Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6410 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 126
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

מר מלמד

אני לא בקיא בתקנות הפנטסטיות שהכנתם ועדיין מכינים כבר 3 שנים,

נושא הדראג של 200 מטר זו היתה דעתך באותה ישיבה אז בסוברו. (להזכירך בתפקיד שלך כיועץ)

אם ירדתם מזה עכשיו? זה רווח נקי לעוסקים בענף.

מר אליהו היקר!!

אתה יכול לחפש את כל האשמים בעולם, התוצאה? אתם מפוררים,מפורקים,מחפשים עילות לאוזלת ידיכם.

אני מבין את האשמותיך האינפנטיליות ומייחס לזה תסכול עמוק

האמת?

בגלל אנשים כמוך נשארתם מאחור.

מירוצי מכוניות

פורסם

תענוג לקרוא את הויכוחים האינסופיים האלה, בהם אין אמת או עובדות, רק טענות ומענות.

אפשר לקרוא אלף עמודים כאלה (ואני בטוח שקראתי כבר לפחות אלף) ועדיין לא להבין כלום.

מה קרה, למה זה קרה ומי גרם לזה.

אוי ואבוי לנו.

אלוהים נמצא בפרטים הקטנים :mmangel:

פורסם
מר מלמד

אני לא בקיא בתקנות הפנטסטיות שהכנתם ועדיין מכינים כבר 3 שנים,

נושא הדראג של 200 מטר זו היתה דעתך באותה ישיבה אז בסוברו. (להזכירך בתפקיד שלך כיועץ)

אם ירדתם מזה עכשיו? זה רווח נקי לעוסקים בענף.

מר אליהו היקר!!

אתה יכול לחפש את כל האשמים בעולם, התוצאה? אתם מפוררים,מפורקים,מחפשים עילות לאוזלת ידיכם.

אני מבין את האשמותיך האינפנטיליות ומייחס לזה תסכול עמוק

האמת?

בגלל אנשים כמוך נשארתם מאחור.

תרשה לי לצחוק בצחוק גדול,אולי בזכות אנשים כמוני זז כאן משהו

בוא אני אחדש לך כמה דברים דני,

בהקשר של התחרות החוקית אני עמדתי מאחורי כל הקטע הלוגסטי ונתתי ימים ולילות שהאירוע יצליח

(כולל לשכור מלון על חשבוני בערד לקראת ההפגנה הגדולה)

להפגנה מול בית השר אני הבאתי את רוב האנשים (ביוזמת ליאור)

על אירועי הדראג שמעת?

ברור שלא,

מה לך ולזה, אני זה שארגנתי ה-כ-ל (יחד עם שותפי דורון) ואני לא מדבר על אירוע יחיד ומקרי

אלא על שרשרת אירועים שכולם רואים בהם "ה"דבר בעולם הדראג, משם יוצא "אלוף" הארץ הבלתי רישמי

כמו כן האירועים הללו זכו לסיקורים נרחבים בכל אתרי האינטרנט,חדשות ואפילו מגזין אוטו הקדיש מספר כתבות

בנושא (כל כתבה 5-7 עמודים)...

תעשה בגוגל "מפלצות התאוצה" ותהיה טיפה יותר חכם.

בקשר לייחוס המשפחתי,

אני באמת לא מתכוון להמשיך להגיב בנושא אבל תעשה בדק בית באופן בהול :arrow:

[URL="http://www.scale-forum.com/"] [/URL]הלחץ של הילדים היה חזק עליי, הלכה הS4 חזרנו שוב לאסתי (: [U][COLOR=#22229c][b][url=http://www.facebook.com/album.php?aid=2009172&id=1346995126&page=2#/profile.php?id=528377437&ref=name]facebook....[/url][/b][/COLOR][/U] [U][URL="http://www.mekusharim.co.il/AlbumViewAll.aspx"][/URL][/U]

פורסם

דני לוי

התקנות נמשכות 3 שנים מסיבה אחת פשוטה !

העברת החוק בדצמבר 2005 בחופזה כאשר תוכנו היה ידוע רק לך ולרון דרור - טעות לדורות !

אנחנו ודורות אחרנו ישלמו את מחיר האגו ! שלך !

וזה לא חוק הנהיגה הספורטיבית זה " חוק הראלי " למה ?

כי לא עניין אותך איך יהיה דראג בישראל או ספורט עממי או ימי אימון

או שימוש באופנועי אינדורו וטרקטורונים מספר צהוב במרוצים

ומי כתב בחוק את הדבר המטופש הזה מדריך ומאמן אני ? או אתה !

ויש עוד ועוד

הדבר הגרוע ביותר שאתה פשוט לא מצליח להבין איזה נזק עשית - בדצמבר 2005 לספורט המוטורי בישראל

יובל מלמד

פורסם
בבקשה פרטים על התקנון מ 2005 .

כדי שהחברים בפורום יוכלו לשפוט בעצמם.

תודה.

על איזה תקנון מ 2005 אתה מדבר? ב2005 לא היו תקנות עדיין...

לא הבנתי. אתה מוכן להסביר?

וליובל...

"חוק הראלי"??? לא זכור לי שהיו עוד גורמים שהתנדבו להשקיע מזמנם וכספם בנושא.

היה ניסיון לגבות כסף מהאופנוענים - לא צלח! או שאולי שכחת...

לא צריך להאשים אף אחד! אני כבר הבנתי את זה - כנראה שאתם לא! יש מצב נתון - ממנו צריך להפיק את הטוב ביותר. יש אמת בביקורת שלך וגם בביקורת של דני. אני מעריך שגם בביקורת של החבר'ה מהדראג - לכל אחד האמת שלו...

האמת המוחלטת (אם יש כזה דבר בכלל) היא כנראה איפה שהוא באמצע.

הביקורת של מלכיאור בזמנו על אופן ההגעה לועדה בראשותו לא נכתבה ע"י דני לוי...

מצד שני - אני אישית (ואני מעריך שכך גם רוב ה"ספורטאים" בתחום) לא מאשים אותך בסחבת. אני מכיר את הבירוקרטיה הממשלתית לצערי ממקור ראשון.

החוק הזה - הוא הרע במיעוטו! הוא עובדה קיימת (לצערינו או לא) - והוא הדבר היחיד שיאפשר פה ספורט מוטורי בלי להיעצר.

לגבי הדראג - זה הזמן שלהם לדאוג לעצמם ואף אחד לא יכול לעצור אותם. כהוכחה - קמו כבר 2 התאחדיות שאינן קשורות לראלי...

אלון.

נ.ב.

בנימה אישית, בואו לא ניסחף מחדש לויכוחי העבר...

ממילא, טוב לא יצא מזה וכל אחד ימשיך להחזיק ב"אמת" שלו.

זה בעיקר פוגע בכם...

אלון

פורסם

זה בסדר אדון מלמד

אפשר לחשוב שנפלת מהירח ולא היית שותף מלא 5 שנים לחוק,(חוק הראלי? שקרן שכמוך)

שקרן היית ,שקרן תשאר, אגו הא? מי עושה כסף ולא מביא תוצאות אני? או אתה?

תמשיך להרוויח על חשבון משלם המיסים כסף ונקווה שנראה את התקנות שאתה כותב מושגות בקרוב.

3 שנים וכלום,מחרחר ריב ומדון,סכסכן,רק לראות אתכם (עמותת הראלי) שנתיים של בזיון שאתה מוליך.

וכרגיל אתה וחבריך מאשימים רק אחרים.

ידך צדיק הדור לא במעל חלילה ,צדיק תמים בדורותיו.

נכשלת כשלון חרוץ, זו האמת ואין אחרת.

מירוצי מכוניות

פורסם

כמה מפתיע לראות בפורום הזה דיון שמתפתח לכיוון המריבות בענף הראלי.

אלון ושאר המנהלים: אתם מתיימרים להיות פורום של ספורט מוטורי או פורום מריבות של ענף הראלי? זה כבר נהיה מוגזם שכל שרשור מסתיים בכמה אנשים זורקים הערות מתוחכמות אחד לשני.

דיי בחייאת כבר נמאס לראות איך ההוא מחרחר ריבים וההוא מחפש תכסף..ההוא דואג לעצמו ולהוא יש אגו.

ראבק תפתרו את זה בין עצמכם(לא לדבר על זה שזה בטוח לא תורם לכלום אם משהו נכנס לפה בשביל לקרוא על הספורט המוטורי ורואה את כל זה).

to finish first first you have to finish

פורסם

יובל מלמד נהג ראלי,תמך והביא כסף לראלי,בחר את העו"ד שהוא כה טורח להשמיץ,ניסה למוטט את עמותת נהגי המירוצים ע"י

סכסוכים בחזקת הפרד ומשול,

ניסה לצרף ולהצטרף לעמותת הראלי רייד עם חבריו הפורשים וכשל.

אין ב"אירדא" סכסוכים מיום שמלמד פרש.

גם במשרד הספורט כבר מבינים ומפנימים מי זה מלמד.

אלוהי הכסף!!!!

מירוצי מכוניות

פורסם

יופי נכנסת בו,כל הכבוד.

עכשיו מה יצא לך מזה? שהוא יענה ואז זה יגרור עוד עמוד שלם של ויכוחים על מי אמר למי בשנות ה80?

לא משנה כמה פעמים וכמה אנשים יגידו לכם אתם פשוט לא מפנימים.

to finish first first you have to finish

פורסם

יואב,

בין דני ליובל עבר חתול שחור. חתול? נמר!

תתעלם. כל עוד אין קללות וכדומה - אני לא רואה מקום להתערב.

חופש הביטוי - חופש הפורקן... תקרא לזה איך שאתה רוצה.

אבל,

עובדה אחת היא נכונה - בראלי היום אין מריבות! כל חילוקי הדיעות נפתרו.

בין אנשים פרטיים - יש גם יש.

לצערי, אתה רואה את זה גם במקומות אחרים, למשל בדראג, ששם אנשים תופסים טרמפ על גב מריבות הראלי בעבר ומחפשים אשמים למצבם. על זה התרעמתי - כי אי אפשר להאשים את אנשי הראלי בהתפרקות עמותת הדראג. אני מאד מזדהה עם חלק מדבריו של אלי אליהו (למרות שאינני מכיר אותו כלל), כי אני מרגיש שהוא מדבר מליבו ומכאב אישי של אדם שאכפת לו. אבל אני לא יכול להתעלם מכך שהוא מציג תמונה לא נכונה באשר לסיבות בעטיין אין היום התאחדות דראג. זה תלוי רק באנשי הדראג - וכל מי שאומר אחרת טועה ומטעה.

אלון.

נ.ב.

לכולם,

אם השרשור הזה יהפוך לשרשור ניגוח אישי - אכן אאלץ לנעול אותו.

אם יש ביקורת - נא העבירו אותה עניינית. אפשר בצורה נוקבת/חריפה - אבל עניינית!

אלון

פורסם

מה קרה חברים? קצת אקשן.:-D

הכל זה מבחן התוצאה,לכשיעברו התקנות ואם עד אז לא נגיע לבית גיל הזהב נעמוד כולנו על קוו הזינוק וכל השאר יהפוך לחלום רע שעבר.

אגו לא אגו לבסוף כולם יתכנסו להתאחדות אחת, אם לא דרך הראש? זה יוחלט דרך הכיס.

מירוצי מכוניות

• תוכן חדש...