Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המרחק מקיר לקיר הוא 4.2 מטר, כלומר אם לוקחים בחשבון שלא כולם יושבים מול המסך...המרחק הוא בערך 4.5 מטר.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תגובות 63
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שי - אין שום סיבה לראות שום שלג ושום נעליים - הכבל שלך גרוע.

גם הסקארט שניסית כנראה גרוע - ואם לא כיוונת גם את הממיר לחיבור טוב יותר - אז בטח שראית יותר גרוע - זה כבל עם יותר גידים ולרוב - פחות איכותי.

BMW - קומפוננט קשור רק לתמונה , לא לסאונד.

אייל - תלוי לאיזה שימוש , ותבדוק מאיפה פיוניר קונה את הLCDים היקרים שלה - רמז , מאיפה שלווה וסוני.

RS - עם כל הכבוד גם אני , ואולי אם אתה רואה ערוץ 1 אתה צודק , אבל בכל דבר מעבר אין מה להשוות.

כספר - כל עוד אין לך דברים בHD - אל תקנה LCD FULL HD.

מה הגודל שאתה מחפש בכלל?

ליביו

לא דיברתי על LCD של פיוניר.

דיברתי על הפלזמות המ-ע-ו-ל-ו-ת שלה. (והיקרות)

LCD כולם קונים מסמסונג....

יש לשים לב מאוד למרחק הישיבה מהמסך. ככל שיושבים יותר רחוק כך רואים יותר טוב כי העיוותים פחות נראים. ממה שאני ראיתי בפלזמות זה אכן מפריע פחות וב-LCD יותר, אבל הפתרון הוא באמת לקנות טלוויזיה בגודל שיתאים לחדר. אם תנסה לשבת 4+ מטרים מטלוויזית LCD בגודל 42 אינץ' תראה לא רע בכלל. אם קנית 42 אינץ' ואתה יושב 3- מטרים - אל תתפלא שמשהו מציק לך בעין.

רוני

אצלי המרחק כ3 מטר ושומדבר לא מציק בעין. אי אפשר להסתיר את הבעיות ע"י התרחקות מהמסך.

אני מסכים שבמרחק מטר זה לא קנה מידה.

GTI MK8
 Volvo V40 T5 R-Design - SOLD

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

ליביו, אני לא מסכים במאת האחוזים - אבל לא נריב על זה :-)

נ.ב, גם אנחנו מתחילים לחפש אחר 32' חדשה לסלון (ה-LG מאכזבת),

אז מה ההמלצות? :shock:

Renault Megane RS 300 Trophy 2021

Renault Catpur 155 2021 

פורסם

אוראל, תקנה מסך 42 איכותי שמכבד את עצמו , ותחזור עם רשמים (ערוץ 1 אכן רואים גרוע)

זאת ליגה אחרת.

בקשר לבחירת מסך שבוודאות תהיה מרוצה ממנו : אין לסקודה טלויזיות? :D

(מי שם 32 בסלון???)

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

טוב,

בהצעתכם נקנתה היום LG מהדגם PG60UR (כלומר, הוחלפה ה-LCD בפלאזמה הזאת).

הלכתי בהצעתו של אייל ל"ביגבוקס" ואחרי התבוננות ארוכה גם בסמסונג שהמליצו וגם ב-LG,

(כולן מחוברות עם בננות גרועות לממירים גרועים וכיוונים גרועים)

החלטתי ללכת על ה-LG שמציגה בעיני תמונה יותר חיה.

נשאר לרכוש כבל טוב וממיר נורמלי שיוחלף ע"י הוט ואני מקווה שיהיה בסדר.

ליביו, נניח ואני אתחבר עם SCART לממיר וקומפוננט לטלויזיה, את האודיו לחבר עם RCA של אודיו מה-SCART?

פורסם

זה כל היופי, שהחיבורים שם מחורבנים.

ככה אתה יכול לבחון את הטלויזיות במקרה הגרוע ביותר :)

פשוט לבקש להעביר לערוץ 2, לבקר בערוץ הספורט ואתה מסודר כי יותר גרוע מזה לא יהיה....

תתחדש, אחלה דגם. כולל גם חיבור USB צידי אם אני זוכר נכון (אבל אני גם זוכר שהוא ללא סקארט)

כשקניתי את הTV שלי , הוא רק נכנס ועלה כ9000 ש"ח, כיום אני מניח שרכשת בחצי.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

פורסם

כן יש חיבור USB, והדגם אכן מומלץ.

מידע לכל מי שמתעניין בפלאזמה\LCD:

השבוע ראיתי בעיתון שבאחת מהרשתות הגדולות (לא זוכר איזו) מציעים פלאזמה 42 אינץ' של פיוניר קורו ב 8999 ש"ח.

קודם כל זאת פלאזמה מדהימה והמחיר גם מצויין, אני זוכר שבזמנו כשחיפשתי פלאזמה הקורו עלתה בסביבות ה 16 אלף ש"ח!

בכל מקרה בדקו את הדגם מכיוון שיש כמה דגמים מסדרת קורו אבל בכל מקרה כל דגם אמור להיות מדהים.

פורסם

כמה אמור לעלות הכבל המדובר?(21 פינם או כמו שאתם קוראים לו SCART)

הזמנתי למחר טכנאי של הוט שיסדר לי את הVOD אני יבקש ממנו שיחליף ממיר או יכוון אותו.

אגב שלי זו סדרת הבראביה של סוני.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

פורסם

LCD כולם קונים מסמסונג....

לווה - בלעדית משארפ

סוני - דגמי HD חדשים (חוץ מה40") - משארפ השנה

פיוניר - דגמים גבוהים FHD משארפ.

כבר הוכחתי לך את זה פעם אחת בפורום.

חבל להטעות ולהגיד דברים פשוט לא נכונים אם אתה לא באמת יודע.

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לפי מה שידוע לי , לסוני יש מפעל פאנלים משותף יחד עם סמסונג.

למעשה יש להם גוף משותף עם סמסונג שקרוי S-LCD בו לסמסונג 51 אחוז בעלות ולסוני 49 אחוז בעלות,

אשר מפעיל 3 קווי ייצור בקוריאה.

נכון לתקופה שבה התעניינתי חזק בתחום שזה היה לפני מספר חודשים, סוני היתה בתחילת שיחות ראשונות עם שארפ לגבי ביצוע מיזם משותף במסגרתו יבנה מפעל חדש לייצור פאנלי LCD ביפן. (לגדלי 50 אינץ' ומעלה)

אשמח לקבל איזה לינק בנושא הזה אם אתה טוען שאני לא מעודכן מספיק.

ובקשר לפיוניר, טעיתי מלכתחילה ושכחתי לגבי השת"פ שלהם עם שארפ. כאן אתה בהחלט צודק.

בכל מקרה, הפלזמות של פיוניר כ"כ משובחות כך שאם מגיעים לרמת המחיר הזה, אני לא רואה סיבה לרכוש LCD לא שלהם ולא משום סוג אחר.

GTI MK8

GTI MK6 Premium - SOLD

GTI MK4 , MK5 - SOLD

• תוכן חדש...