Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

boston pro vs. focal K2P

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי כרגע בוסטון פרו ואני די מרוצה

צריך חוות דעת על הפוקל ממישהו ששמע את שניהם ויכול להגיד מה הוא יותר אהב

אני לא מבסוט כלכך מהטוויטרים של בוסטון הבנתי שהפוקל הוא די צורם ומגיע לצלילים נורא גבוהים ...

מי פה יכול להעיד?

לא יודע מהזה משנה אבל יש לי באוטו כרגע

מקדימה בוסטון פרו

מאחורה אינפיניטי קאפה 6x9

שתי סאבים של בוסטון g-1

מגבר מונובלוק של רוקפורד שכחתי איזה דגם

מגבר jbl 1004

yyyyy023bgrl.jpg
פורסם

אם אתה מרוצה מהמידריינג של הבוסטון אבל לא מהטוויטר אז תחליף את הטוויטר בלבד

בשביל זה להחליף את כול הסט.

תשקול MT-22 של מורל במקום הטוויטרים הקיימים.

פורסם

הטוויטר של פוקאל צורם מאוד, אך ניתן לריסון {לא מוחלט} עם עבודת כיוון טובה.

הטוויטר מפורט מאוד, אך שוב פעם צורם. יש כאלו שאוהבים זאת, יש כאלו שלא יכולים לבול זאת

אתה צריך לשמוע את הסט הנ"ל לפני קניה ולא להסתמך על מה שחברי הפורום יגידו כאן, כי כל אחד והאוזן שלו.

דרך אגב במקרה של קניה של ה k2p היזהר מחיקויים!

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

פורסם

הטוויטרים של בוסטון הם באמת בעלי אופי חד אבל הם חסרי פירוט משהו.

הטוויטרים של פוקל עוד יותר חזקים מהם, לא בהכרח יותר חדים אבל הרבה יותר עוצמתיים ופתוחים ומפורטים מרוב הטוויטרים הבהירים בשוק.

לא בטוח שזה יהווה עבורך פתרון טוב.

ללכת על טוויטר מתוק נוסח מוראל - גם לא בטוח שזה הפתרון הכי טוב בשבילך במקרה הזה אם כבר הCR104 של אומגה אודיו.

אני הייתי ממליץ לך ללכת על טוויטר טוב של ETON או של HERTZ במקרה הזה.

הטוויטר של מילה 3 של הרץ יהיה נהדר.

ואחד משני הטוויטרים מהסדרות הגבוהות של ETON - פעם היה אפשר לרכוש אותם דרך האתר של צ'יפר (אולי אפשר גם היום - תבדוק) www.cheaper.co.il

אלו הם הטוויטרים שיאריק משתמש בהם.

הייתי גם בודק טוויטרים של SEAS, אם יצא לך לבוא למפגש ואיציק B יהיה - אל תוותר על שמיעת המערכת שלו. טוויטרים מדהימים, נאמנים למקור הבעיה היחידה בהם היא שהם לא נותנים שום תחושה של זרימת אוויר, הם לא פתוחים אבל הם כן מספקים צליל מדהים - ובאמת אי אפשר להסביר את זה - צריך להתחבר לזה בשביל לאהוב את זה.

נתתי לך את ההמלצות שלי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הבנתי שהטוויטרים של פוקל צורמים והאמת זה מה שאני מחפש בטוויטר:roll:

לצערי לא יצא לי לשמוע אותם.

הנה משהו די משוגע שעלה לי לראש , הקומפוננט של הבוסטון מגיע בסטנדרט שהטוויטר נמצא בתוך המיד שלו...חשבתי לשים את הטוויטר במקום הרגיל שלו (בתוך הרמקול של המיד) ואיפה שנשאר החור של הטוויטר בדלת להביא לשם איזה טוויטר של פוקל והנה הגעתי לצלילים גבוהים וחזקים כמו שרציתי (אל תבעטו אותי בגלל הרעיון הזה):roll:

ואם כבר אנחנו משווים...הK2P הרבה יותר זולים מהפרו.. (מותר לדבר פה מחירים.?) המחיר של הבוסטון גדול ב50 אחוז מהפוקל...

אני אתחיל לבוא למפגשים כשתיגמר לי השלילה =]

דרך אגב איך אפשר לכוון טוויטר?! אני מחבר את כל הסט למגבר חח אין לי שליטה על הטוויטר בנפרד לא ככה?

yyyyy023bgrl.jpg
פורסם

המחיר של הבוסטון אינו גבוה יותר,

אולי גבוה יותר מהזיוף של פוקאל :)

hu: alpine 9887+h701+c701___comp:hat l8 + l4 amp: Macintosh mc 4000m__mono: jl audio 1000\1

sub:jl audio 12w7

• תוכן חדש...