Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6376 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

סיכוי קלוש מאוד. האם הוצאת סוללה מייד? אם כן, כמה זמן עבר? האם ייבשת אותו היטב (אני מדבר על פירוק לגורמים)?

ה-SIM לא אמור להיות מושפע, אבל הוצא אותו מהמכשיר (נגד קורוזיה). אם יש לך כרטיס זכרון M2, הוצא גם אותו.

פורסם

הוצאתי אותו מהאסלה והפלאש היה דלוק כל הזמן..כניראה קיצר שם איפה שהוא...המסך דלק אבל לא ראו כלום רק אור לבן...

פתחתי את החלק האחורי ובפנים לא היה מים כימעט...ניסיתי להדליק אותו והוא נדלק אבל לא ראו כלום רק אור לבן עכשיו הוא אפילו לא נדלק...

לא פירקתי אותו לגורמים עדיין זה קרה לפני כמה דקות.

פורסם

חובה לייבש מייד, אחרי פירוק לגורמים.

אם המסך לבן - 98 אחוז שהוא הלך. רוץ לחפש מעבדה פרטית שתפתח ותייבש מייד, אם יש סיכוי זעום, הקורוזיה תחסל אותו.

שוב - הסיכויים שלך קטנים מאוד.

פורסם

האמת שטפתי אותו אחרי שהוצאתי אותו מהאסלה:lol:

הקטע המוזר שכבר יומיים אני נורא רציתי לשדרג למשהו חדש...ופתאום אין לי ברירה כניראה...

מה אתם אומרים זה מהשמיים?:-)

פורסם

לי קרה אותו המקרה עם מכשיר של נוקיה .

המכשיר נכבה כאשר נפל לתוך האסלה .

פירקתי אותו לגורמים ויבשתי אותו .

חזר לעבוד כמו גדול .

לדעתי לא היית צריך להדליק אותו , יתכן שזה גרם לקצר .

פורסם

נוקיה, לפחות הישנים, הרבה פחות רגישים. כבר הצלתי 2 מכשירי 3100, אחד מהם אפילו חטף קפה (עם סוכר, הרסני הרבה יותר) והשני נרטב פעמיים (הילד למד לשחק כדורסל בגיל שנה, רק שבתור כדור היה הנייד ובתור סל דלי המים של הכלב).

SE מתעלף רק ממראה מים. המסך שם בנוי עם 17 שכבות פילם, והמים חודרים בשנייה. גם שקע הטעינה לא מגיב טוב.

פורסם

השאלה העיקרית היא אם זה קרה לפני או אחרי הורדת המים. :roll:

והרי דילמה לשיפותכם, במהלך חירבון בשרותים הציבוריים נופל לכם מכשירפלא-פון יקר ערך לאסלה המזוהמת בצואה שלכם ובשאר מריחות של הקודמים לכם.

דוחפים את היד פנימה ושולפים אותו או ששוכחים ממנו והולכים הבית?

דרך אגב, נפל לי בעבר הנייד לאקוריום, זינקתי עליו, ייבשתי ופרקתי והוא עבד כמו גדול.

שבוע אחרי זה הוא הפסיק לעבוד, הטכנאי באורנג' אמר שמעולם הוא לא ראה כ"כ הרבה קורוזיה במכשיר נייד.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
והרי דילמה לשיפותכם, במהלך חירבון בשרותים הציבוריים נופל לכם מכשירפלא-פון יקר ערך לאסלה המזוהמת בצואה שלכם ובשאר מריחות של הקודמים לכם.

דוחפים את היד פנימה ושולפים אותו או ששוכחים ממנו והולכים הבית?

הזכיר לי את הקטע המפורסם מסרט Trainspotting:

:roll:

עם ההיכרות שלי עם הסיוויק (בניד פור ספיד) הייתי אומר שזה אוטו לא רע גם לסיבובים :wink:.
פורסם

דווקא ראיתי לא מזמן תוכנית בערוץ 8 שעסקה ביכולות ההישרדות של מכשירי חשמל לאחר שהוטבעו.

אם תפריד את הסוללה מהמכשיר ותניח לו להתייבש במשך יום שלם בסביבה חמימה (ניתן להיעזר בנורת ליבון ממרחק של כשלושים ס"מ), קיים סיכוי טוב שתצליח להחיות אותו.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

כנס מיד לYNET,לפני כחודש התפרסם שם מאמר איך לנקות טלפון לאחר שנפל למים.

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

איזה מנחוס אתה. רק דיברנו, הילדה הפילה את ה-SE שלה למים. פעם שנייה תוך שבועיים. :shock:

בנוהל הרגיל - פירוק לגורמים, ייבוש בפן, הרכבה.

אני כבר מפרק את המכשיר יותר מהר מהמרכיבים הסיניים במפעל :?.

פורסם
סוני אריקסון

הוא לא עובד בגלל שנפל לאסלה, או שנפל לאסלה בגלל שלא עובד? :roll:

או שהרגיש רע עם עצמו, והחליט לגאול את עצמו מייסוריו?

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תוכן חדש...