Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחיר - 53K.

סוכם שהמוכר יחליף מצמד. הרכב עבר תאונה שלפי הסטוריית התיקונים ולפי המוכר כללה קימוטי פח ונזק לרדיאטור, הפח תון והרדיאטור הוחלף.

בהיסטוריית תיקונים הייתה תלונה על "לא סוחב" ובעקבותיה הוחלף אלטרנטור.

בבדיקה מטעם המוכר (אני לוקח אותה לבדיקה שלי, אבל זה עוד לא קרה):

• בלאי פנימי במנוע, רעש מערכת תזמון ושסתומים, נזילות שמן במנוע ובמערכת הטורבו, דליפות לחץ, סימני שריפת שמן בעומס, תושבות מנוע, לתקן ולנקות מערכת קירור, לתקן לכוון משאבה מרססים ורעשים.
  • נקישה בהגה, כיפופים בגשר קדמי, תיקון וכיוון ציר קדמי ואחורי.
  • תיקון תאונה בחזית הרכב+כיפופים ותיקונים בתא המנוע, תיקון תאונה לאורך צד ימין, מעיכות פח ותיקוני מרכב וצבע סביב ודופן אחורית, הוחלפו חלקים במרכב הרכב.
  • בדיקה בפירוק לפרק גלגלים ולבדוק.
  • צמיגים קדמי ימני ואחורי שמאל שחוקים.
  • מצבר חלש/מקורי.
  • בלאי מצמד גבוה, נזילות שמן מתיבת הילוכים, שילוב הילוכים לקוי, חופש ציריות.
  • לבדוק תצרוכת שמן בנסיעה, לבדוק מתי בוצעו טיפולים ברכב ולהמשיך לפי הוראות היצרן.

פורסם

2007?? ממש מוזר נכון שמכוני בדיקה מגזימים ככיסוי תחת אבל, ולא סתם אבל, נראה לי שהרכב קצת עבר הרבה,

או שהקילומטרז הורד או, שהתעללו בו ממש.

גם לקילומטר'ז של120000 אלף יש מקסימום בעייני נשמע לא אמין להתרחק !

מילא היה רעשי מנוע פחחות כל שהוא גם מתקבל אבא גיר מנוע מערכת הטורבו דיזל מלא מלא פחחות להתרחק מאמין שתמצא בשנתון "מציאה" יותר אמינה תרתי משמע!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

שים לב שבמרכב היו תיקוני מרכב לאורך כנף ימין ובנוסף מקדימה, ייתכן שמודבר במכה חלשה כמו שהמוכר טוען או שיש פה פגיעה בקורת האורך הימנית, מה שמעורר חשד לדעתי זה הבלאי של הצמיגים, שים לב צמיג ימני קדמי ואחורי שמאלי. לא חסרים אנשים עם קשרים במכון בדיקה שישמחו להשמיט את המילה "קורת אורך".

כמו כן, הק"מ גבוהה מאוד. לא חסרים אקזמפלרים אחרים בשוק...

פורסם
שים לב שבמרכב היו תיקוני מרכב לאורך כנף ימין ובנוסף מקדימה, ייתכן שמודבר במכה חלשה כמו שהמוכר טוען או שיש פה פגיעה בקורת האורך הימנית, מה שמעורר חשד לדעתי זה הבלאי של הצמיגים, שים לב צמיג ימני קדמי ואחורי שמאלי. לא חסרים אנשים עם קשרים במכון בדיקה שישמחו להשמיט את המילה "קורת אורך".

חסרים אקזמפלרים בשוק! כל מה שיש זה בלי טורבו (גם אוכל הרבה יותר דלק וגם איטי). בקושי יש עם טורבו - וכשיש מה שראיתי היום זה נחשב קילומטרז' נמוך.

בינתיים זה הרכב היחיד שראיתי שמבחינת המעט שאני יכול לראות בעיניים לא התעללו בו. לפני יומיים ראיתי אחד על 80,000 ק"מ, רצו עליו 10K יותר, והפלסטיקה בפנים הייתה שרוטה - מה שאמר לי שמי שהחזיק בו התיחחס אליו כמו זבל.

בכל מקרה אני מתכוון לקחת אותו לבדיקה נוספת על חשבוני. אם העלימו פגיעת שילדה אני אגלה את זה.

יש בעלים של קנגו שיכול לאשר שהבדיקה הזו ל 120,000 ק"מ נראית ממש רע?

פורסם

ברשותי קנגו DCI 2007 עם 68 אלף ק"מ.

לדעתי, הרכב שבדקת עבר חיים קשים ב 2-3 שנים על הכביש. יכול להיות שהפכו אותו למשאית (נסיעה עם עומס יתר).

אין לי מושג מה הוא מחיר המחירון. תעשה חשבון של כל מה שתצטרך לתקן מייד.

מצבר - 1000 ש"ח

4 צמיגים (הכי זולים - אליאנס) 1000 ש"ח.

אם הטורבו ניזוק מחוסר שמן (וסביר מאוד שזה המצב) - 7- 10 אלף ש"ח (10 במוסך מורשה רנו).

תיקוני נזילות, מצמד חדש - עוד כמה אלפים בודדים.

שיפוץ\החלפת משאבת הזרקה (סביר להניח שזה כסת"ח, אבל אם לא - תכין כספים כמו של הטורבו).

על התאונות אני כבר לא מדבר כי לא ברור מה היא חומרת הפגיעה.

המלצתי היא להתעזר בסבלנות ולחפש משהו במצב יותר נורמאלי.

מדוע שלא תחפש גם ברלינגו\פרטנר?

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

מדוע שלא תחפש גם ברלינגו\פרטנר?

אני מחפש גם ברלינגו/פרטנר

שוב אותה בעיה - HDI (שזה עם הטורבו) יש מעט מאד, ועם מחיר בשמים בשבילי. עד עכשיו לא יצא לי לראות אפילו אחת.

לגבי הקנגו שמדברים עליו - הוא עבר (לפי ספר רכב) טיפולים בזמן, אז לא נראה לי שיהיה נזק מחוסר שמן. מצמד מחליפים לי (ככה סוכם).

אני אחליט סופית אחרי הבדיקה שלי. ברור לי שזה לא רכב שזכה לטיפול משובח במיוחד, אבל לפי כל הסימנים בעיקר הסיעו איתו נוסעים ולא מטען. אני רק מקווה שהם לא היו שמנים כמוני :wink:

פורסם

ממליץ בחום פורד קונקט עולם אחר.

יושב יותר טוב על הכביש טורבו דיזל ,נוח לנהג בצורה מדהימה ממש כמו מסחרית גדולה, גדול ביפנים איכות חומרים עדיפה, ומלא קיפולי מושבים ותוספות שאין בשום מסחרי!

!Blue Subaru Impreza

פורסם

חדל קשקשת!

אין כל פגיעה בקורת אורך ע"פ הבדיקה ואף בוחן לא ישמיט תוכן שכזה מטופס הבדיקה ובודאי שלא "ישמח" לבצע זאת.

קהילת אוהדי ווסטהאם יונייטד בישראל - https://www.facebook.com/groups/whuil/

'פטישי ישראל' - https://www.facebook.com/WHUIL/

טוויטר - https://twitter.com/AmitDim

פורסם

Kompy היקר, יש הבדל בין לא להסכים על משהו ובין לקרוא לדברים שלי קשקוש :roll:

אתה באמת רוצה להגיד שחסרות קומבינות במכוני בדיקה? ועוד כשהמוכר מביא טופס מבדיקה ש"עשה בעצמו"?

אם כן, אני אשמח להוכיח לך שאתה טועה ומטעה.

בש גיול, גיראת הטורבו אכן עדיפה, במידה והבדיקה מטעמך תהיה טובה אפשר לשקול רכישה של הרכב.

מצטרף להמלצות על הברלינגו\פרטנר העדיפות מבחינת נוחות.

הקונקט אמנם איכותית יותר בכל הפרמטרים, אבל אני אישית (בחברה בה עבדתי) נכוותי עם כמה רכבים כאלה - בעיקר בעיות חשמל.

בהצלחה :-)

פורסם

אני אישית הייתי הולך ללובינסקי טרייד ומחפש שם את הHDI שאתה רוצה.

היתרון: הם מתקנים את הליקויים על חשבונם. זה אומר שגם אם אתה קונה רכב עם 200 אלף ק"מ, את הפאקים הם יסדרו לך.

אני מאמין שזה גם לא רחוק ממה שאתה מוכן לשלם על הקנגו הזה, לדעתי בסביבות ה-65K.

בשביל 12K שאפשר לקחת בתשלומים, לא שווה להתעסק עם התיקונים של הקנגו.

מה עוד, שברלינגו ופרטנר אלה רכבים הרבה יותר מפנקים מהקנגו.

פורסם

אני חושב שבלובינסקי טרייד נותנים גם אחריות של חצי שנה לרכב מסחרי.

בקשר למחיר בלובינסקי - על הרכבים שמורים ,שלא נסעו המון, הם דורשים מחיר מחירון או קרוב לזה , אבל בתשלומים.

כרגע באתר שלהם אין אקזמפלרים שנראים כמציאה.

מה עוד - מדובר ברכבי ליסינג לכל דבר עם תקווה שטופלו בצורה נכונה אצל היבואן.

דוקטור סובארו, למה אתה מתכוון "הרבה יותר מפנקים מקנגו"?

אני לא מצאתי הבדלים באיבזור או נוחות. לי ,למשל, המושבים של קנגו יותר נוחים.

קנגו DCI גם קצת יותר חיסכונית מברלינגו.

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

vladclar, אתה רציני בנוגע למושבים של הקנגו? :shock2: (ואני לא ציני לחלוטין).

בתור אחד שנהג על הרכבים האלה בעבר על בסיס יום-יומי הקנגו פשוט איומה מבחינת הנוחות (כולל מושבים), וכך חשבו גם עמיתי לעבודה. בפרטנר\ברלינגו מעבר למושבים הנוחים, ישנם יותר תאי איכסון, היא מתחשבת הרבה יותר בנהג ובכלליות מעייפת פחות בנסיעות ארוכות.

פורסם

נסעת בקנגו DCI או בדגם הישן?

לקנגו החדשה בידוד רעשים מצויין (בניגוד לקודם שנשמע כמו הטרקטור ) בזכות המנוע השקט וחומר מבודד (מין שטיח ) בתא המנוע. בתוך הרכב נשמע די דומה לרכב בנזין (רק בסיבובי סרק יש את צליל שאופייני לדיזל).

המושבים לא מבישים את רנו מבחינת תמיכת הגב , תנוחת הישיבה גבוהה.

אחרי הרכב הקודם (פולו SDI) הגב הרגיש שלי סוף סוף מצא מושב שלא זקוק ל " דר. גב".

אמרת תאי איכסון? לקנגו יש מדף למעלה ברוחב של כל הרכב (מה שאין בברלינגו\פרטנר), במדף הזה אפשר נכנסות כמויות של דברים.

הדבר היחיד שאפשר להגיד - ישנם יותר מידי חלקי מתכת אשר לא מכוסים בפלסטיק בתוך הרכב.

יש אומרים שברלינגו יותר אמינה.

לדעתי זה תלוי בצורת התייחסות למכונית ומזל.

פורסם
המחיר - 53K.

במחיר הזה, למודל 2007, זה הטוב ביותר שתוכל להשיג.

ברלינגו\פרטנר עם מנוע 1600 HDI (לא ה 2 ליטר) ממודל 2006 יעלה לך הרבה יותר (מחירון ברלינגו 2005 עם מנוע 2000 סמק HDI עומד על 59K שח נכון לחודש שעבר) - על 2007 המחיר הרבה יותר גבוה במיוחד אם אתה מחפש אקסמפלר שמור.

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

שקול גם דובלו - חות מהשנה הראשונה כולם טורבו מסילה משותפת ויחסית חזקים וחסכוניים. לדעתי תמורה יותר טובה לכסף מקונקט אם כי הקונקט לטעמי מעט נוח יותר ופחות מכוער.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...