Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

חבר כיבס פלאפון נוקיה 6310.

אחרי הכביסה והיבוש.

המכשיר פורק. נוקה טוב. הוחלף מסך כי שלו נדפק. וסוללה כי היא נפרקה לנמרי.

והמכשיר עובד..!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

כמטביע טלפונים סידרתי (לרוב במי ביוב) אין הרבה סיכוי לשרידות שלו. נוקיות היו מחזיקות כחודשיים לאחר מכן (תמיד הטלפון פןורק ונשטף באלכוהול לניקוי הלכלוך ואח"כ הלוח רוסס בחומר משמר) וסוני אריקסון אם התאוששו החזיקו כשבוע.

כביסה אפילו נוקיה לא שרד אצלי אבל הוא יצא כמו חדש.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

כנראה שיש מגפת פלאפונים מתאבדים,אבא שלי התקשר אלי אתמול "תגיד מה עושים אם הפלאפון נפל לאסלה והוא לא נדלק ?" :shock:

מזל שאנחנו לקוחות עיסקיים באורנג' אז הוא מקבל תיקון על total lost בחינם פעם בשנה.

שום צבא שבעולם לא יעצור אותי מלעשות פרצלציה מהפרצוף של הקונצרטינה הזה...

פורסם

יוסי, כשאתה משמיד טלפונים סידרתי באיזשהו שלב כבר מתחיל להיות להם לא נעים והם מפסיקים לחייב בהשתתפות עצמית.

ד"א, בסלקום יצא לי כמה פעעמים להחליף טלפון לא מבוטח בסכום הרבה יותר נמוך מההשתתפות העצמית אם כן הייתי מבטח אותו.

פורסם
השאלה העיקרית היא אם זה קרה לפני או אחרי הורדת המים. :roll:

והרי דילמה לשיפותכם, במהלך חירבון בשרותים הציבוריים נופל לכם מכשירפלא-פון יקר ערך לאסלה המזוהמת בצואה שלכם ובשאר מריחות של הקודמים לכם.

דוחפים את היד פנימה ושולפים אותו או ששוכחים ממנו והולכים הבית?

דרך אגב, נפל לי בעבר הנייד לאקוריום, זינקתי עליו, ייבשתי ופרקתי והוא עבד כמו גדול.

שבוע אחרי זה הוא הפסיק לעבוד, הטכנאי באורנג' אמר שמעולם הוא לא ראה כ"כ הרבה קורוזיה במכשיר נייד.

על אותו משקל, אם אותו אקווריום היה מלא בדגי פירנאה, היית מכניס את היד,או שוכח מהפלאפון ?

:lol:

אגב, לנוקיות דווקא שרידות לא רעה בכלל:

עם המכשיר הראשון שלי של נוקיה (לפני כמה שנים, 6120) חזרתי מהים ולא יודע למה שכחתי שהוא בכיס שלי,וכהרגלי אחרי חזרה מהים,את השטיפה הראשונה במקלחת עשיתי עם בגד הים עלי,שבזמן הזה כיסיו כבר התנפחו והיו מלאים בים,ופתאום שמעתי רעש עמום מהכיס,הכנסתי את היד וגיליתי להפתעתי את הפלאפון- באמצע צלצול !!!

פירוק הסוללה וייבוש,ואחרי שעה המכשיר חזר לפעול עד שעשיתי לו שדרוג אחרי איזה שנה וחצי.

במכשיר הקודם שלי, 6230, ברמנית שברה לי כוס שמפניה מלאה על הפלאפון, הפלאפון שבק חיים, קיבלתי פיצוי מלא של שוויו, וביום למחרת הפלאפון חזר לפעול,רק שהסוללה היתה מתרוקנת תוך שעה בערך.

הסוללה הוחלפה, והפלאפון הזה,שנה וחצי מאז המקרה, עדיין משמש אותי,תקין לחלוטין, ואפילו לא פתחתי אותו אף פעם כדי לייבש או לנקות אותו אחרי אותו מקרה של הטבעה בכוס שמפניה.....

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הלכתי יותר מאוחר לאורנג וקניתי את הסמסונג touch sgh-f480 ...

נקווה שאותו אני לא אפיל לאסלות...

מה דעתכם על המסך מגע שיש בפלאפון הזה? אתם חושבים שהוא יתחיל לעשות בעיות אחרי תקופה מסוימת? הכל ניראה בו כזה עדין ואני מפחד עכשיו שיתחילו איתו המון בעיות בעתיד (כמובן בשימוש רגיל לחלוטין בלי להפיל אותו ולהטביע וכו'...)

פורסם

בגלל זה קונים נוקיה.

שלי כבר פעמיים נפל לתוך שלולית, אין ספור נפילות מגבהים שונים, יותר מ-10 סטים של פנלים הוחלפו בגלל שברים, ועדיין עובד כמו גדול.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

זה נכוון לנוקיות של פעם. כיום דווקא המוטורולה מסתמן כעמיד ביותר.

פורסם

החזרתי לחיים 4 ניידים שנפלו לאסלה. אפשר להחזיר אותו לחיים באותם רגעים עם ספריי מגעים יבש ופירוק החלקים.

יש לי אפילו תמונות של כמה מהניידים שהחזרתי לחיים.

בכל מקרה, תחליף לנוקיה :) הכל לטובה. :lol:

פורסם

בעת שירותי הצבאי נפל לי המכשיר פלאפון לתוך ציידנית קרח...היה מדובר בסמסונג E250...אחרי הייבוש הלחצנים נהיו קשים.

למזלי היה לי ביטוח תיקונים אז החלפתי את המכשיר עם השתתפות עצמית של 50 ש"ח, כי גילו קורוזיה במכשיר

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

לי יש נוקיה 6131, כבר שנתיים, ולפני שנה הפלא נפל לתוך השירותים :|. (אני לא יגיד שזה קרה אחרי שחזרתי איתו מאורנג' מקולקל, והייתי עצבני למדי עד שבטעות וזהירות רבה העפתי אותו לשירותים בכל כוחי העדין)

הלכתי, יבשתי אותו עם פן, פירקתי אותו, ניקיתי עם ספריי מגעים והשמן הזה עובד עד היום, והוא נראה כמו חדש (אולי זה בגלל הפאנל שהחלפתי לפני שבוע, אבל הוא עדיין כמו חדש).

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

• תוכן חדש...