Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6244 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אז אם הפיכת המערכת למוזרקת על המנוע הקיים כלכך מסובכת וקשה מה עם האפשרות להזמין מנוע חדש מהחברה של שרייד חדשה ולהרכיבו ?

- האם הוא מתאים ?כן!

- כמה יעלה ? המון!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

- חוקי ?כן!

כלכלי ?

לא!!

מנוע זה רק תחילת הסיפור.

אין להשיג מנוע חדש בארץ.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

אני מאמין שצביקה יודע על מה הוא מדבר בנושא החוקיות, אך בנושא הכדאיות הכלכלית אתה ממש לא בכיוון.

אני מניח שניתן להזמין מנוע חדש לחלוטין מיפן, אך לעניות דעתי מנוע כזה יעלה לך כמה עשרות אלפי שקלים, ואני ממש לא מגזים :roll:.

אם החלפת הרכב לא באה בחשבון בשום פנים ואופן האופציה הזולה ביותר מבחינתך היא לעשות כדברי CHEVROLET ולהביא חלקים מפירוק.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

שלום שוב , עוד הפעם אני חוזר לרעיון אחרי שהתוכנית להסב את המנוע ל 1500 נפלה .

יש התקדמות , מצאתי אפלאויז מוזרקת שכמובן ירדה מהכביש והאדם מוכר חלקים .

הלכתי לראות אותה פתחתי את מכסה המנוע וראיתי שעדיין יש :

- סרעפת יניקה + כל בית המצערת .

- צמה חשמלית שיוצאת מכל אחד מהמזרקים ( הצמה נראת מאוד מאוד מסובכת ולא הבנתי לאן בדיוק היא מתחברת ) .

- משאבת דלק .

- סרעפת פליטה כולל החיישן הזה שאין לי מושג איך קוראים לו .

עכשיו לא הצלחתי לזהות מחשב ניהול מנוע .

לפי מה שאני יודע המכלולים בין השרייד והאפלאוז הם כמעט אותו דבר מלבד כמה מעברי מים בסרעפת שאין בעיה לסדר .

עכשיו מה שאני רוצה לדעת איפה בדיוק ממוקם מחשב ניהול המנוע ואיך הוא נראה ?

לאן בדיוק הצמה צריכה להתחבר או אפילו אם למישהו יש תמונה של איך היא אמורה להראות ?

במקרה הכי גרוע אני יקנה צמה חדשה .

מה אתם אומרים מה עוד אני צריך לקחת בחשבון לפני שאני ניגש לפרויקט ?

המחיר של כל האוטו הוא 500 שח .

פורסם

אני אומר שתשים מודעת מכירה ותקנה אוטו נורמלי.

אפשר לחשוב שמדובר באוטו ייחודי ואיכותי מאין כמוהו...בסה"כ שרייד, אוטו שהיה בינוני לכל היותר בזמנו וגרוע מאוד כתמורה לכסף בימינו.

שמור לעצמך את הכסף של העבודה + עצבים + זמן (שגם הוא שווה כסף) ותקנה מכונית נורמלית כמו פיאט פונטו או פיג'ו 106, אולי סיטרואן סקסו אם אתה אוהב את הסגנון שלו.

פורסם

אם המחיר של כל הרכב 500ש"ח ויש בו הכל זה יהיה לך קל יותר לעשות את ההסבה.

כל מה שתצטרך מהרכב יש לך כבר.

גם אם תצטרך את מיכל הדלק עם משאבת ההזרקה תוכל לפרק(בתנאי שלא נפגע מהתאונה).

מחשב הניהול בדרך כלל ממוקם מאחורי הרדיודיסק ברוב המכוניות.

אתה לא יודע איך ניראה מחשב ניהול אז איך אתה רוצה לעשות הסבה?

אם אתה משיג את רכב חדש יותר לפירוק ב500ש"ח שעליו דיברת ויש בו את כל חלקי מערכת ההזרקה, הכל ילך לך טוב.

תצטרך גם חיישן חמצן ולהרכיבו בסעפת הפליטה בדאון-פיפ.

להרכיב את החלקים זה לא בעיה, החשמל זה הבעיה, צריך להתחיל להשחיל חוטים כמעט בכל הרכב.

פורסם

אוקי הבנתי , האם למישהו יש תמונה של המחשב והצמה החשמלית באפלאוז ? , ואולי גם יכול בערך להסביר לי או לתת תרשים של אופן חיבור הרכיבים ? .

ומה הסיבה שבגלל אני יצתרך לחליף את מיכל הדלק ולא רק את המשאבה ? .

פורסם
אוקי הבנתי , האם למישהו יש תמונה של המחשב והצמה החשמלית באפלאוז ? , ואולי גם יכול בערך להסביר לי או לתת תרשים של אופן חיבור הרכיבים ? .

ומה הסיבה שבגלל אני אצטרך להחליף את מיכל הדלק ולא רק את המשאבה ? .

הסיבה להחלפת טנק השלק היא בצורך בטנק דלק עם פתח מיוחד למשאבת דלק חשמלית טבולה, שמיועדת לשרייד או אפלאוז.

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

פורסם

צביקה אם הבנתי נכון מדבריך משאבק הדלק ממוקמת בתוך טנק הדלק כאשר היא טבולה בדלק והיא חשמלית ? .

האם המיכל מתאים לשרייד בצורתו ? .

אני חוזר האם למישהו יש תרשים אות תמונה של המחשב והצמה או שאפילו יתאר לי אותם ? .

פורסם

אתה לא צריך להח' מיכל דלק. אתה יכול לתת לקו הדלק ולמשאבת הדלק המקוריים להעביר את הדלק לSURGE TANK קטן שתבנה בעצמך ומשאבת ההזרקה תהיה טבולה בתוך הSURGE TANK.

ניתן לראות את זה כאן, בתיאור שעשיתי להסבת הג'יפ שלי ממאייד להזרקת דלק.

http://www.jeepolog.com/260.html

.

פורסם

הבעייה עם משאבה חיצונית על הקו, ביחד עם מיכל דלק שמיועד במקור לרכב עם מאייד, זה שאין במרכז המיכל מחיצות\שקע שמיועד למנוע מצב של בעיה באספקת הדלק בסיבובים וטלטולים בדרך כשהמיכל קרוב להיות ריק. בהזרקת דלק כל הפסקה רגעית בהזנת הדלק למשאבה תגרום לקרטוע מיידי של המנוע עקב נפילת הלחץ. עם מאייד אין בעייה כזו שכן יש מחסן קטן של דלק בכוסית המאייד.

הSURGE TANK פותר את הבעייה הזו.

פורסם

נקודה נכונה, אך למרות שמדובר במיכל דלק של מנוע מוזן מאייד שווה לפתוח מכסה מצוף ולראות מה קורה בפנים, יש אפשרות שהמחיצות כבר קיימות או קיים מיכל יניקה מבודד כמו ברכב עם משאבה טבולה.

פורסם

אוקי הבנתי את עניין משאבת הדלק , תודה .

האם למישהו יש איזה מדריך להסבה כמו שחנן העלה על הגיף שלו , זה באמת יכול לעזור או כל תרשים של מערכת הזרקה ושל החיבורים של המחשב לצמה למזרקים וכו .

• 4 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

עדכון ! , מצאתי מנוע למכירה של שרייד טורבו 1 ליטר .

עכשיו קצת סדר ; איזה מערכת תהיה המתאימה ביותר :

1 ) של שרייד מוזרק 1.3 ?

2 ) אפלויז מוזרק 1.6

3 ) שרייד טורבו 1 ליטר

בבקשה תכתבו לפי סדר ההתאמה כי בינתיים מצאתי מפירוק רק של אפלויז ושרייד טורבו .

פורסם

להעביר ממאייד להזרקה אפשרי וחוקי, אבל טורבו?? לא נראה לי שיאשרו לך דבר כזה,

ביצוע תיקוני שפכטל ועבודות צבע בבתים,

פרטים בה"פ .

• תוכן חדש...