Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בלי נאמנות אין אזרחות וזאת רק דוגמא אחת מני רבות שלא מפורסמות בתקשורת.

חבל על הויכוח עם שמר, אני הרמתי ידיים.

הוא לא יודע להבין מתוך הנקרא מה שמנסים להעביר לו,

הוא לוקח מתוך התגובות רק את מה שנראה לו, ויוצר מניפולציה בכיוון ההפוך.

והתשובה שלו היא קבועה:

או השוואה לנאצים, או אמירה חלולה על גזענות.

אף אחד לא דיבר על הרג מכוון של אזרחים, אלא דובר על הורדה במידת הרחמים על אזרחים אשר נותנים מסתור/ פלטפורמה לפעילות טרור מתוך ביתם.

בין היתר כאשר פעילי חמאס נמצאים יחד עם אזרחים אשר משמשים להם כמגן אנושי ,אין צורך למהר ולנצור את האש.

תקראו קצת כתבות בעיתונות, רק עכשיו מתברר לכל העולם מה החמאס עושה שם לאזרחים, לסיוע ההומניטרי ואיזה חיות יש מן הצד השני.

yoav21:

יש לך בעיה גדולה שאתה דואג לחיי הערבים לפני שאתה דואג לחיי העם שלך.

זאת בדיוק הנקודה שעליה מתקיים רוב הויכוח.

קודם תדאג לעם שלך, אחר כך תדאג לאחרים ולא משנה אם הם אוייבים או לא.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תגובות 1.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
בלי נאמנות אין אזרחות וזאת רק דוגמא אחת מני רבות שלא מפורסמות בתקשורת.

אייל,

האנשים בקישור שהבאת הם דרוזים ולכן הם לא נדרשים ע"י ליברמן לחתום על כזאת הצהרה (רק ערבים) ואם אתה רוצה כבר להחיל אותה על דרוזים, ואם אנחנו כבר מסכימים שמרבית הבוגדים במדינת ישראל היו דוקא יהודים, למה לא להעביר חוק שעל כל בגידה במולדת (ולא משנה אם הוא יהודי, מוסלמי או אוסטרו-הונגרי) תישלל לבוגד האזרחות?

ובלי שום קשר, ההאשמות שלהם ממש חמורות והם נמצאו אשמים אז מה זה בדיוק העונש-בדיחה הזה? 3 שנים?וזה עוד אחרי שהוא הורשע בעבר בעבירה ביטחונית של מסירת ידיעה לאויב :shock:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מסכים איתך לחלוטין שלא צריכים להיות הבדלים , ובגידה של כל תושב ישראלי בלי הבדל גזע, דת או מין צריכה להיות מטופלת באותה מידה.

עם זאת, דיי ברור שציבור מסויים הוא בעל פוטנציאל בגידה גבוה מציבור אחר.

העונש הוא בהחלט ביזיון וכנראה נובע ממניפולציות של עורכי דין

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

אבל לא לבלבל בין דרוזים וערבים!

רוב הדרוזים שאני מכיר נאמנים למדינה כמו שהיא וחיים די טוב.

זה שיש נבלות בתוכם זה ברור, כמו אצל כל קבוצה אחרת. במקרה הזה הייתה להם גישה לסוריה בגלל סגנון החיים שלהם.

יש גם יהודים שמוכנים לתת מידע לאויב כשהם יכולים (מישהו אמר וענונו?)

לדעתי כולם בלי יוצא מן הכלל צריכים לחתום על הצהרת אמונים למדינה, כולל אותי, אתכם פה בפורום וכל מי שמעל לגיל 16.

פורסם

מה שצריך לפתור קודם כל זה את הבעיה שבית המשפט העליון נמצא מעל כולם ובראשו עומד מזוז,

ראש הממשלה הוא מעל כולם, ואף אחד לא יכול לעשות ממנו צחוק כמו שעושים לכל ראש ממשלה פה ומתחילים אחרי כמה זמן למצא עליו כל מיני דברים , דוגמא : אולמרט הוא ראש ממשלה (או לפחות היה) והוא בזמן היותו ראש ממשלה נחקר נפתח לו תיק, מה זה אין כבוד? תעיפו אותו מהשלטון ואז תחקרו אותו ותעשו לו מה שצריך , אני לא אומר שצריך לתת חסינות מידית לראש ממשלה שהוא מוגן ויכול לעבור על החוק , אבל קצת כבוד מינימלי, איך אנחנו נראים בעיני העולם? חוקרים פה בכירים על עברות חמורות והם ממשיכים לעבוד בתפקיד שלהם? אם יש עבירות ויש הוכחות אז אוטומטי אותו בכיר צריך להשעות את עצמו, אבל ככה? זה לא מכובד.

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

פורסם

ESTK - בערות זה לא סיבה לגאווה.

בראש בית המשפט העליון לא עומד מני מזוז. מני מזוז הוא היועץ המשפטי לממשלה. (וגם ראש התביעה במדינה).

בראש בית המשפט העליון עומד נשיא בית המשפט העליון (והיום זאת נשיאה - השופטת דורית בייניש).

בית המשפט העליון לא עומד מעל כולם. הוא אמנם בית המשפט שהפסיקה שלו מחייבת את בתי המשפט האחרים, והוא דן בחוקים שנוגדים אחד את השני (וחוקי יסוד) אבל הוא שופט בהתאם לחוק הכתוב. כשאין כזה, אז בהתאם לנורמה המקובלת בחברה.

תפקיד מרכזי של בית המשפט העליון הוא לפסוק בעתירות המוגשות נגד המדינה ורשויות ציבוריות אחרות. (למשל במקרה הרצון להפגין באום אל פאחם).

עכשיו אחרי שהבהרנו את הנושא, נעבור הלאה:

לדעתי זה אות כבוד לדמוקרטיה שגם הנבחרים שלנו הם לא חסיני משפט, וגם כשהם נדבקים לתפקיד אפשר לחקור אותם (כמובן תוך כדי תיאום עם היועץ המשפטי לראש הממשלה).

נכון שיכלו לחכות עם אולמרט עד שיסיים את הכהונה שלו - אבל זה נושא מאוד מורכב ועדין. אם למשל יחשד ראש הממשלה שהוא עלה לשלטון באמצעים לא כשרים, אז תחכה עד שיסיים את תפקידו לפני שיחקרו את הנושא?

שים לב שאת אולמרט אף אחד לא הדיח. הוא התפטר מרצונו החופשי. אני מצטער על כך מאוד כי אני חושב שסך הכל הוא לא היה יותר גרוע מראשי ממשלה אחרים.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

פורסם
למה לא להעביר חוק שעל כל בגידה במולדת (ולא משנה אם הוא יהודי, מוסלמי או אוסטרו-הונגרי) תישלל לבוגד האזרחות?

רק תגדיר קודם כל מה זאת בגידה במולדת ;)

(למשל, האם לחשוב שונה מהממשלה שלך זאת בגידה במולדת?)

פורסם

לתת מידע לאוייב בזמן מלחמה, מידע שיסייע לו לפגוע בך , זאת דוגמא יפה לבגידה במולדת,

או שהחשיבה המעוותת שלך גם תמצא דרך להצדיק את זה?

אגב, נבחרי הציבור אינם חסינים , אבל מה לגבי נשיאת בית המשפט העליון - גם היא לא חסינה?

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

איזה מידע? במובן הרחב ביותר כל מידע שהאוייב משיג עוזר לו. אם אתה מדבר על ממש לטווח את האש שלו - אז כן. זאת בהחלט בגידה. (ולכן אותו ח"כ ברח מהארץ).

גם נשיאת בית המשפט העליון לא חסינה. יותר מזה, בעוד ח"כים ושרים נהנים מחסינות פרלמנטרית - לה אפילו אין את זה.

אז אייל סיכמנו. טיווח אש של האוייב שמיועדת לפגוע בנו ובכוחותינו בזמן מלחמה זאת בגידה. כל השאר זה לא בגידה?

ואייל - החשיבה שלי לא מעוותת. אני שמחתי מאוד לגלות שרוב תושבי המדינה הם לא פנאטיים גזעניים שרוצים לחסל כל ערבי בגלל בגלל שהוא ערבי בארץ, כל פלסטינאי בגלל שפעם הוא הצביע לחמאס, או שהחמאס ירו רקטה מהשדה ליד הבית שלו.

כנראה שהדיעה שלך היא המעוותת.

פורסם

אל תתרגש.

אצלו, אם אתה לא חושב כמוהו ביחס לערבים - אתה בוגד. אם אתה לא גר באותה עיר כמוהו - אתה כלום. אם אתה לא נוסע על רכב מאותה תוצרת כמותו - אתה טיפש. אם אתה לא אוכל במסעדות בתחום תל אביב - אתה לא מבין באוכל. אם אתה לא לומד באוניברסיטה שהוא לומד בה - התואר שלך לא שווה את הנייר. אם אתה ערבי שעבר במרחק של עשרים ק"מ ומטה ממשגר קאסם - אתה אוטומטית מחבל (מעניין אם מי שגר ליד עבריין, נניח בקיסריה או במגדלי אקירוב, גם הוא נחשב לעבריין בגלל קירבתו הפיזית).

בקרוב הוא יספר לך שאבא שלו שוטר וירצה להראות לך בשירותים ששלו יותר גדול.

רמת חשיבה ילדותית שמתאימה לילד בגן, אבל לילד "טעון טיפוח". פסיכולוג היה עושה ממנו מטעמים.

שים לב גם שלא הוא ולא אף אחד מתומכי "היד החזקה" לא השכיל במשך כמה מאות הודעות מאז שאלתי - להציע ולו פתרון מעשי אחד לבעייה הנדונה בשרשור. כולם רק מומחים בהרביץ מכות לערבים, אבל פתרון - אין.

נראה מה יגידו כשביבי וליברמן יתחילו להחזיר שטחים ולפנות התנחלויות.

פורסם
איזה מידע? במובן הרחב ביותר כל מידע שהאוייב משיג עוזר לו. אם אתה מדבר על ממש לטווח את האש שלו - אז כן. זאת בהחלט בגידה. (ולכן אותו ח"כ ברח מהארץ).

גם נשיאת בית המשפט העליון לא חסינה. יותר מזה, בעוד ח"כים ושרים נהנים מחסינות פרלמנטרית - לה אפילו אין את זה.

אז אייל סיכמנו. טיווח אש של האוייב שמיועדת לפגוע בנו ובכוחותינו בזמן מלחמה זאת בגידה. כל השאר זה לא בגידה?

ואייל - החשיבה שלי לא מעוותת. אני שמחתי מאוד לגלות שרוב תושבי המדינה הם לא פנאטיים גזעניים שרוצים לחסל כל ערבי בגלל בגלל שהוא ערבי בארץ, כל פלסטינאי בגלל שפעם הוא הצביע לחמאס, או שהחמאס ירו רקטה מהשדה ליד הבית שלו.

כנראה שהדיעה שלך היא המעוותת.

לא, סתם נתתי דוגמא מהותית לבגידה כדי לראות אם תמצא גם לזה הצדקה כי אם כן, אז אין לנו אפילו נקודת מוצא להתחיל ממנה את הדיון.

בקשר למה ששמר אומר, התגובה שלו לא שווה תגובה.

מדובר באדם שמתנסח בצורה שערורייתית בשרשור הזה בלי שום אחיזה במציאות או היכרות עם הנפשות הפועלות, ואני לא ארד לרמה של התגובות שלו בשרשור הזה.

רק כדי לסגור את הנושא : 3 מנדטים למרצ אומר מה העם חושב על עמדתו של שמר.

עוד לא שמעתי איך מרצ מתכוונת לפתור את המצב, או באופן כללי מה הפתרון של אדון שמר הנכבד חוץ מלרדת לפסים אישיים נגדי כדי להסיט את הדיון מהעיקר.

הפתרון היחיד שהוצע כאן זה רפיסות, כניעה, התרפסות בפני אוייב , וכל זאת בלי לקבל תמורה או להפסיק את הטרור בשום דרך שהיא.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

נאום השרלטן הנכבד (כמו רוב חבריו פה, סובלים מזכרון מוגבל וחושבים שכולם שוכחים אחרי 7 שניות

עוד לא שמעתי איך מרצ מתכוונת לפתור את המצב, או באופן כללי מה הפתרון של אדון שמר הנכבד

בבקשה:

הפנייה בהודעה מס. 744 להודעות בשרשור אחר (29.11.08 ):

מסכים במאה אחוז שאנו מחוייבים להגן על עצמנו, המחלוקת היא על הדרך.

אני טוען שיהיה לנו יותר קל, יותר לגיטימי (כמדינה שתלוייה כמעט לחלוטין בארה"ב, לגיטימציה היא עניין חשוב, ע"ע תפנית ה-180 מעלות שעשה כל ראש ממשלה ישראלי, כולל אפילו יצחק שמיר, שהיה קיצוני אף מבגין), ויותר מוסרי להגן על עצמנו מתוך הגבולות הקודמים.

מדינת ישראל צריכה לקום ולהכריז - אנו נסוגים בעוד X זמן מכל השטחים שכבשנו ב-1967 (אפשר אולי לנהל מו"מ על תיקונים לכאן ולכאן - נניח אריאל תמורת בקה-אל-גרביה או אום-אל -פחם). כל נסיון להפריע לנסיגה יזכה לתגובה חמורה (אני מדבר על הפרעה מצד הפלסטינים. את המתנחלים לא הייתי מנסה לפנות. פשוט מודיע שביום X, לא יהיה צבא יותר באיזור. מי שמעוניין לשוב מרצונו עד אז יזכה לפיצוי מלא או דיור חילופי, ומי שלא - עושה זאת על אחריותו). לאחר הנסיגה - כל פעולה פלסטינית תזכה לתגמול כפול (כן, אפילו בסגנון "עין תחת עין". מרגע שישראל יוצאת מהשטחים - אין יותר "פעולות התנגדות עממית" פלסטיניות).

על הדרך, אולי גם נשכיל לחזור לערכי אדם, אותם אנו מאבדים יותר ויותר.

ועוד אחד, אותו שרשור (עדיין 29.11.08 ) :

ומשהו אחר זה בדיוק מה שאני מציע. מדינת ישראל קטנה וסגורה. פלסטינים נכנסים (אם נכנסים) עם אשרת תייר, דרך מעברי גבול מסודרים, ואחרי בדיקה בטחונית - כמו כל אדם אחר (כולל אותי ואותך) שנכנסים לישראל היום בדרכים הרגילות (נמלי יבשה/ים/אוויר).

15 שנים לנסיון עשיית שלום עם חיות האדם, כפי שאתה מגדיר אותם (וחלקם אכן חיות אדם) לא מספיקות:

.

הודעה 744 בשרשור זה (22.1.09):

לטעמך. מסתבר שחלומות או בעלות על CX אינם ערובה לטעם טוב :?.

כבר כתבתי את ההצעה שהשמאל מציע. פעמיים אפילו (או יותר, אבל מי סופר?). זו לא פנטזיה פרטית שלי (בפנטזיה הפרטית שלי, לא יהיו פלסטינים באיזור מגוריי, אבל גם לא ישראלים. רק פרגיות) אלא הצעה שדומה עד זהה להצעות שמפלגות השמאל (המפוכחות) מציעות.

לעומת זאת - חוגי הימין מייד מתחילים לצווח על הסכנה שבהצעה שלי, בלי להעלות פתרון אחר כלשהו.

קדימה - SHOOT. אתם הרי כ"כ צודקים וחכמים לאור כל השנים, ובזכותכם מדינת ישראל נמצאת כרגע במצב הבטחוני הכי טוב שלה אי פעם (להזכירכם - 1977-1992, ראש הממשלה מהליכוד (למעט רוטציה). 1996-2000, ראש ממשלה מהליכוד.

2001-2005, ראש ממשלה מהליכוד. 2005-2008, ראש ממשלה שהגיע מתוך תנועת הליכוד, ותמך לאורך כל חייו בעמדותיה).

אם אתה מצפה להכרה פלסטינית בזכותה של מדינת ישראל להתקיים, אתה חי בחלום.

כל מדינות ערב לא הכירו בזכות זו במשך 30 שנים.

ישראל התקיימה בכ"ז, ואפילו צמחה מגמד קטן של 650 אלף איש למדינה הכי חזקה באיזור.

אחרי שישראל הוכיחה את כוחה - היא זכתה בהכרה, אם רשמית ואם דה-פקטו - של כל מדינות האיזור.

הפלסטינים לא יכירו בזכותה של ישראל ב-30 השנים הקרובות. FACE IT.

זה לא צריך להפריע לנו לתת להם להקים מדינה, ושישברו את הראש אם הם רוצים להילחם בנו (יצטרכו צבא סדיר) או ללמוד לחיות איתנו.

אנחנו לא נהרוג כמעט 3 מליון איש, אנחנו לא נעיף אותם למדינות ערב (אלא אם בא לנו לכבוש גם אותן אחרי מלחמה), והם לא יעיפו אותנו מפה. בשביל זה יהיו כנראה עוד כמה מלחמות, ויישפך עוד דם.

נצטרך ללמוד לחיות על אותו שטח, כשני עמים שונים במדינות שונות.

השאלה היא רק כמה הרוגים נצטרך בכל צד עד שזה יחלחל. כרגע, אפשר לעדכן את המספר המשוער מכמה אלפים, לכמה עשרות אלפים (אחרי המלחמה האחרונה) כי השנאה מתגברת מדי יום.

הודעה 758 (23.1.09):

נו, כל מה שכתבתם מוכיח שאתם פשוט חבורה של קשקשנים, בדיוק כמו ביבי, ליברמן, או כ"א אחר מהימין.

צריך מהלך "מסויים", אין נכונות לשלום ("אין עם מי לדבר"), "ניסינו כבר ולא הצליח".

אתם מחרטטים. הצגתי אלטרנטיבה - פעולה שתביא להפרדה בין שני העמים עד שילמדו לכבד אחד את השני מספיק כדי לחיות בשלום.

מה אתם מציעים? עוד 40 שנות כיבוש? עוד 100? שימו לב מה קרה ב-40 השנים שחלפו. חלק גדול (אם לא רוב) העם היהודי לא יכול לראות, לשמוע או להריח ערבי על ידו, והפך לגזעני במלוא מובן המילה (אתם יכולים להגיד עד מחר שהרעיונות שצצים פה הם לא גזעניים (שימו לב, אני לא נכנס בכלל לויכוח אם אתם צודקים או לא), אבל אנחנו מתקרבים יותר ויותר להיות מדינת אפרטהייד, ועזה היום היא גטו לכל דבר). העם הערבי/פלסטיני הפך בחלקו הגדול (אם לא ברובו המכריע) לשונא ישראל מובהק, גזעני גם הוא (אם הרעיונות שלכם גזעניים, קל וחומר דברי השטנה של החמאס/ג'יהאד איסלמי וכו'), ונהיה מיליטנטי עוד ועוד.

אם פעם הם רטנו (שנות ה-70', תשאלו את HAIMY ועוד כמה שהיו בטויחם שאם רק ניתן להם קצת בראש, הם ייכנעו לעולמי עד), אח"כ הפגינו, אח"כ עברו לזרוק אבנים (אינתיפאדה ראשונה), ואז בקבוקי תבערה, נק"ל (אינתיפאדה שנייה), ועד לטילים ומטענים היום.

מה לדעתכם יהיה בעוד שנתיים? מה בעוד חמש? עשר? מה בעוד חמישים שנה? (אל תשכחו שעד אז הם כבר יהיו לפחות עשרה מליון).

בכל פעם אנו נדרשים ליותר ויותר דיכוי, ועדיין זה לא עוזר.

הפתרון שאתם מציעים יוביל אותנו לאבדון. עזבו את הפלסטינים, לא באמת איכפת לנו מהם. אנחנו נצטרך לעבור שם בדיוק את מה שעברנו בלבנון, והאמריקאים בוייטנאם.

תנו להם מדינה, שינהלו אותה כרצונם. יאיימו עלינו? נשיב להם בדיוק באותה צורה שהיינו משיבים לסוריה,ירדן, או לבנון, או מצרים (להזכירכם, כל אלה נלחמו איתנו בעבר).

מדינה עצמאית תאלץ אותם להקים צבא סדיר, שלא יכול להילחם נגדנו כגרילה. מדינה עצמאית תיטול מהם את הלגיטימציה הבינלאומית לפעול כנגדנו. מדינה עצמאית תאלץ אותם לחשוב שיש להם מה להפסיד (בניגוד להיום, בה המציאות היא ש"אין להם מה להפסיד").

אני עדיין מחכה לשמוע את הפתרון המחוכם שיש לכם.

הודעה 764 (23.1.09):

זה שהם ירצו זה יפה. אני רוצה גם את ירדן, מצרים וסוריה.

העובדה היא שהיינו מספיק מטמטמים והפכנו את הפתח לסמרטוט, עד שבא החמאס. אם לא החמאס יש את הג'יהאד האיסלאמי.

במקום לזוז אחורה צעד אחרי צעד, תוך מתן הרגשה לחמאס שהוא מנצח אותנו פעם אחרי פעם, צריך לעמוד פעם אחת ולהגיד - זה המצב איתו אנחנו יכולים לחיות, אלה הגבולות שלנו. מכאן אין לאן ואין סיבה להתגמש.

מה שאנחנו עושים מאז 1979 (תוכנית האוטונומיה) זה בזאר תורכי. אחד אומר אני רוצה 100, השני אומר תקבל 1. רק שהשני לא בדיוק יודע להתמקח, וגרוע מזה- לא החליט מה המחיר שאותו הוא רוצה באמת.

אז הצד הראשון מתעקש על המאה, והצד השני עולה ל-2, ל-5, 10, 30, ואפילו הגיע פעם ל95 (כך מספרות השמועות).

אם הצד הראשון רואה את חוסר היכולת של השני להחליט - למה שיירד מה-100?

הגיע הזמן לעמוד ולהגיד - זה המחיר שלנו (יודע מה? אם מחר תבוא ממשלה ותגיד: שטח X, Y, Z הוא שלנו, חל עליו חוק מלא, כולל על תושביו, והוא שלנו - לא משנה מה המחיר שנשלם - אני עוד מסוגל להבין (לא חושב שצריך את זה, אבל זו כבר בעייה שלי ולא של מדינת ישראל), אבל פעם מוכרים את Y, אח"כ מחזירים את Z, ומתפלאים למה כועסים עלינו שאנחנו לא משחררים את X). יותר לא תקבלו, וגם תקבלו על הראש אם תנסו לקחת אותו בכח.

אבל להמשיך ככה, לא בשר ולא חלב - מי שהכל מתפוצץ לו בפרצוף זה אנחנו.

הודעה 868 (29.1.09):

ועדיין, לא קיבלתי מכל חכמי הימין, ובטח גם לא מזה שמסתמן כרגע כרוה"מ הבא:

מה אתם מציעים?

אני הצעתי את פתרון הפרדת העמים וחלוקה לשתי מדינות (שוב, לא הצעה מקורית שלי, אבל זו הצעה ישימה).

מה אתם מציעים (אתם : אומי5, DORKI, אמיל, אייל, CX25GTI, ESTK)? תפסיקו להתחמק מהשאלה! מה אתם חושבים שיש לעשות? להמשיך להחזיק בשטחים בכח צבאי? לעולמי עד? להמשיך לחיות עם ארגון טרור בתוכנו ?

(אגב, שימו לב כמה פיגועים היו מאז שישראל נסוגה מעזה וסגרה כמעט לחלוטין את השטחים. גבול מגודר ומוסדר (עם מעברים בינלאומיים, כמו למצריים או ירדן) יפחית עוד יותר את הסיכון).

ממה אתם פוחדים? מ-פקקטע מדינה פלסטינית שתהיה לידנו? ישראל ידעה להתגונן יפה מאוד (במשך 30 שנה) נגד מדינות חזקות בהרבה מהפלסטינים. ארגון טרור (לא משנה אם הוא נקרא חמאס, ג'יהאד או פת"ח. כל מי שרוצה לפעול נגדנו כ-כח גרילה) לא יוכל להתקיים מחוץ לישראל, פשוט כי התנאים לפעילותו לא ייתקיימו בצורה שתתן לו יתרון. מדינה פלסטינית תוציא את העוקץ הפוליטי והצבאי מפעילות הטרור הפלסטינית, ותעביר אותה לכללים המקובלים בעולם, בו ניתן להשתמש בכח דיפלומטי ו/או צבאי בלי לזכות בגינויים מקצה לקצה.

חלום ארץ ישראל השלמה הוא זה שדופק אותנו ומונע מישראל להיות מדינה (דומה ל)נורמלית.

הודעה 882 (29.1.09)

ושוב, השאלה שאני מחכה כבר לתשובה עליה כבר כמה עמודים בשרשור הזה - מה לעזאזל אתם כן מציעים לעשות?

שמענו כבר - לא למדינה פלסטינית, לא למו"מ עם חמאס, לא לנשק לערבים, לא לאזרחות לערבים, לא ולא ולא ולא...

מה כן? לאן אתם רוצים להגיע? היכן תהיה מדינת ישראל בעוד 20 או 50 שנה? בעוד 100??

הודעה 994 (4.2.09)

בינתיים אני הוא זה שמחכה לתשובה כבר 84 עמודים - מה ההצעה של מישהו מכם או של מישהו מהימין לגבי עתידה של מדינת ישראל.

שאלתי את זה כבר בערך 14 פעם, ובכל פעם אתם נותנים את הפתרון של "לתת להם יותר חזק", שהוא (אולי) פתרון טוב לבעייה העכשווית (לאור הגראדים בדרום, כ"כ מעט זמן אחרי שהצבא נתן בראש באופן כמעט חופשי, גם זה לא בטוח, אבל ניתן לכם הנחה ונגיד שזה יעזור), אבל לא תורם כלום לעתיד - ומהווה טמינה מוחלטת של הראש בחול לנוכח התוצאות.

גם אם תחסל (שים לב, לא תפחיד, כי פחד עובר מהר מאוד, אלא תחסל) את כל ראשי החמאס - יגדלו חדשים (נתתי באחת ההודעות רשימה שלמה של מנהיגים שלהם שחיסלנו ו/או פגענו), וגם במקומם יבואו חדשים. אם אתם לא מסוגלים להפנים שמדובר בתנועה שאינה של איש אחד - אתם בצרה צרורה, רק שלתוך הצרה הזו אתם גוררים את שאר תושבי ישראל.

אגב - אם תשים לב - לא הייתה בפורום תגובה אחת נגד המתקפה. הטענות היחידות שהועלו היו על צורת ההתנהגות של אותה לבנה שטרן בבית החולים. העיקר שנוח להאשים את התשקורת השמאלנית.

אחרי שמישהו יענה על השאלה הגלמודה שלי - אתייחס חזרה.

זה רק מחפירה של 3 דקות, מזל שההודעות הללו נשמרות, אחרת מישהו עוד היה מאמין לשקרים שלך.

אם היה לי קצת זמן, הייתי יושב ומעלה את כל ההתבטאויות הגזעניות המכוערות שלך, כדי שכולם יראו כמה אתה תמים (תכונה כלל עולמית בקרב חוגי הימין. יגאל עמיר היה עשב שוטה בזמנו, הוא לא גדל בערוגות הפרא של הימין. לכו תבדקו היום כמה אנשים תומכים בו בגלוי ובמוצהר), אבל משום מה, הצבא הדפוק שלנו (בעיניך) מתעקש לגייס שמאלנים בוגדים כמוני, ככה שאני חייב לעלות על מדים כרגע. לך תבין, הם לא מבינים שאני עוד עלול למסור נשק וסודות לפלסטינים?

אז הנה, עכשיו שמעת (או קראת, אם אתה מסוגל לקרוא משהו בלי להתעוור מהשנאה) - יש לך מספיק זמן לנסח תגובה ציונית הולמת (אל תטרח, אני כבר יודע שיהיה כתוב בה : לזמבר את הערבושים, לחסל את בוגדי השמאל, לנטרל את בג"ץ המושחת, להקים ממשלה חזקה ולסגור את כל מי שמתנגד במחנות ריכוז. אל תשכח לחזור שוב על הבדיחה המפגרת בדבר הציפור הלבנה. הודעותיך עד עתה אינן מספיק פאתטיות).

פורסם

שמר - סליחה על הביטוי , אבל ההצעות שלך הם " של ילד נאיבי "

הם בבסיס לא רוצים אותנו כאן - אז תתן ותתן ומה יקרה אתה חושב .:roll:

ואם תתן והם ימשיכו בדרכם לפגוע בנו - מה תעשה גיבור שלנו :wink: תהיה אלים חלילה וחס , תשמיד אותם - מה אתה נאצי :lol:

ספר לנו מה יקרה אם נבצע את ההצעה שלך - והם ימשיכו - פירוט מלא , מה אתה מרשה לעשות

( אה וסליחה למה אני צריך לתת דבר שלי - אולי תתחיל אתה בצעד קטן - יש עניים בלי מגורים בארץ - חתוך חצי מבית המגורים שלך , וחצי מהרכבים :lol: והענק אותם למסכנים , נאה דורש , נאה מקיים - ככה אומרים לא )

נ.ב - אני לא בדיוק צריך , אבל בשביל הכייף , אני והעז באים להתנחל אצלך בחצר ( אז בלי אלימות - זמני :razz: )

ואל תבנה על החלב - אתה יודע שאני קצת ..מבולבל , יכול להיות שזה תיש , ולא עז .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

ליין מן - מאיפה אתה לוקח את המידע שלך לגבי רצונם של הפלסטינאים?

מה

רוצים הפלסטינים? הכי טוב זה לשאול אותם הכותרת הראשית של העיתון “אלקודס” (עיתון פלסטיני ירושלמי, הנמכר ביותר בשטחים) היא נתונים מסקר דעת קהל בשטחים, שממנו עולים הנתונים המעניינים הבאים:

1. התמיכה בתנועות ירדה.

מי המייצג של הפלסטינים לדעתך? פתח 47% (חזקים יותר בגדה), רש”פ 33%, חמאס 20%.

לאיזה זרם אתה/ה משתייך/ת? פתח 24%, חמאס 14%, אחר 7%, אף אחד 55% המגמה חזקה טיפה יותר בגדה.

האם עבאס צריך להמשיך במשרתו? חצי חצי. (לא הובאו מספרים(

על מי את/ה סומך/ת? עבאס 23%, 18% הניה, 59% אף אחד מהשניים.

זוהי המשך מגמה של היחלשות התנועות הפוליטיות הקיימות וייאוש פוליטי.

2. תחושות חוסר ביטחון, דיכאון, דאגה.

76% לא חשים ביטחון כלפי עצמם, משפחתם ורכושם.

איך את/ה מרגיש/ה? 89% דיכאון בצל המצב הנוכחי 90% דאגה.

הסיבה העיקרית לדאגה: חוסר ביטחון 34%, כיבוש 27%, מאבק הפנים 18%, מצוקה כלכלית 14%.

3. רוב ברור: רוצים שלום.

59% תומכים ביוזמה המצרית.

67% יש להפסיק את ירי הרקטות, 33% תומכים בירי.

65% בעד לחתום הסכם שלום עם ישראל (בגדה 62%, בעזה 70%(

59% על חמאס לשנות את עמדתה השוללת

הכרה בישראל 66% בעזה, 55% בגדה.

כיצד לסיים את הסכסוך עם ישראל? 42% שיחות שלום, 25% מאבק מזויין, 10% מאבק עממי, כל אלו 23%.

אין זה אומר שהמלחמה לא חיזקה את הקיצוניים, או את חוסר האמון, כי הם לא נשאלים אם המלחמה חיזקה/החלישה את רצונם בשלום, או את הסיכויים להשיגו, ולכן אין לנו מדד השוואתי לאורך זמן. נתונים אלו מחלישים גם את הטענה שהפלסטינים רוצים להשמיד את מדינת ישראל.

4. המלחמה הייתה כדי להוריד את הפלסטינים על ברכיהם:

מהי מטרת המלחמה? 60% השפלה/

הכנעה של הפלסטינים, 33% החלשת חמאס.

מהי העדיפות הראשונה של הפלסטינים: 77% אחדות.

—-

נתונים שנאספו ואינם בגדר דעות: עניים 53% (בעזה: 67%), 25% עוני קשה. אבטלה מלאה 24% (בעזה 36%), עובדים בעבודה חלקית 14%.

הסקר כלל 1030 נשאלים ממדגם מייצג, טעות הדגימה המירבית 3.4%. התונים נאספו בתאריכים 18-22 בינואר 2009, ע”י מכון ניר-איסט קונסולטאג’.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6323 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...