Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים

במזמן האחרון צצו לי מספר בעיות ברכב.

לא מזמן עברתי תאונה עם הרכב, לא הייתי מרוכז ונכנסתי ברכב שבלם לפני.

אני אתחיל בכך שיום אחרי התאונה בדרך למוסך המנוע התחמם והגיע עד למקסימום. ברוב טיפשותי המשכנתי לנסוע ככה משהו כמו 3-5 דקות. במוסך אמרו לי שלא נפגע המנוע ותיקנו לי הרכב בין היתר הרדיאטור תוקן והחילפו את המאוורר.

מאז בכל נסיעה קצת מאומצת, יש ריח של שרוף ברכב ולפעמים החום עולה קצת מעל המקסימום לדקה-שתיים וחוזר למצב הנורמלי.

בלי שום קשר, הרכב היה מאבד מים בצורה כמעט מטורפת גם לפני התאונה. אין נזילות שנראות לעין.

הרכב מצלצל חזק בטורים גבוהים יותר מפעם. הייתה תקופה שתידלקתי 98 והיה נדמה שהצלצולים הפסיקו.

ברור לי שיש בעיה ושאני צריך לקחת הרכב למוסך אך אשמח למידע בערך לאן אני נכנס ומה הבעיה והאם שווה בכלל להשקיע ברכב ששוה אולי 20 אלף.

תודה

תמיר

תמיר.

פורסם

לא ברור מההודעה שלך, אם אחרי התיקון הרכב מצלצל ומאבד מים, וכמה ?.

מתי החום עולה לדקה שתיים, בעיר או בנסיעה מהירה ?.

דוד.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

הרכב צילצל ואיבד מים עוד לפני התאונה.

הרכב היה מתחמם בדרך כלל בעמידה בעיר.

מישהו מהמשפחה שלי שמבין קצת במכוניות בדק את הרכב ואמר שיש בנוסף לחץ במערכת המים,

ושיש בריחת אוויר שהוא לא יודע מאיפה היא.

האם יש טעם להשקיע ברכב הזה ולתקן אותו?

תמיר.

פורסם

תתחיל מזה שתבדוק בצורה טובה מה מצב המנוע ואז תחליט אם להשקיע וכמה. ברכב השווה 20K אני לא רואה למה לא להשקיע אפילו מנוע שלם ברוב המקרים.

גש למוסך מומלץ ובדוק CO2 במערכת הקירור. אם לא ימצא בדוק קומפרסיה.

לפי בדיקות אלו והמלצת מוסך רציני תחליט איך להמשיך.

פורסם

אינני זוכר באילו רכבים יוסי מתעסק בעיקר אבל למיטב זכרוני הוא מטפל בכולם. יוסי בהחלט בעל מקצוע ואדם ראוי.

מעבר לזה תוכל לקרוא ולמצוא מה שנוח לך כאן:

https://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103054

מציע לך לחפש בתוך השרשור ולא לקרוא את הכל.

• תוכן חדש...