Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
כן יש חיבור USB, והדגם אכן מומלץ.

מידע לכל מי שמתעניין בפלאזמה\LCD:

השבוע ראיתי בעיתון שבאחת מהרשתות הגדולות (לא זוכר איזו) מציעים פלאזמה 42 אינץ' של פיוניר קורו ב 8999 ש"ח.

עכשיו הייתי ב- Z-MAX, הציעו לי מסך פלזמה 42" kuro ב- 9000 ש"ח.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

הפלזמות של פיוניר נחשבות לבין הטובות ביותר וסידרת kuro מאוד טובה והמחיר שלה עכשיו במבצא ב9000 ש"ח במקום משהו כמו 15000 ש"ח.

בקשר למסכי lcd אז היטאצ'י (hitachi) מייצרת מסכים מאוד טובים ונחשבים למאוד איכותיים,הם לא הכי זולים אבל הם נותנים תמורה טובה,וזאת מתוך ניסיון אישי עם מסך lcd של היטאצ'י כבר תקופה לא קטנה.

פורסם
כבל טוב עולה בסביבות 300 ש"ח

אני מניח שמה שאתה צריך זה SCART ל S-VIDEO

לי יש את זה:

http://www.pompa.co.il/Product.asp?Pid=SCXT7L&Cat2Cat1ID=101&Cat2ID=505&aff=Zap&lang=HE

גם לי יש אותו, קניתי אותו ב120 שקל בערך מרעננה ,עושה רושם שאיכותי אבל אני לא הרגשתי הבדל.

אגב בשלי כתוב על אחד הגידים משהו HD והכניסה לממיר (21 פינים)מנחושת, ויש לו 6 יציאות -3 IN 3-OUT.

אני יחליף אם זאת הבעיה .

בכל מקרה היום הטכנאי של הוט קודד את הממיר ועכשיו יש VOD ועכשיו רואים קצת יותר טוב .(הטכנאי הזה אמר שזאת הטלוויזיה הראשונה שהוא נתקל שרואים כל כך טוב וחד ...)

עריכה:

http://www.pompa.co.il/pl_product~92065P~101~505.htm

בדיוק כמו שלי אבל שלי עם עוד 3 יציאות.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

9000 זה מחיר מעולה, אבל עדיין כמעט פי 2 מפלזמות של סמסונג / LG טובות כשאי אפשר לומר שהפיוניר "טובה פי 2".

אם בתקופה שאני קניתי , הפיוניר היתה עולה 9000 ש"ח , אני לא חושב שהייתי מתלבט בכלל.

(אבל כשאני קניתי הקורו עלו סכום דו ספרתי קרוב או מעל 20 אלף ש"ח)

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם
הפלזמות של פיוניר נחשבות לבין הטובות ביותר וסידרת kuro מאוד טובה והמחיר שלה עכשיו במבצא ב9000 ש"ח במקום משהו כמו 15000 ש"ח.

תחושת הבטן שלי היא שמחיר המבצע יהפוך למחיר הרגיל שעליו יהיו עוד מבצעים.

לא נראה שבמצב הכלכלי הנוכחי מישהו יעלה מחירי מסכים, להיפך...אנשים יקנו פחות ופחות בחודשים הקרובים.

זה מוביל אותי להחלטה לחכות, גם ככה הכניסה לדירה היא עוד 3 וחצי חודשים, עד אז המחירים יכולים לרדת עוד ועוד...מי יודע, אולי אני אוכל להרשות לעצמו פיוניר kuro אבל בגודל 46" ולא 42" כמו שאני יכול להרשות לעמי היום :-)

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

אין מה למהר...

המחיר בטוח לא יעלה. רק ירד. כשהתחלתי להתעניין 3 חודשים לפני הכניסה לדירה המסך עלה בערך 1500 יותר ממה שקניתי אותו בסופו שדבר.

גם בשביל אחריות בבית הלקוח כמו שנותנים היום היבואנים המובילים, טכנאי צריך לחבר לך אותה, ואם תעביר אותה דירה עצמאית זה יכול להיות בעייתי במקרים של תקלה מהותית. (אני כבר מכיר את נותני השירות בארץ וכמה שהם מנסים להתנער מאחריות בכל דרך)

רק אל תהפוך לאלה שנמצאים בבירור מתמיד ואף פעם לא קונים :D

יש לי חבר שמברר כבר שנתיים לגבי פלזמה/LCD ועוד לא החליט.

אגב לא נראה לי שפלזמות מגיעות ב46 אינץ', למיטב ידיעתי זה 42 או 50 אבל לא עשיתי בדיקה יסודית.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

לי יש LCD של חברת JVC שנקנה בדיוטי פרי, מדגם 42EX17, HDReady , ובינתיים אני מאוד מרוצה.

בתחילה הינו בהוט, והתמונה הייתה לא איכותית כלל, התמונה היתה מרוחה ולא חדה.

עברנו לייס בעקבות סכסוך עם הוט, ימח שמם, ופתאום התמונה נהייתה חדה ולא נמרחת, פשוט יופי.

לדעתי הממירים של הוט לוקחים חלק באיכות התמונה, התשתית שלהם פשוט גרועה ומיושנת.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון - רוב הממירים של הוט פשוט גרועים.

הממירים החדשים יותר (שנראים כמו ההוט מג'יק) וההוט מג'יק עצמו מעולים - הערוצים הדיגיטלים של הוט עולים באייכותם על אלו הדיגיטלים ביס , א ב ל - כל מה שאנלוגי בהוט - רואים גרוע משמעותית.

שלא לדבר על ערוץ 10 ו2 שרואים ביס עשרות מונים טוב יותר.

חבר דיווח לי אבל שאחרי התקנת הממיר HD של הוט - שעושה UPSCALING לא רע בכלל - התמונה גם בערוצים רגילים השתפרה פלאים.

ד"א , גם אני צריך עזרה כרגע ואני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על מסכי 26" (או כל מה שקטן מ32")

ההורים רוצים מסך חדש ובמקום הנוכחי (מתחת לחלון) 32" לא נכנס ולכן לא בא בחשבון.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם
אלון - רוב הממירים של הוט פשוט גרועים.

הממירים החדשים יותר (שנראים כמו ההוט מג'יק) וההוט מג'יק עצמו מעולים - הערוצים הדיגיטלים של הוט עולים באייכותם על אלו הדיגיטלים ביס , א ב ל - כל מה שאנלוגי בהוט - רואים גרוע משמעותית.

שלא לדבר על ערוץ 10 ו2 שרואים ביס עשרות מונים טוב יותר.

חבר דיווח לי אבל שאחרי התקנת הממיר HD של הוט - שעושה UPSCALING לא רע בכלל - התמונה גם בערוצים רגילים השתפרה פלאים.

ד"א , גם אני צריך עזרה כרגע ואני אשמח אם משהו יוכל להמליץ לי על מסכי 26" (או כל מה שקטן מ32")

ההורים רוצים מסך חדש ובמקום הנוכחי (מתחת לחלון) 32" לא נכנס ולכן לא בא בחשבון.

ליביו

גם אני בדיוק מחפש מסך קטן LCD :shock:.

אני צריך משהו שגבוה מ21" ונמוך מ30"..

בכל מקרה, אני צריך שיראו בו חד מספיק, ושהתמונה והטקסט יהיו חדים וברורים לעין.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

יש ל DELL מסכים מצויינים בגדלים שאתה מחפש (24\27), בגדול הם מגיעים למחשב אבל כוללים את כל החיבורים (קומפוזיט\S-VIDEO\קומפוננט\VGA\DVI) שצריך לחיבור ממיר. המסכים הם FHD.

לי אישית יש את ה WFP2407 (יש היום דגם חדש יותר) ואני מרוצה מאוד, נהנה גם מסרטי FHD גם ממשחקי מחשב וגם מ TV (מחובר לממיר).

גיא, יצא לך להתרשם מהקורו ב 9K?

מה דעתך? ואם ידוע לך הדגם זה יכול לעזור ..

עוד משהו חשוב, האם האחריות זה אחריות יבואן? (ט.ר. אלקטרו-סטריאו)

פורסם
גם לי יש אותו, קניתי אותו ב120 שקל בערך מרעננה ,עושה רושם שאיכותי אבל אני לא הרגשתי הבדל.

אגב בשלי כתוב על אחד הגידים משהו HD והכניסה לממיר (21 פינים)מנחושת, ויש לו 6 יציאות -3 IN 3-OUT.

אני יחליף אם זאת הבעיה .

בכל מקרה היום הטכנאי של הוט קודד את הממיר ועכשיו יש VOD ועכשיו רואים קצת יותר טוב .(הטכנאי הזה אמר שזאת הטלוויזיה הראשונה שהוא נתקל שרואים כל כך טוב וחד ...)

עריכה:

http://www.pompa.co.il/pl_product~92065P~101~505.htm

בדיוק כמו שלי אבל שלי עם עוד 3 יציאות.

אני יכול להחליף את הכבל אם אני רוצה ,אולי כדאי לקומפוננט או משהו? או להשאיר את המצב איכשהוא? כרגע הכבל לא מחובר והממיר מחובר עם כבל בננה שקיבלתי ורואים טוב (לא מצוין אבל טוב )

אגב-

היום ראיתי פרסום בעיתון של הLCD שלי בול אותו דבר אבל הניגודיות 1:30000 ושלי 1:15000 יש הבדל שנראה לעין?

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם
גיא, יצא לך להתרשם מהקורו ב 9K?

מה דעתך? ואם ידוע לך הדגם זה יכול לעזור ..

עוד משהו חשוב, האם האחריות זה אחריות יבואן? (ט.ר. אלקטרו-סטריאו)

זה הדגם:

http://www.zmax.co.il/ViewProduct.asp?ID=57

אין לי מושג לגבי נותן האחריות, אבל החנות עשתה רושם כמקום מקצועי.

• תוכן חדש...