Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6405 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום.

אשמח לעזרה שלכם.

כיום חברות ליסינג רבות מציעות תנאים אטרקטייבים במיוחד לקניית רכב חדש או רכב יד ראשונה.

אני מעוניין ברכב משפחתי, יד ראשונה, יחסית שנתון חדש (2005-2006) עם קילומטרז' "נורמלי" (20-25 אלף כל שנה) שישמש אותי בעיקר לנסיעות בעיר.. ולעיתים רחוקות לנסיעות בין עירוניות..

בחברת הליסינג "לובינסקי טרייד" הציעו לי לדוגמא שברלוט אוואו 2006 LT עם נפח מנוע 1,400 במחיר 42,000 (יכול מאוד להיות שהם יעשו איתי טרייד עם הרכב הישן שלי שעליו אקבל 2000 וככה זה יתעגל ל - 40,000).

הקילומטרז' של הרכב הוא 72,000 והוא נמצא על הכביש ממאי 2005.. ז.א 3 וחצי שנים (הקילומטרז' נראה סביר). הרכב עצמו היה בחברת קוקה קולה ונאמר לי שלא נעשה בו שימוש פראי מדי. הרכב נשלח היום למוסך מורשה של שברולט לבדיקה ונאמר לי עוד לפני הבדיקה כי הרכב במצב מצוין.. ללא תאונות, ללא פגיעות וכו'.

הרכב עצמו עם ABS, חלונות חשמל ו - 2 כריות אוויר (ככה הבנתי.. אני עוד אבדוק את העניין).

האם בסופו של דבר הרכב שווה את המחיר? 40K? או שלחלופין כדאי לי לחכות לתחילת השנה כי אולי יהיו הוזלות נוספות?

ועוד כמה שאלות, מה ההבדל בין שברולט אוואו BIG לבין LT?

לחלופין, יש אפשרות במחיר של 50 אלף אולי לקחת משהו טוב יותר? לדוגמא מאזדה 3 (עם קילומטרז' גבוה יותר כמובן) או יפנית אחרת?

דבר נוסף, כמו שציינתי יש לי רכב ישן (דייהו 95 שאני מעוניין להיפטר ממנה). האם יש חברות שמעוניינות ברכבים לפירוק וכו'? האם מישהו מכיר חברות כאלה?

אשמח לעזרה!

פורסם

קילומטראג' ממוצע בארץ הוא 15K לשנה, לכן הרכב שהזכרת הוא עם קילומטראג' גבוה מהממוצע.

לדעתי אוואו היא לא בחירה טובה ככלל, גם רכב עם פחות ק"מ. היפניות עדיפות כליו בכל מובן. אני מקווה שאתה יודע שמדובר ב -DAEWOO קוריאני שעבר "השתלת שם" לשברולט.

פורסם

או.קיי הבנתי.

אבל הבנתי גם שטווח קילומטרז' של עד 20,000 בשנה זה סביר ואם לקחת בחשבון שזה היה רכב שניתן לחברה אז נראה לי שמדובר בקילומטרז' סביר.

אם לא האוואו.. אז אילו אופציות אחרות יש לי עד מחיר של 40 K? האם שווה לרדת בשנתון ולקחת לדוגמא רכב יפני? מאזדה 3?

או שלחלופין אני יכול למתוח קצת.. ולהשקיע גם 50 אלף. השאלה האם זה כדאי?

הרכב אמור לשמש בעיקר לנסיעות עירוניות.. לא משהו מוגזם מדי בסה"כ לשנתיים שלוש הקרובות. לא יותר מזה. אני לא מחפש אמינות מלאה אבל שיהיה ביטחותי עם צריכת דלק נורמלית.

אשמח לעזרה.

פורסם

לגבי השאלה על הדייהו.

יש הרבה מודעות בכבישים של אלו שקונים לפירוק.השאלה היא אם המצב של האוטו כל כך גרוע,שאתה מוותר עליו תמורת 2000 ש"ח.

אין לנו על מי לסמוך,אלא על ABS,ESP ושאר צירופי האותיות באנגלית.

פורסם

כן, המצב שלה די גרוע מבחינת פרמטרים רבים.

לגבי האוטו שאני מעוניין לקנות, אז חשבתי על זה ביחד עם המשפחה וכו' והחלטנו להעלות טיפה את הרף.. אז אפשר לומר שאני מחפש רכב עד 50 אלף ש"ח.. עדיף יפני כי הדגש הוא על אמינות. כמובן שיהיה חסכוני בדלק ויש עדיפות לקילומטרז' נמוך.

על איזה רכב הייתם ממליצים? האם זה ריאלי למצוא מאזדה 3 או טויוטה ב - 50 אלף ש"ח דגם 2006-2004?

המליצו לי במחיר הזה ללכת על יונדאי אקסנט. דעתכם?

אשמח לעזרה מכם כי אני אבוד עצות!

פורסם

ממש לא מסכים עם ממוצע של 15K.

רוב מכוניות פרטיות עושות בסביבות 20K+ בשנה

ליסינגים מתחילים לרוב באיזור 30+ ומגיעים גם ל70K ק"מ בשנה.

כאשר משכללים את שניהם, בהנחה שליסינגים תופסים נתח שוק יותר גדול מפרטיות אנחנו נקבל ממוצע של 25+.

פורסם

אני ממליץ לך, עם התקציב הזה, לחפש ניסן אלמרה פרפקט במצב שמור.

מכונית אמינה, לא יקרה לאחזקה ופחות יקרה לקניה מאשר קורולה או מאזדה 3.

יונדאי אקסנט לא מכונית מדהימה (אמרתי את זה בעדינות).

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם
אני ממליץ לך, עם התקציב הזה, לחפש ניסן אלמרה פרפקט במצב שמור.

מכונית אמינה, לא יקרה לאחזקה ופחות יקרה לקניה מאשר קורולה או מאזדה 3.

יונדאי אקסנט לא מכונית מדהימה (אמרתי את זה בעדינות).

אז אתה ממליץ בסוכנויות הרכב לחפש ניסן אלמרה?

כמו שציינתי התקציב שלי הוא עד 50 אלף.. במחיר הזה אני לא אוכל לקנות מחברת ליסינג מאזדה 3, טויוטא קורולה או סובארו אימפרזה..

אני עדיין מתלבט בעניין האוואו.. אז נכון לא מדובר ברכב "שברולט" אמיתי אבל עדיין.. מדובר ב - 40 אלף ש"ח. הרכב דגם 2006.. על הכביש ממאי 2005 - ז.א 3 וחצי שנים ועבר בממוצע 20 אלף ק"מ לשנה. סביר בהחלט כאשר מדברים על ליסינג ועל כך שהרכב היה בחברת קולה קולה. עד כמה שהוא לא סחיר או לא "טוב".. עדיין מדובר ברכב יחסית חדש שאני מאמין יספק אותי בהגעה בצורה נוחה מנקודה A לנקודה B..

כאשר מסתכלים גם על צורת התשלום.. שהיא הורדה קבועה בהוראת קבע מדי חודש של 1,000 ש"ח (קצת יותר) מדובר בעסקה מאוד משתלמת לטעמי ועבורי הפרמטר הכי חשוב כרגע הוא פריסת התשלומים ורק לאחר מכן איכות, סחירות וכו'..

דעתכם?

פורסם

אני הייתי מתרחק מהאוואו פשוט אוטו זבל.

אבא שלי קיבל מהחברה רכב חלופי אחרי שהשבית את היונדאי גטס שלו והאוטו פשוט מעאפן,

הגיר נתקע הרבה פעמים בהעברה מP לD או לR פעם אחת ניסיתי לצאת מP במשך 10 דקות ולא הצלחתי עד שנתתי לגיר בעיטה וזה החליט שבא לו לזוז,

הפלסטיקה ברכב מתפרקת.

הפנסים נכבים ונדלקים מתי שבא להם.

אני יכול להמשיך עוד 1000 סיבות למה לא כדאי אבל נראה לי שזה הבעיות העיקריות במיוחד עם הגיר שזה ממש עלה לי באיחור לעבודה.

פורסם

הבנתי אבל לחלופין אני לא חושב שיש לי אלטרנטיבות אחרות טובות יותר כאשר הפרמטר הכי חשוב לי (מה לעשות.. זה המצב הנתון) זה המחיר ופריסת התשלומים. מדובר ברכב שני כי יש לי רכב נוסף חדש לכן אני לא מחפש משהו מפואר או סופר נוח.

באמת רכב שיקח אותי בצורה נוחה מנקודה A ל - B.. והעסקה שמציעים על האוואו פשוט משתלמת. ברור לי שהרכב לא מצטיין בשום פרמטר אבל לחלופין אני לא חושב שב - 40 אלף אמצא רכב טוב יותר. גם אם אני אעלה במחיר ואגיע ל - 50 אלף ואני אוכל להכניס מאזדה 3 אז אני ארד בשנתון ואעלה בצורה משמעותית בקילומטרז' ואז אני לא בטוח שזה עדיף על האוואו.

• תוכן חדש...