות להיות כריות בולם.אם יש עדיין בעיות תחזור להתייעץ עם המוסך

אני לא מבין כול כך אז תסלח לי.

כשהרכבנו את הבולם על התושבת היה מין דבר כזה שהתלבש על הקפיצים משני צידי הקפיץ והוא היה קצת בלוי, זוהי כוונתך??

החלום השתנה ל106 xsi....

פורסם

גבר,

פתח את מכסה תא המנוע.

התסכל בפנים.

משני הצדדים במיקום שהוא מעל הגלגל יש איזה פח מוגבה, שמרכזו, גומי שחור בצורה מעגלית. אלו הן כריות הבולם.

לאמי יש לאנטיס 97', אני מניח שהדגם שלפני שלך, אבל גם אנחנו החלפנו כריות בולם שהיו די אכולות אחרי בערך 11 שנים על הכביש, והנוחות וההתנהגות השתפו פלאים. (טוב, הנוחות בכל אופן).

בולמים זה סיפור מאוד יקר, שאני לא בטוח שהיה נחוץ. בדוק את כריות הבולם, הגומי אמור להיות שלם וחלק. באם יש סדקים מוחשיים או פיצוצים בו, יש להחליפו.

בברכה,

אור.

• תוכן חדש...