Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6390 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Y איך אני זוכר שהיתעלק אלי באחת הקופות איש של שופרסל ו חפר לי על הכרטיס הזה

תוך כדי שהוא אומר שלא משלמים עמלות שאלתי אותו מה קורה אחרי שנה או שנתיים גם לא משלמים עמלות ?

אז הוא אמר לי שאחרי שנה מתחילים לשלם ורק מהמבט שלי הוא הבין שאני לא יפול לתחבולה הזו.

אגב דוגמא לויזה ללא עמלות זה להוציא ויזה דרך המקום עבודה ואז אין עמלות

היתה לי אפשרות בעבודה הקודמת שלי וניצלתי אותה לקבלת כרטיס ויזה ביזנס זהב בינלאומי עם אשראי 40K ללא שום תשלום על עמלות עד היום שאני כבר לא עובד שם

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

אותי מעצבן שכל חודש חברת האשראי לוקחת משהו כמו 20 שקלים, כל חודש..

מה שפעם בפירוש לא היה!

Skoda Fabia 2010 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2018 Manual - SOLD

Seat Ibiza 2024 - totaled

Skoda Fabia 2025 

פורסם

אם היית קורא את התגובות הקודמות קצת יותר בעיון ולא ישר שולח תגובה שכל מטרתה זה לבכות על מר גורלך, ודאי היית שם לב לדבר הבא:

TOMER,

חברת כרטיסי האשראי כבר לא לוקחת ביטוח אשראי שנתי. יש לה עמלה חודשית קבועה של 13.5 ש"ח (אם אני זוכר נכון) שכוללת בתוכה הכל.

(נכון ליום פרסום התקנות החדשות ע"י המפקח על הבנקים ביום 1.7.08 )

ובשפה יותר פשוטה (ומדוייקת) :

עמלת הגבלת אחריות בוטלה החל מהתאריך הנ"ל. במקומה, חברות האשראי השונות גובות דמי כרטיס אחת לחודש.

שימו לב שדמי הכרטיס משתנות בהתאם לסוג הכרטיס וחברת האשראי, אולם רוב החברות מעניקות הנחות על דמי הכרטיס עד כדי ביטולן המלא, כתלות בהיקף העיסקאות שמתבצעות באמצעות הכרטיס.

בנוסף לכך, ידוע לי שאדם שמחזיק כמה כרטיסים המונפקים ע"י ישראכרט ישלם אך ורק על הכרטיס היקר מבינהם. היה ואותו אדם ביצע באחד הכרטיסים עיסקאות בהיקף כזה שמזכה אותו בפטור מלא מדמי כרטיס חודשיים - יהא הפטור תקף גם לשאר הכרטיסים הקיימים בחשבונו!

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רוב המעסיקים הגדולים מגיעים להסדר עם חברות האשראי לגבי הנפקת כרטיסים ללא עמלה למשך 3 שנים.

יש לי גם כרטיס אשראי של מאסטר קארד וגם אמריקן אקספרס שפטורים מעמלות למשך 3 שנים.

כאשר העמלות יתחילו אני אחליף כרטיס (יש מספיק אלטרנטיבות בשוק).

Time is never time at all, you can never ever leave without leaving a piece of youth

פורסם

היות ואינני מעוניין לעשות פרסום חינם לבנק שבו אני עובד, לא אזכיר פה שמות. רק אציין שבבנקים מסויימים ניתן לקבל כרטיס אמריקן אקספרס בלו למשך שלוש שנים ללא עמלות, ללא תלות בהיקף השימוש בכרטיס.

ההטבה ניתנת למימוש לכלל הלקוחות.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

דבר איתם, אולי על זה שתרשום את שמם בפורום הם ישלמו לך :roll:

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

לפותח השרשור- תודה על המידע, אני ביום שישי הקרוב מבטל את הכרטיס הזה מתוך פרנציפ, פשוט חוצפה.

יתרה מכך- חברות האשראי גונבות מאיתנו כספים מבלי שנדע.

לפני חודשיים ניגשתי ל"בנק הפועלים" כדי להזמין לי כרטיס אשראי לחשבון שלי.

מדובר בחשבון שאני לא משתמש בו כרגע, רציתי שהיה לי כרטיס אשראי "ליתר ביטחון", אם אני אתקע בלי דלק וכ'.

אחרי חתימה על טופס האישור של "ישראכרט" הפקידה מושכת את הטופס בכוח, אני אומר לה "שנייה!"

מה אני רואה למטה למטה באותיות הקטנטנות? "דמי עמלה בסך 13 ש"ח לחודש"...

אחרי בירור קצר התברר שאם אם אני לא משתמש כלל בכרטיס הם רשאים לגבות 13 ש"ח בחודש.

לאחר דקה אחת כבר ביטלתי את הכרטיס הזה ולא לקחתי אותו. לשאלתי למה לפני שחתמתי היא לא יידעה אותי על דמי הניהול, ענתה כי היא שכחה.

אגב, גם על החשבון עצמו שהוא לא בשימוש הם לוקחים דמי ניהול 6.50 ש"ח בחודש. החשבון לא בשימוש ואין בו תנועות, מה יש בו לנהל?!

פורסם
Y איך אני זוכר שהיתעלק אלי באחת הקופות איש של שופרסל ו חפר לי על הכרטיס הזה

תוך כדי שהוא אומר שלא משלמים עמלות שאלתי אותו מה קורה אחרי שנה או שנתיים גם לא משלמים עמלות ?

אז הוא אמר לי שאחרי שנה מתחילים לשלם ורק מהמבט שלי הוא הבין שאני לא יפול לתחבולה הזו.

אגב דוגמא לויזה ללא עמלות זה להוציא ויזה דרך המקום עבודה ואז אין עמלות

היתה לי אפשרות בעבודה הקודמת שלי וניצלתי אותה לקבלת כרטיס ויזה ביזנס זהב בינלאומי עם אשראי 40K ללא שום תשלום על עמלות עד היום שאני כבר לא עובד שם

למחזיקי כרטיס לאומי כארד אחר, כרטיס השופרסל הוא חינם ל3 שנים, זאת הסיבה היחידה שעשיתי אותו,

והעובדה שאני קונה רק בשופרסל מה שמקנה לא מעט הנחות (פלוס 5 מוצרים קבועים בהנחה)

לסטודנטים שבינינו ,כרטיס סטודנט כארד מאוד מומלץ, קיבלתי שם תנאים כמו בכרטיס ויזה ביזנס זהב בינלאומי הנ"ל,

וגם זיכויים במעמד החיוב.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...