Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ערעור לגבי הטסט.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6391 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה אני תלמיד של טסט ראשון.למדתי 25 שיעורים.

נכשלתי בראשון:הוא דפק לי ברקס.

נכשלתי בשני:עד היום אין לי מושג על מה.

נכשלתי היום! אין לי מושג על מה! נמאס לי מזה כבר אני לא הולך לטסט רביעי אני הולך להגיש ערעור! נעשה לי עוול!.

מחר אני מקבל את הדו"ח ואני רוצה לשאול אם אני רואה בדו"ח דברים שקריים שהבוחן המציא האם אני יכול להכנס בוא עד הסוף?

אני נבחנתי בפתח תקווה (כולנו מודעים לכך שטסטים זה חרא שמה) היה לי טסט מושלם חוץ מדבר אחד שעליו אני מוכרח להגיש ערעור! היינו בכביש צר שבקושי הצלחתי להידחק לתוכו בעליה! הוא אמר לי תעצור פה תעשה חניה.עשיתי את החנייה מושלם ביציאה מהחנייה סובבתי את ההגה מהר בשביל לא לפגוע במדרכה והגלגל הימיני הקדמי שלי עלה וירד במין נשיקונת לדפנה של המדרכה! עכשיו באמת הוא יודע הרי שאין לי שמה שום סיכוי להמשיך בלי לפחות לגעת במדרכה ואם הוא הכשיל אותי על זה זה פשוט אי צדק! הוא היה מודע לכך שאין שום סיכוי לעבור שמה אחרי החנייה אין לי מושג מה הוא רצה ממני אני חשבתי שעברתי והוא יוותר על טעות קטנה.

אני רוצה להגיש ערעור כמה זה עולה? איך עושים את זה?

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני נבחנתי בפתח תקווה (כולנו מודעים לכך שטסטים זה חרא שמה) היה לי טסט מושלם.

אני רוצה להגיש ערעור כמה זה עולה? איך עושים את זה?

מה זאת אומרת טסט "חרא"?

הטסטרים אינם קבועים והם כל הזמן עושים סבב בין המקומות השונים ואינם נשארים במקום אחד, על מנת שלא יווצא מצב של "קומבינות.

הגשת ערעור מתבצעת על ידי בקשה של המורה מול משרד הרישוי בו נבחנת.

רוב הסיכויים שהערעור ידחה.

במידה ואינך יודע על מה נכשלת בטסטים הקדמים, אתה יכל לפנות למורה שלך על מנת שיבדוק בגיליון הבחינה על מה הוכשלת.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

הייתי מציע לך לשאול את המורה שלך בעיניינים האלו.

מסכים איתך שזה מעצבן, חכה בחוכמה לדו"ח ותראה מה יהיה רשום שם.

פורסם
מה זאת אומרת טסט "חרא"?

הטסטרים אינם קבועים והם כל הזמן עושים סבב בין המקומות השונים ואינם נשארים במקום אחד, על מנת שלא יווצא מצב של "קומבינות.

הגשת ערעור מתבצעת על ידי בקשה של המורה מול משרד הרישוי בו נבחנת.

רוב הסיכויים שהערעור ידחה.

במידה ואינך יודע על מה נכשלת בטסטים הקדמים, אתה יכל לפנות למורה שלך על מנת שיבדוק בגיליון הבחינה על מה הוכשלת.

ל'

[אף אחד כאן הוא לא אחיך] תאמין לי[פסיק] שאני לא צריך טסטר שיגיד לי ב15 דקות שאני לא נוהג טוב[נקודה] אני יודע שאני נוהג טוב[פסיק] אני פשוט נכשל כי הם חארות.

פורסם

לא משנה אם אתה נהג טוב או לא.

אתה יכול לנהוג עם המורה שלך מצויין ובטסט פתאום תהיה מהפכה ותנהג גרוע.

תגיש את ערעור, לא יודע עד כמה זה יעזור אבל אולי תקבל טסט חוזר.

המורה שלי סיפר שפעם הוא הגיש ערעור עם איזה תלמיד וקיבל טסט חוזר.

בכל מקרה, תבדוק על מה נכשלת בדיוק.

שיהיה לך בהצלחה בטסט הבא!

Kia Sportage, 2014 

פורסם
אחי תאמין לי שאני לא צריך טסטר שיגיד לי ב15 דקות שאני לא נוהג טוב אני יודע שאני נוהג טוב פשוט אני נכשל כי הם חארות.

לפי מה אתה מעריך עד כמה טוב אתה נוהג? מה זה נוהג טוב בעיניך?

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

תלמיד של טסט ראשון? מה לעזאזל אתה מנסה להגיד?

שאתה חושב שאתה "נהג תותח" ובעצם נכשלת היום טסט שלישי?

אז כנראה שאתה טועה. ולא תמיד משהו "לא בסדר אצל הטסטר"

יש סיכוי שגם משהו לא בסדר אצלך...

פורסם

עזוב אותך כל אחד חכם , "אני נוהג טוב , אני לא צריך שיגידו לי איך אני נוהג".

הגיוני שאולי באמת אתה נוהג טוב, אבל יכול להיות מאוד שאתה רק חושב כך.

בכל מקרה מה שאני מציע ומה שהכי הגיוני הוא לחכות לדו"ח או לשאול את המורה על מה נכשלת כל עוד אתה לא יודע. במקרה ותראה שהכשילו אותך על "סתם" תגיש ערעור, אני לא בטוח עד כמה זה יעזור לך וגם ניתן להגיש ערעור תוך זמן מוגבל. בהצלחה בכל מקרה.

פורסם
אחי תאמין לי שאני לא צריך טסטר שיגיד לי ב15 דקות שאני לא נוהג טוב אני יודע שאני נוהג טוב פשוט אני נכשל כי הם חארות.

אם אתה נוהג כל כך טוב אז תלך לטסט ותעשה הכל בלי שום טעות.

עד אז אל תנסה לערער כשעשית טעות כי זה בזבוז של זמן(פרק זמן שבו אסור לך לגשת עד שמתקבלת החלטה או משהו כזה.בכל זאת זמן שמתבזבז)

to finish first first you have to finish

פורסם

מי שמעריך אם אני נוהג טוב זה המורה שלי וכל פעם בטסט אני עושה רק טעות אחת ונכשל זאתי לא אשמתי ואגב כן אני נוהג טוב ותאמינו לי שאני יודע מה זה נהג טוב.

פורסם
מי שמעריך אם אני נוהג טוב זה המורה שלי וכל פעם בטסט אני עושה רק טעות אחת ונכשל זאתי לא אשמתי ואגב כן אני נוהג טוב ותאמינו לי שאני יודע מה זה נהג טוב.

צריך להתגבר גם על המכשול של טעות אחת מסכנה בטסט.

כמו שאמרתי, חכה יום, תיראה על מה בדיוק הוא הכשיל, ואז תחשוב עם המורה אם שווה.

בנינו, אחרי שאתה מקבל רישיון, לא רשום איזה טסט עברת, ואולי אם יש כאלו שצוחקים עליך אתה תצחק עליהם ( היו 2 שצחקו עלי אחרי שנכשלתי בשני, בנתיים אחד מהם נכשל רביעי השני לא עשה כלום ).

פורסם

טעות אחת יותר מדי אז כמו שכבר נאמר במקום להתרכז באיך דופקים אותך פשוט צא לטסט ואל תעשה אף טעות ותעבור.

ככה זה היום הטסטרים לא מרחמים ומכשילים על הטעויות הכי קטנות.(הכל הודות לכמה נערים בני 17 שנהגו שיכורים על הכביש עשו תאונות וגרמו למוות)

to finish first first you have to finish

פורסם

25 שיעורים זה המינימום היום? חדש לי..

בכל אופן, לעניין השרשור, לא יכולתי להתעלם מהתגובה של פותח השרשור:

"מי שמעריך אם אני נוהג טוב זה המורה שלי וכל פעם בטסט אני עושה רק טעות אחת ונכשל זאתי לא אשמתי ואגב כן אני נוהג טוב ותאמינו לי שאני יודע מה זה נהג טוב."

א. מי שמעריך אם אתה נהג טוב זה אולי המורה שלך, אך מי שאחראי על עתיד רשיונך זה הטסטר.

ב. כל פעם בטסט אתה עושה "רק" טעות אחת ונכשל זאת לא אשמתך? אז אשמתו של מי זו? קשה לי להסיק מדבריך.

ג. אני בנאדם חשדן מטבעי ולא מאמין לכל דבר בקלות יתרה, בטח לא לאמרות כמו "תאמינו לי", מה זה בעינייך נהג טוב?

מאחל לך הצלחה בטסט הבא/ערעור, קח את זה בקלות, מתישהו זה יגיע.

לתמיכה טכנית וייעוץ בחומרה ומחשבים פנו בה"פ.

החלפת מסכים לניידים בעלות ללא תחרות.

פורסם
25 שיעורים זה המינימום היום? חדש לי..

בכל אופן, לעניין השרשור, לא יכולתי להתעלם מהתגובה של פותח השרשור:

"מי שמעריך אם אני נוהג טוב זה המורה שלי וכל פעם בטסט אני עושה רק טעות אחת ונכשל זאתי לא אשמתי ואגב כן אני נוהג טוב ותאמינו לי שאני יודע מה זה נהג טוב."

א. מי שמעריך אם אתה נהג טוב זה אולי המורה שלך, אך מי שאחראי על עתיד רשיונך זה הטסטר.

ב. כל פעם בטסט אתה עושה "רק" טעות אחת ונכשל זאת לא אשמתך? אז אשמתו של מי זו? קשה לי להסיק מדבריך.

ג. אני בנאדם חשדן מטבעי ולא מאמין לכל דבר בקלות יתרה, בטח לא לאמרות כמו "תאמינו לי", מה זה בעינייך נהג טוב?

מאחל לך הצלחה בטסט הבא/ערעור, קח את זה בקלות, מתישהו זה יגיע.

אם כל הכבוד לכולכם אני מצטער אבל אתם לא מבינים איזה לחץ זה בשבילי טסט.אני נלחץ משטויות ככה אני ועל טעות אחת הוא יכול לוותר אל תשחקו אותה תמימים.זה שהטסטר אחראי על הרשיון אני יודע אבל הוא גם אחראי להוציא ממני עוד ועוד כסף כמה טסטים שאפשר לסחוט הוא יסחוט ותאמינו לי הם לא תמימים הם יודעים טוב מאוד שהם דופקים והם פשוט שמים *** על כולנו ולצערי גם על החוק!.

עד שיבוא יום ותקראו בעיתונים שמישהו לקח את זה יותר מדי קיצוני והוא הלך עם זה עד בג"צ! ואז אתם תראו גל שלם של אנשים שיעתרו עד שיבוא המטומטם שיעשה את זה כנראה שאנחנו צריכים לסבול מהתעללות.

אל תגידו לי אתה מאשים את כולם ולא רק את עצמך סליחה אבל אם כל הכבוד אני אוכל את עצמי מבפנים! כי אני מודע לנהיגה בטוחה וזהירה פשוט קשה לי לבצע זאת בטסט בגלל הלחץ ובגלל קשיי ההתמודדות המוגבלים שלי.וטעות אחת יותר מדי?!?! מזה השטויות האלו הטסטר מחפש את זה! ואל תגידו לי לא.אין פלא שנדקר טסטר לפני כמה שנים ומאז לא אומרים לך במקום נכשל או עבר! מישהו פשוט חייב לשים לזה סוף.

ואני חושב שאני מדבר בשביל המון אנשים שנמאס להם לחכות לחתיכת נייר הזאתי שמגיעה להם כבר מזמן!.

פורסם

יש לי חבר שגם לו היתה בעיה של לחץ בטסט. בסוף גם הוא עבר (טסט חמישי).

אגב, לטסטר אין שום סיבה למשוך אותך לעוד טסטים סתם. האגרה שאתה משלם לא הולכת אליו לכיס. כנראה שיש סיבה שלא מעבירים אותך. אגב, זה שהטסטר מחפש טעויות זה לא סוד, זה התפקיד שלו. גם אותי הכשילו באחד הטסטים בלי סיבה (לדעתי), לא הגשתי ערעור ולא שום דבר, ניגשתי לעוד טסט ועברתי (בשלישי אם זה מעניין מישהו).

אתה כנראה לא תאהב את מה שאני הולך לכתוב, אבל בכביש, טעות אחת זה כל מה שצריך כדי להרוג. אם נכשלת, כנראה עשית טעויות יותר רציניות ממה שאתה כותב כאן.

"ai motoare capul doare"

• תוכן חדש...