Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחיר המחירון של אוויאו חדשה הינו כ-105000 ש"ח.

מחיר השוק כ-80000 ש"ח.

אם תחזיק ותמכור עוד כ-4 שנים ישארו לך כ-40000 ש"ח כלומר יש קרוב ל-1000 ש"ח ירידת ערך בחודש.

אם תמכור ותקנה מאזדה 3 2006 מליסינג ב-65000 ש"ח (אולי אתה יכול לקנות את זאת שאתה נוסע בה?) עוד 4 שנים ישארו לך גם 40000 ש"ח ותסע באוטו נחמד יותר.

אני אגב החזרתי את הקורולה לליסינג ברגע שהמעביד הציע השתתפות נדיבה בעלות הנסיעות ואני שמח מכל רגע אפילו שבחלק גדול מהזמן אני נוהג ברכב בן 30....

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
באופן כללי הבנתי אבל בסופו של דבר, האם מי שזוכה ברכב הנ"ל צריך לשלם מס בעצמו עם קבלת הרכב או שהרכב "חינם" לזוכה?

ברמת העיקרון כן, בפועל במקרה של מפעל הפיס-למיטב ידעתי מפעל הפיס שילם את מס הזכייה. אני די בטוח שמחיר הרכב שעלה למפעל הפיס+תוספת המס לא מגיעות למחיר המחירון הרישמי של האוואו.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הדבר ההגיוני והריווחי לעשות הוא למכור את האוואו, לוותר על הליסטינג, לרכוש רכב משומש בתקציב של כ50K עם עדיפות לרכב קטן, חסכוני וכזה שלא יאבד הרבה מערכו (אישית אני לא רואה את עצמי ממש זקוק לרכב כמו מזדה 3 בגיל הנ"ל). כך תוכל לקצור את פירות הזכיה באופן האפקטיבי ביותר.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אפשר גם להוציא את הרכב מהחברה ולהחליף אותו ברכב כמו C5 HDI או מגאן 2 דיזל, או אולי 407.

לי אישית האופציה הנ"ל נראית הרבה יותר קורצת.

בריאות לכולם!

• חודש מאוחר יותר...

• תוכן חדש...