Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

רכשתי השבוע טלויזיה LCD מדגם 31GR של LG גדול 42 אינץ'.

קראתי ושמעתי עליה ביקורות טובות, צפיתי בה גם בחנות ובידיעה שהטלויזיה הייתה מחוברת לתשתית גרועה עדיין החלטנו אני וזוגתי שרואים בה טוב ועם מחברים איכותיים(כך חשבתי) יראו טוב יותר.

התבדתי.

הטלויזיה נראית לא טוב כפי שחשבתי ואיני שלם עם הקניה.

ניסתי לשחק עם הפונקציות השונות- כנראה שהיא פשוט לא לטעמי.

במסגרת ה-14 יום אני יכול להחליף אותה לטלויזיה אחרת באותה חנות.

כיוון שבדירה השכורה שלי יש הוט וכפי שאתם יודעים-התשתית גרועה ברמה מעצבנת שלא תתואר, חשבתי להחליף את ה-LCD בפלזמה איכותית..עדיפות לסמסונג ודומיהם.

מה דעתכם על ההבדל בין פלזמה ל-LCD במחירים של 6000 ש"ח (ודגמים...)?

האם באמת פלזמה עדיפה על LCD לצופים ב-הוט/יס לרוב?

מה לגבי זמן רענון מסך? ותדר 100 הרץ? אלו נתונים כדאי לבדוק?

האם לדעתכם יש חשיבות להוספת כסף על אחריות ל-3 שנים?

תודה,

אמיר.

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אכן LCD בגדלים האלו לא מומלץ כל כך בעיקר אם רוב השימוש הוא בשביל כבלים המלצה שלי היא פלאזמה .

מניסיון לפני כמה חודשים רשכתי לסלון LG PG200R והיא מדהימה באיכות ! היא מחוברת ל-YES ורואים מצויין תמונה חלקה מאוד (מחוברת דרך חיבור SCART) .

כאשר מחברים אותה בחיבור HD התמונה בכלל משודרת ברמות איכות שצריך לראות כדי להבין על מה מדובר.

בנוסף יש לה גם מלא חיבורים

2 SCART

2 HDMI

חיבור בננות ו-SVIDIO

בעיקרון קיים דגם קצת יותר מתקדם של הפלאזמה הזאת ואם כבר מחליפים אז לדעתי תקנה אותו LG 60UR , קצב ריענון של 150 HZ במקום 100 , יחס ניגודיות גבוהה אפילו יותר (לא שב-PG הוא נמוך, להיפך) ואפילו כניסת USB.

פורסם

רק פלזמה.

אמרתי והמלצתי חזור והמלץ.... :)

פלזמה טובה אפשר לקנות בסביבות ה6-7K (יבוא רשמי בלי קומבינות)

דגמים מומלצים :

סמסונג A450 למשל,

פנסוניק PH10

LG PG200R or PG60UR

אין דבר כזה פלזמה או LCD מיבואן רשמי בלי 3 שנים אחריות.

תעשה לעצמך טובה ואל תקנה ממקור מפוקפק.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

יש , ממליץ על הפלזמה של סמסונג ps42a450 המחיר ירד כבר ל ש"ח 5700

ניגודיות של 1 למיליון ו-תדר 100Hz

התמונה מנסיון מעולה!

יש קומפוננט וצריך להתרגל לתאורה סביבתית נמוכה למניעת השתקפויות ,עקב הבהירות הגבוהה לעומת מסך LCD , לא מדובר בחיסרון .

ההבדל העיקרי בפלזמה לעומת LCD הוא אופן הפקת האור :בפלזמה האור מופק מנורות ללא שום פילטרים בדרך ,

ב LCD האור עובר דרך פילטרים צבעוניים ומאבד 75% מעוצמתו .

מיניליין מספקים 3 שנים אחריות.

פורסם

תודה על ההמלצות חברה.

מה דעתכם על סמסונג PS42Q91H? או PS42C91H?

אני בודק את הסמסונג מול ה-LG כבר הצעתם.

יש טעם בכלל ללכת ולראות את המסך כשהוא עובד בחנות? הרי בחנות גם ככה החיבור גרוע ואין פרספקטיבה טובה כמו מה שאראה לבסוף בבית שלי לא?

אייל, האחריות כרגע היא של י.שלום ל-3 שנים.

אני יודע שאינך חובב אותו אך אני מקווה שלא נצטרך לדבר עליו בהמשך הדרך.

אגב, קצת חרגנו מהתקציב שקבענו והטלוויזיה נקנתה בחבילה כוללת של כמה מוצרים בקצת פחות מ-5000 כולל מתקן תלייה ו-3 שנים אחריות+הובלה לבית (לא כולל ההתקנה, זה אני אעשה לבד).

החלטנו להוסיף מעט על הקיים כדי לקבל מוצר טוב יותר אבל על תוספת של 1000 שח כרגע אני מעדיף לוותר.

דווקא הסמסונג וה-LG 200 עומדת בטווח הרצוי.

פורסם

אלו הדגמים הישנים של סמסונג, ה A450 החליף אותם ובעיות בדגם הישן תוקנו , הוא עדיין נמכר מסטוקים של 2006 בכ 1000 ש"ח פחות ממחליפו , לדעתי מיותר .

פורסם

אני גם קניתי דגם LG

42 אינץ'

מאוד התאכזבתי. התמונה נמרחת, הצבעים לא חיים, הכל משעמם ומרגיש בזבוז כסף.

לא זכור לי שם הדגם, אשמח אם תעלה תמונה של הטלוויזיה שרכשת.

בתודה,אלעד

פורסם

אני מאמין שידרשו בעבורה 6000 שקל.

לא יודע אם אני צריך ללכת כ"כ רחוק.

אולי עדיף לי להסתפק בדגמים הישנים היותר?

פורסם

לנו יש LCD LG32 וגם אנחנו מאוכזבים, בעיקר ליד ה-Loewe 29 הישנה והטובה שיש לי במרתף :-)

אין כמו CRT :-o

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

לא... בשידורי טלויזיה האנלוגים שיש בארץ זה ידוע שעדיף פלאזמה אבל אפקט העדר כמו תמיד גרם לכולם לקנות LCD כאילו שזה יותר מתקדם, לנו יש פלאזמה 42 של היטאצ'י ואנחנו מרוצים מאוד.

אם תקנה פלאזמה איכותית (לא LG, סמסונג) אני מאמין שתהייה מאוד מרוצה.

1969 Pontiac Firebird

:twisted:

בעבר:Honda Civic Type R, Renault Clio Sport, Peugeot 106 Rallye

פורסם

גם לי יש פלזמה בבית. תמיד רואים בפלזמה יותר טוב מאשר בLCD. חברים שבאים הבייתה תמיד אומרים "למה בLCD שלך רואים יותר טוב בהרבה מאצלי?" אז אני אומר זה לא LCD זה פלזמה. ואומרים אהה אבל המוכר בחנות אמר שLCD יותר טוב אז אני אומר הנה אפילו אתה אומר שפלזמה יותר טוב.

משום מה ושמתי לב לזה מספר פעמים, המוכרים מנסים לדחוף לקונים LCD.

תקנה פלזמה ולא יהיה מאושר ממך!

פורסם
תודה על ההמלצות חברה.

מה דעתכם על סמסונג PS42Q91H? או PS42C91H?

אני בודק את הסמסונג מול ה-LG כבר הצעתם.

יש טעם בכלל ללכת ולראות את המסך כשהוא עובד בחנות? הרי בחנות גם ככה החיבור גרוע ואין פרספקטיבה טובה כמו מה שאראה לבסוף בבית שלי לא?

אייל, האחריות כרגע היא של י.שלום ל-3 שנים.

אני יודע שאינך חובב אותו אך אני מקווה שלא נצטרך לדבר עליו בהמשך הדרך.

אגב, קצת חרגנו מהתקציב שקבענו והטלוויזיה נקנתה בחבילה כוללת של כמה מוצרים בקצת פחות מ-5000 כולל מתקן תלייה ו-3 שנים אחריות+הובלה לבית (לא כולל ההתקנה, זה אני אעשה לבד).

החלטנו להוסיף מעט על הקיים כדי לקבל מוצר טוב יותר אבל על תוספת של 1000 שח כרגע אני מעדיף לוותר.

דווקא הסמסונג וה-LG 200 עומדת בטווח הרצוי.

PS42Q91H זה בדיוק הדגם שאני קניתי - מומלץ בחום.

אלו הדגמים הישנים של סמסונג, ה A450 החליף אותם ובעיות בדגם הישן תוקנו , הוא עדיין נמכר מסטוקים של 2006 בכ 1000 ש"ח פחות ממחליפו , לדעתי מיותר .

אם כבר, ולא רציתי להכנס לזה כי זה לא כזה משנה : אנשי המקצוע הרציניים טוענים שה PS42Q91H יותר טוב מהדגם שהחליף אותו. (ויצא לי להכיר לא מעט כאלה בזמן חיפוש הפלזמה שלי)

סטוקים של 2006? מאיפה אתה מביא את השטויות האלה? הדגם הזה נמכר באופן סדיר דרך היבואן הרשמי עד בערך אוגוסט 2008 (וב2006 בכלל לא היה זמין בחנויות) ואצל י.שלום נמכר עד היום, אני אישית קניתי בתחילת יוני 2008 כשהדגם היה בשיאו. לאחר כחודשיים הדגם הוחלף במפתיע בדגמים חדשים שעל הנייר מצויידים בנתוני ניגודיות טובים יותר וב100 הרץ אבל זה כל ההבדל. קיים ויכוח בפורומי התצוגה השונים מי יותר טוב כאשר הההכרעה כבר הושגה לכיוון הדגם היוצא: Q91H.

אני אישית לא ראיתי הבדל ביניהן כשצפיתי בטלויזיה שלי ובדגם המתקדם.

דווקא במקרה זה,העובדה שמדובר ברכישה מ:י.שלום אומרת שיש סיכוי שיש לו עוד סטוקים של Q91H חדשים, בעוד אצל היבואן ברור וידוע שאין יותר במלאי את הדגם הזה ואם לקוח שרכש יזדקק להחלפה, כנראה יוחלף לו לדגם הנוכחי.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ה A450 זה LCD ואני מאוד מרוצה ממנו ("40 כ 4 חודשים אצלי).

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תוכן חדש...