Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6421 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר של שני המכוניות(מהאנשים שמצאתי)דיי דומה בסביבות ה146,000

המאזדה 6 היא הדגם הכי זול הEXECUTIVE אם אני לא טועה..

0 ק"מ מחברת השכרה...

2000 סמ"ק

-------------------

עכשיו ההונדה היא הדגם היוקרתי EXECUTIVE

8,500 ק"מ 2000 סמ"ק

ולהלן ההוספות שלה:

תוספות:

ג'נטים מגנזיום וצמיגים רחבים "17 אינץ' כוורת מקורי תוצרת יפאן- 5,400 ש"ח {הגיע מחו"ל} קודן מובנה + איתוראן סופרפאל {עלוקה, רדום ופעיל} מחשב דרך משופר חיישני רוורס, פאנל קודנית מובנה מקורי ,ריפוד משופר

פורסם
המחיר של שני המכוניות(מהאנשים שמצאתי)דיי דומה בסביבות ה146,000

המאזדה 6 היא הדגם הכי זול הEXECUTIVE אם אני לא טועה..

0 ק"מ מחברת השכרה...

2000 סמ"ק

-------------------

עכשיו ההונדה היא הדגם היוקרתי EXECUTIVE

8,500 ק"מ 2000 סמ"ק

ולהלן ההוספות שלה:

תוספות:

ג'נטים מגנזיום וצמיגים רחבים "17 אינץ' כוורת מקורי תוצרת יפאן- 5,400 ש"ח {הגיע מחו"ל} קודן מובנה + איתוראן סופרפאל {עלוקה, רדום ופעיל} מחשב דרך משופר חיישני רוורס, פאנל קודנית מובנה מקורי ,ריפוד משופר

יש לך תמונה של האקורד גם מבחוץ וגם מבפנים כי מעניין אותי לראות איזה אביזרים מיוחדים יש לו ברכב וגם איזה שנה האקורד.

נ.ב בכל זאת המלצתי עדיין היא על האקורד בכל הפרמטרים היא לוקחת את ה-6 בהצלחה.

יניב

פורסם
יש לך תמונה של האקורד גם מבחוץ וגם מבפנים כי מעניין אותי לראות איזה אביזרים מיוחדים יש לו ברכב וגם איזה שנה האקורד.

נ.ב בכל זאת המלצתי עדיין היא על האקורד בכל הפרמטרים היא לוקחת את ה-6 בהצלחה.

יניב

פרמטרים ( נקודות להשוואה )

מרווח - מאזדה 6 יותר מרווחת מלפנים ומאחור , כניסה ויציאה מהרכב יותר נוח .

גימור - מאזדה 6 , ציפוי עור להגה ולידית ההילוכים :lol: תאורה במגני שמש

נוחות - מאזדה 6 הגה מתכוון לעומק ולגובה .בקרת שיוט , בקרת אקלים מפוצלת לנהג ולנוסע , חימום מושבים קדמיים

בטיחות - מאזדה 6 הגברת בלימה EBD חלוקת עומס בחירום .

זה חלק מהדברים שאין בהונדה אקורד החדשה .

כמובן כי להונדה יש יתרונות נוספים , אבל היא לא לוקחת בכל הפרמטרים :wink:

אבל - אם מחיר שני הרכבים שווה , והרכבים תקינים , ההונדה מאובזרת בתוספות רבות ויקרות .

ומבחינת אמינות ושימוש הן דומות , הייתי מנצל את ההזדמנות ולוקח את ההונדה .

אייל .

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

לפי מה שקראתי על האקורד החדשה היא לא מצויידת באותה טכנולגייה השמורה לדור הקודם.

לכן היא מעט איטית יותר ועצלה.

מבחוץ לדעתי היא יפה יותר אך אם התכונה שהכי אפיינה אותה שזה דינאמיות ושילוב המנוע + גיר הטובים בקבוצה התבטלה אז מה עושה אותה כ''כ קוסמת.

אולי בכל זאת עדיף לרכוש את ה6 החדשה ובכך לחסוך את עלויות האחזקה היקרות יותר שיהיו בהונדה.

• תוכן חדש...