Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

בעיית רעשים עיקשת

senior585
שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

שלום לכולם

כמו הרבה אנשים גם אני קורבן לבעיית רעשי אלטרנטור/מנוע/כל דבר אחר שתרצו ממערכת השמע.

לפני הכל - קראתי הרבה מאד מהמאמרים,מדריכים מצולמים,מדריכים עיוניים וכיוצ"ב. (כשאני אומר הרבה מאד מדובר בשבועות של חיפושים מסיביים)

ניסיתי בשטח ועדין היא אינה מפסיקה להופיע.

מדובר בהפרעת רעשים שפשוט לא מוכנה להעלם.אני אתן דוגמאות להופעתה:

ראשית כשהאוטו כבוי ומדליקים את המערכת יש צליל "זמזום" כמו זבוב כזה ..סוג של 'זזזזזזזז'

כשהמערכת דלוקה, אני מתניע את האוטו ומתחילים רעשי "קירקור" שמתלווים לסאונד ומורידים הרבה מערכו.

הרעשים מתחזקים עם לחיצה על דוושת הגז.

כשפותחים חלון הרעשים מופיעים,כשהווישרים מופעלים ממש שומעים את המנוע של הווישרים(!) כשלוחצים על כפתור MODE ביחידת הראש יש ממש סוג של צליל לא מוסבר זה מין בום כזה שממש לא נשמע טוב.ונשמע מזיק מאד לרמקולים

חשוב לציין שכשמגבירים את הווליום מיחידת הראש,אין כל הגברה מצד הרעשים.

ליחידת הראש לוקחת החברה MXI חסות.בטעות. בבושה.

ולקינוח:

מה ***** עושים?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• שבועיים מאוחר יותר ...

לאחר טיפול קל של חבר שהוא חשמלאי רכב, החלטנו להחליף את הפיוז של הUH במקום 15 אמפר ל - 7אמפר.

אני חייב להגיד שהרעשים ממש נחלשו! אבל עדין ישנם רעשים מציקים.

יש למישהו כאן איזושהי השערה לגבי מקור הבעיה?

“If one day the speed kills me, don't cry. Because I was smiling.”

בעבר: ibiza CUPRA 2007

LEON fr 2007

בהווה: 2011 ibiza tsi

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

שימו לב! השרשור הזה בן 5889 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

הצטרף לדיון

ניתן לפרסם הודעה כעת ולהירשם לאתר מאוחר יותר. במידה וכבר יש לך חשבון בפורום, התחבר כעת בכדי לפרסם באמצעות החשבון שלך.

Guest
הגב לנושא זה...

×   התוכן שהדבקת מסוגנן.   הסר סיגנון

Only 75 emoji are allowed.

×   הקישור שלך הוטמע אוטומטית בגוף ההודעה.   הצג כקישור רגיל

×   התוכן הקודם שלך שוחזר.   ניקוי העורך

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• תוכן חדש...