Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6356 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הי

אני מתכנן לקנות סוזוקי סוויפט חדשה, אבל בדגם המוצע אין אפשרות לחבר USB - רק דיסקים, ואצלי כל המוסיקה נמצאת על ה i-pod. אני שוקל לקנות את הדגם הזול יותר של הסוזוקי (בלי שליטה על הנגן מההגה), ולקנות ולהתקין נגן בעצמי.

אני לא רואה פתרון אחר.

הייתי שמח אם תגידו מה אתם חושבים - האם יש דרך אחרת לשמוע מוסיקה מהנגן Mp3 (חוץ ממשדר FM, שלא נח ונדמה לי גם באיכות לא משהו)?

ואם ללכת על להתקין נגן בעצמי, על מה הייתם ממליצים? יש לי תקציב של בין 500 ל 1000 ש"ח.

תודה!

פורסם

לדעתי לא כדאי ללכת על הדגם הפחות מאובזר בגלל השאין למערכת המקורית חיבור ל usb.

יש באתר הזה חיבורים למערכת המקורית של הרכב עם אפשרות חיבור לאייפוד או חיבור לכל נגן דרך החיבור של האוזניות.

הבעיה היחידה שקשה למצוא בארץ והאתר הזה ספציפית לא מוכר לישראל.

http://www.nexxia.co.uk/iPod_MP3_Adaptors/suzuki.htm

פורסם

תקנה איזה סוייפט שאתה רוצה ואז פשוט תחליף את המערכת לאחת אחרת שקוראת MP3 בהשקעה לא מטורפת.

אני יותר הייתי דואג לזה שהצבע יתחליף להתקלף תוך כמה חודשים

• תוכן חדש...