Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6383 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה מאוד מוזר שדווקא MT22 צורם, מכל מה שהוא כן זה הוא לא,

באיזה זווית אתה עובד איתו ? על כמה הוא חתוך (אתה כבר אקטיבי?)

תאמין או לא ידידי גם MT-22 יכול לצרום:-P. לאחד הוא יכול להשמע לא צורם אבל לבן אדם שאוהב סאונד רך הוא יכול לצרום בגדול.

ICE MAN, לדעתי תעבור קודם להגברה אקטיבית שחק עם הטוויטרים קצת אחרי הכול עם אקטיבית תוכל לשלוט יותר על הטוויטר ולשפר את הסאונד.

אני נסעתי קרוב לשנתיים עם MT-22 באקטיבי והם נישמעו מעולה אפילו דייגו שטען שהטוויטרים של היבריד צורמים אהב אצלי את הסאונד.

• תגובות 49
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

eddy זה לא שאני לא מרוצה מהטוויטר,אני דווקא מאוד מרוצה ממנו אבל יש שאיפה להתקדם ולשפר טיפה.

בקשר למעבר לאקטיבי יכול להיות שאני באמת קודם כל יעבור לאקטיבי ורק אחר כך אני יחליט איזה טוויטר לקחת,אולי זה באמת יהיה יותר חכם.

פורסם

אכן הגברה אקטיבית יכולה בקלות לשפר את המצב ועקב הגמישות אין ספק שהתוצאה תוכל להיות מותאמת לטעם האישי ביתר קלות. אני חושב שקודם עדיף לעבור להגברה אקטיבית , אחרי זה להחליף אלמנט.

לגבי מדיסאונד - חנות אמינה שלא ידוע לי על מקרים בעיתיים איתה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

ממדיסאונד אני עשיתי הרבה הזמנות.

ותמיד הגיע אלי בזמן(אחרי יומים שלושה)

ואין ספק שהם אמינים מאוד.

באמת חנות מעולה, מגיע אליך יותר מהר מאשר אם אתה מזמין מארץ.:wink:

פורסם

יש למדיסאונד שירות שדרוג בדרך, מין upgrade 2 go..

זה אומר שלאחר ביצוע ההזמנה והרכישה, אתה יכול לשדרג 6-8 פעמים בשלושת הימים שזה בדרך אליך, כך אתה יכול להרוויח זמן ותוך כדי כבר לשדרג כמה פעמים.. הרי זה מה שחשוב..:wink:

פורסם

MT22 ו MT23

ליין שלם של טווירטים של ויפה

ליין שלם של טוויטרים של פירלס

וגם לבטים על טוויטרים של SEAS

המכנה המשותף - את רובם פותח הת'רד לא שמע בכלל.

טוויטרים של SEAS הם מאוד מיוחדים, צליל מדהים - אבל לא כל אחד יאהב אותם.

צליל נקי, יפה, צלול - מרגיש אמיתי לגמרי - הכל נכון, רק בלי תחושת האוויר - אין בהם שום הרגשה של נשיפה בכלי הנשיפה עצמו, בפריטה של גיטרה יש דיוק מדהים ירידה לפרטי פרטים בשחזור של הצליל שהמיתר מוציא - אבל אין הדהוד, זמר\זמרת נשמעים ממש כאילו שאנחנו איתם בחדר ההקלטה אבל ההרגשה היא שאין תחושה של אוויר בגרונות שלהם.

בקיצור - הם נשמעים אמיתיים כמעט לחלוטין אלמלא היה בהם משהו "יבש" כל כך.

ובכל זאת מתישהו אני יודע שאני אנסה לשחק עם זוג טוויטרים של SEAS כי התוצאה שלהם היא מהמדהימות ששמעתי.

לגבי ויפה ופירלס - לא כותב על מה שאני לא מכיר.

לגבי MT22 אוהו הוא יכול להיות צורם, רק צריך לתת לו קצת יותר מידי הגברה והוא יכול לחתוך יפה מאוד כמו כל סכין אחרת.

אם אתם שואלים מה אני הייתי בוחר? -

טוויטר של SEAS בייחד עם L1 שישמש כסופר טוויטר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

lanos תודה על התשובה המפורטת.

עם רק אפשר לדעת בבקשה מה היתרון בשימוש בטוויטר של seas עם L1 שמשמש כסופר טוויטר?

פורסם

זה לא חייב להיות L1 אני פשוט לקחתי דוגמה לטוויטר שהוא מאוד אוורירי לעומת הSEAS.

היתרון הוא שאתה יכול לקבל את הטוב משני העולמות במידה והכוונים שלך יהיו נכונים, הSEAS יעשה את רוב העבודה ואילו הL1 (או כל טוויטר אחר שאבחר במקום) יבצע השלמה של התחום העליון ויוסיף קצת "אוויר" לעניין בין היתר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אני לא חושב שבמקרה של טוויטרים ברמת הסיס\L1 יש צורך בסופר טוויטר.

נראה לי סתם מיותר.

באף אחד מהטוויטרים האלו לא הרגשתי שום חוסר בתחום מסוים.

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

איך אומרים עופר? על טעם וריח אין להתווכח...

Pioneer TS-X150

פורסם

ברור שכל אחד וטעמו .

אבל אני מאוד מופתע ממה שאתה אומר .

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...