Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2177 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אלכס, לא נכנסתי לקישור, אבל כן לזה התכוונתי, הרי החוק, כאמור, נקרא "חוק נהג חדש".

למר בחור ששאל בקשר לתאוריה.

תוציא טופס ירוק באחת מתחנות הצילום. אחרי זה אתה צריך גם לשלם אגרה ורק אז לגשת למבחן.

ממליץ לך להתחיל ללמוד אצל מורה נהיגה, ואז הוא יעזור לך עם כל השלבים.

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

• תגובות 1.4 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במידה וברכב יש ביטוח רגיל ולא צעיר וחדש והנהג הצעיר/חדש נוהג ברכב, כמובן שהביטוח לא חל עליו..

אבל מה הענישה במידה ותופסים אותו?

פורסם

ואם זה לא מפחיד אותך תחשוב שתכנס באשמתך ב M6 קבריולה ומאחר ואין ביטוח אבא שלך ימכור את הבית שלו בשביל לשלם את הנזק.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

תקשיב לכל רכב חייב להיות ביטוח חובה.

כעקרון אתה יכול לנסוע עם האוטו בלי נהג חדש / צעיר , ואם שוטר יעצור אותך הוא יבקש רק ביטוח חובה , ולא יתייחס בכלל אם יש לך צעיר / חדש.

אבל במקרה של תאונה זה כבר סיפור אחר. כמו שהסבירו לך בתגובות הקודמות.

פאולאנר- זאת הבירה שלי! ואין לה מחליפה

פורסם

תחשוב, שהחיסכון ב-2000 שקל[שזה התוספת לנהג חדש+-], תקנה לך שקט נפשי מכל צרה,

בעוד כשתיסע בלי ביטוח, אתה תנהג בפחד וחשש ששמע יקרה משהו שלא תצלח אותו והפולה, בלאגן.

מה גם שהחיסכון ב-2000 שקל יהפוך לזניח במקרה הכי קטן של פיצוץ טמבון לדוגמא[שזה קורה גם ב-10 קמ"ש.

----

פורסם

שלום,

השאלה שאשאל הינה תאורטית בלבד:

ברשותי רשיון נהיגה זמני, ונדרש מלווה עד ספטמבר. אם קורה מצב שאני נוהג ברכב של אבי, עם אבי בתור מלווה מוסמך, ללא ביטוח חובה שתקף לגבי (לעומת זאת לאבי - יש), ועוצר אותנו שוטר לבדיקה שיגרתית, (1) מהם הסיכויים שהוא יבדוק את מסמכי הביטוח? האם זה נעשה בד"כ? (2) אם כן, מהו העונש הצפוי על כך?

רבותיי, אין בכוונתי לעשות כך, בכל מקרה! אני מודע לאחריות האדירה שנופלת עלי כנהג, משהו שלצערנו רבים במדינה שלנו לא מודעים לה...

תודה.

פורסם

מה שבדרך כלל מעניין את השוטר זה רשיון נהיגה שלך ורשיון רכב, אבל יש כאלו שמבקשים,ויש שלא מבקשים ביטוח.

אבל לך תדע על איזה שוטר תפול,אני רואה שרשמת שאתה יודע איזה אחריות אתה לוקח בכביש אז תיהיה אחראי מספיק כדי שיהיה לך ביטוח חובה,ולא בשביר השוטר אלא בשביל חס וחילילה תאונה .

והעונש הצפוי בדרך כלל ,היא הזמנה לבית משפט.

If you're a DJ, whether you're a local DJ or a superstar, if you pull a crowd and you give people a great night with your music then you're #1 anyway. Armin van Buuren

פורסם

את השוטר לא מעניין מה כתוב בביטוח. מעניין אותו רק שהביטוח תקף. נהג חדש או נהג צעיר זה רק עניין שלך ושל הביטוח, במקרה של תאונה אתה תידפק. את השוטר זה לא מעניין, תאמין לי שלא. רק במקרה שאין בכלל ביטוח חובה, אתה מקבל הזמנה לדין ותורשע בבית משפט כמעט בוודאות, זו עבירה חמורה מאוד.

Xbox12341

פורסם

למה לעבור ביודעין ובמתכוון על החוק?

תבטח עצמך כדין, גם לא תהיה עבריין וגם לא תחשוף את עצמך לסיכון פוטנציאלי של מאות אלפי ואף מליוני שקלים.

ביטוח החובה הינו בכדי לבטח נזקי גוף של הנוסעים ברכב, מדוע אתה רוצה לקחת אחריות זו על עצמך? אתה חושב שאם חלילה יקרה משהו, ואפילו שלא באשמתך, תוכל לשאת בתוצאות?

פורסם
למה לעבור ביודעין ובמתכוון על החוק?

תבטח עצמך כדין, גם לא תהיה עבריין וגם לא תחשוף את עצמך לסיכון פוטנציאלי של מאות אלפי ואף מליוני שקלים.

ביטוח החובה הינו בכדי לבטח נזקי גוף של הנוסעים ברכב, מדוע אתה רוצה לקחת אחריות זו על עצמך? אתה חושב שאם חלילה יקרה משהו, ואפילו שלא באשמתך, תוכל לשאת בתוצאות?

אני חוזר ואומר שזו היתה שאלה היפותטית בלבד. רבותי, אתם יכולים לנשום לרווחה, כי אני מבטיח שמה שתואר בהודעה הקודמת שלי לא יקרה, לפחות לא מצידי.

פורסם

שלום, היום קיבלתי רשיון סוף סוף אחרי השביתה המיגעת הזאת.. שבועיים חיכיתי.. והיום קיבלתי. אני בן 17 וחודש. בגיל 17 וחצי אני מתכוון להוציא רשיון למשאית.

השאלה שלי היא מה תיהיה הגבלת הנוסעים שלי לאחר שאני אוציא רשיון למשאית? תודה!

פורסם

עדיין, 2 נוסעים לא משנה איזה סוג רישיון זה.

אני כבעל רישיון על משאית (דרגת C1) ועדיין נהג חדש.

בעיקרון, ההסעה של מעל ל-2 נוסעים מותרת בשני תנאים.

או שאתה מעל לגיל 21

או שעברו שנתיים מאז שהוצאת רישיון.

אם לא עברת את שני הדברים הללו, הגבלתך תיהיה עד 2 נוסעים .

מקווה שעזרתי

ג'ימיניב!

פורסם

איך אתה מתכוון להוציא רישיון על משאית אם אפשר להוציא רק מגיל 21?

דרך הצבא זה מגיל 18,

מי שהוציא רישיון למשאית ולפני כן לא היה לו רישיון זוכה לפטור ממלווה ויכול להסיע 8 אנשים מלבדו.

להיות נהג משאית בצבא זה התפקיד הכי נמוך בשרשרת העדיפויות, מאחר ונהג משאית הינו ללא פרופיל קרבי, הוא יכול לשבת על כיסא ושולחן במקום לעשות את הקו אילת-נהריה כל השבוע.

----

• תוכן חדש...