Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6387 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יודע שבגרמניות דוגמת גולף a3 לא חייב איטום

לעומתה היפניות שחייבות איטום

משהו יכול להגיד לאיזה משפחה שיכות האמריקאיות

תודה מראש

פורסם

ברור לי שכולם צריכים איטום

אבל ביפניות זה הרבה יותר מורגש מאשר בגרמניות

מה העלויות של איטום?

פורסם

תלוי כמה אתה רוצה לאטום , זה אף פעם לא מספיק :)

אתה יכול להוציא בערך 500 ש"ח על שני הדלתות ... אתה גם יכול להוציא 600 ש"ח על כל דלת בנפרד ...

לא לקח את התרופות שלו.

פורסם

אין דבר כזה רכב שלא צריך איטום,

אבל וזה אבל גדול - דלת של גולף נשמעת במצב המקורי שלה ה-ר-ב-ה יותר טוב מדלתות של יפניות, כיוון שהדלת יוצאת מהמפעל שאין בה פתחים, זאת אומרת שהיא יותר קרובה לתיבה סגורה מדלתות אחרות,

ובכל זאת אני מוצא את עצמי בימים אלו מוציא מעל 400 שקל על כל דלת איטום (ומדובר רק בחומר בלי עבודה:()

פורסם

איפה הימים שרודסטאר 7700 וזוג רמקולים מזוייפים של פיוניר מהתחנה המרכזית החדשה היו פיסגת השאיפות.

היום בלי לאטום את הרכב לרמה של חסינות בפני גראדים זה לא נחשב.

קיבלת התראת משתמש בקארספורום - סיבה: שפה לא נאותה אנא חסוך מאיתנו את חוש ההומור הלא מצחיק שלך.
כל מה שעומד בין אדם, לאושר שלו, הוא היכולת להשלים עם כמה עובדות ולהבין שלא שווה להילחם עליהן.
פורסם

בידוד, לא איטום. איטום זה לאטום, בידוד זה לבודד. באוטו אנחנו לא אוטמים שום דבר.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...