Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4615 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני כשבועיים עשיתי תאונה ברח' בת מרים בתל אביב, למי שמכיר יש שם חניה כזו והכביש צר הדרך היחידה להסתובב היא להכנס לחניה ולצאת ברוורס, זה מה שעשיתי, הסתכלתי שאין אף אחד התחלתי לסוע, לרגע אחד הסתכלתי קדימה לראות שאני לא עולה על מדרכה ופתאום שמעתי צפצוף ובלי שהספקתי להגיב שמעתי חבטה.

 

אני לא הבנתי מה קרה, אך היה שם עד ראיה שכשדיברתי איתו הסביר לי שהיה מאחורי חניון תת קרקעי, ובזמן שאני נסעתי אחורה לאט, הבחורה יצאה במהירות מהחניון(לא יכלתי לראות אותה כי היא באה מתוך החניון) ראתה אותי יוצא וניסתה לעקוף במקום לעצור ואז לא הספיקה.

 

היא כמובן האשימה אותי ואפילו אני ישר חשבתי שזו אשמתי, כי לפי החוק היבש אם אני פוגע במישהו כשאני נוסע ברוורס אז לא ביצעתי בדיקה מספקת לפני הנסיעה, אך לפי עדות העד , מי נחשב אשם במקרה ? הביטוח שלי שלח אי תשלום וכנראה שזה יגרר לבית משפט.

 

אני מצרף תמונה שתמחיש בגדול מה קרה

 

מה שנראה כמו צומת שהיא יוצאת ממנה זה החניון התת קרקעי, חשוב לציין שלא ראיתי אותה יוצאת, ובכלל לא הבנתי מה קרה, מה שאני מספר זה מעדות של עד ראיה.

 

תודה מראש

acc.JPG

פורסם

מזל שצירפת את השירטוט המדוייק הזה, אחרת בחיים לא היינו מצליחים להבין מה קרה שם :roll:. זה נראה יותר כמו בובת גרב של ברווז מאשר ציור של חניון. בעיקרון, אני חושב שאם נסעת ברוורס בתנאים של ראות מוגבלת בלי מכוון - יהיה לך קשה להוכיח את חפותך (גם אם הנהגת נהגה ברשלנות).

פורסם

מצטרף לדעה של הבחור מלמעלה, רוב הסיכויים שתפסיד במשפט , מאחר וכפי שנאמר בהודעה מעלה אם אתה יוצא ברוורס מחניה

והראות מוגבלת את החייב להעזר במכוון , כמובן שיש יוצאי דופן כמו שקרה בזמנו לחברה שלי(עם הרכב שלי) שיצאה ברוורס מחניה ללא מכוון , לתוך כביש, עבר נהג צעיר במהירות מופרזת והתנגש בה , במשפט שנערך ואני מדגיש בגלל שהוכח שהנהג היה במהירות מופרזת השופטת חילקה את הנזק חצי בחצי , במקרה שלך לא בטוח שכדאי לך ללכת למשפט.בהצלחה

 

נ.ב הציור אכן דומה לגרב :)

"החיים הם מה שקורה לך בזמן שאתה עסוק בלתכנן תוכניות אחרות"

  • 4 שנים מאוחר יותר...
פורסם

ברוב התאונות האשמה איננה מוחלטת של צד מסויים - אלא מתחלקת בין שני הצדדים לתאונה. איך פעם הגדיר זאת אחד מעורכי הדין המובילים בדיני תעבורה: "לכל חתונה יש חתן ויש כלה - ובתאונה זה לא שונה..."

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

פות"ש איפה בדיוק עמד עד הראייה? סימנתי על התרשים שלך שני מקומות שלדעתי יכול היה לעמוד בהם,

בנוסף הרשתי לעצמי לסמן גם את הקווים בחניות ברחוב שלך :-D

 

 

 

עכשיו ברצינות, בד"כ בנושאי רוורס אין ימינה ושמאלה, ברגע שנסעת רוורס חלק מהאחריות היא בטוח עליך.

הדבר היחיד שיכול לקרות הוא שהתשלום יתחלק בין שניכם אך לא נראה לי שתצליח "להפיל" את כל האשמה על הנהגת למרות שהיא לא תלית שכולה תכלת.

 

 

מסקנה: כשעושים רוורס מסתכלים אחורה בלבד, צריך לבדוק משהו מקדימה או בצדדים ולהסיט מבטך מהמראות? תן טיפה ברקס, במילא אתה במהירות נמוכה מאוד, עצור, הסתכל, תחזור למראות והמשך בתנועה לאחור.

sock.JPG

אם הייתי יכול הייתי מזדווג עם הרכב הזה ומרבה אותו.

פורסם

הדיון הוא משנת 2008!

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם
הייתי מפנה אותך לעו"ד *** ** ***

מומחה לדיני תעבורה

 

(שינתי את שם העו"ד לכוכביות)

העיקר שאורן מנצל שוב את ההזדמנות לפרסם עו"ד מסוים. שתי הודעות בפורום ושתיהם פרסומת לעו"ד מסוים.

זה בטח שווה הקפצת דיון מלפני חמש שנים.

 

אני בטוח שמי שרוצה עו"ד, יימצא עו"ד שהוכיחו את עצמם כאן בפורום.

×
×
  • תוכן חדש...