Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6417 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת בבית בשווי 15,000 ש"ח ואני רוצה לקנות רדיו דיסק שיוציא את האיכות של המערכת החוצה ולא יהרוס, אז חשבתי על משהו בין 2000 ל 3000 ש"ח אמרו לי שהפיוניר הם חזקות ולא מוציאות סאונד טוב כמו הקלריון והאלפיין ואני רוצה רק איכות סאונד ולא עוצמה, אז אם מישהו יכול להציע לי דגם של רדיו דיסק של חברה טובה שיותר עובדת על סאונד מאשר על עוצמה אני ישמח, דרך אגב אני מעדיף שהמחיר יהיה כמה שיותר נמוך ושהמערכת תשתלם ולא סתם לשלם כסף על משהו שאני בכלל לא צריך או שזה מוגזם.

פורסם

יש לך מערכת ביתית? או שיש לך את כל הרכיבים למערכת באוטו ורק חסר רדיו דיסק?

אם זה רק רדיודיסק אז קלריון, אלפיין, פיוניר וECLIPSE הם המותגים המובילים (הסדרות הגבוהות הן בעלות תכונות רבות ואיכות צליל מעולה). יש כמובן עוד רבים.

אם לא תפרט מהן רכיבי המערכת לא נוכל לענות לך לגבי האם רמת ה HU תואמת או לא. אין HU שתואם מערכת ב 15000. המספר הזה לא אומר כלום.

אגב, הכותרת לא טובה ( מה שיכול להסביר את מספר התגובות (0) ).

"הצעות לרדיודיסק איכותי בתקציב 2000 - 3000" הרבה יותר מועילה.

מציע לך לבצע חיפוש, תקבל המון אפשרויות והמלצות.

תתחיל מפה

יואב

יואב :arrow:

פורסם

חוץ מאיכות אילו דרישות יש לך מהמכשיר?

לדוגמא-מספר יציאות למגבר,חיבור USB,חיבור AUX,תצוגה,דיבורית BT

האם אתה צריך duble din או 1din

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

המערכת מבוססת על 4 רמקולים 6.5 אינצ שמתחברים למגבר של נאקמיצי וסאב שמתחבר למגבר פשוט אבל עוד מעט אני מתכוון לקנות JL חזק. הרמקולים הם 4 רמקולים קומפוננט של הרטז הכי טובים הי אנד. צריך עוד הסברים?

פורסם

אם היה לי את התקציב הזה אני הייתי בוחר את ה ECLIPSE 7200mkII ,

בארץ אומנם הוא טיפה יקר אבל בארה"ב הוא עולה כ-380$ לפי דעתי שווה את המחיר

HU: Pioneer DEH-X9550BT Comp: Hertz Energy ESK165 Amp: Phoenix Gold Octane R8.0:4 Sub: Hertz ES300

פורסם

ממליץ לך על אלפיין 9887.

אגב, למה אתה מתכוון בHU עוצמה?

ואני רוצה רק איכות סאונד ולא עוצמה
לpreout? כי ה7200 האיכותי מוציא 8V פרהאאוט. זה לא אחד על החשבון השני. ההפך.
פורסם

קודם כל הרמקולים הם קומפוננט הכי חזקים שיש להם באתר אתם מוזמנים לראות את הדגם זה בקטגוריה של ההי אנרגי http://www.hertzaudiovideo.com/default_en.htm

לגבי קניות בחו"ל אין לי מושג איך לעשות את זה, לגבי הסאב הוא גם של הרטז אבל לא הכי טוב שיש שם, והמגבר שיושב עליו הולך לעוף ואני מתכוון להביא מגבר של JL על הרמקולים כמו שאמרתי יש מגבר של נאקמיצי.

אז איזה רדיו דיסק הכי מומלץ לי לחבר למערכת הזאת? ושוב אני מעדיף סאונד איכותי ולא חזק.

פורסם

מאיפה באת לי עכשיו עם המחשב לרכב? אני מת להשים אבל אני יודע שאני יסתבך ולא בא לי להתחיל בבלאגנים אני לא מבין כלום בתחום בגלל זה אני מתפשר וקונה רדיו דיסק רגיל וגי פי אס רגיל.

פורסם

איזה קומפוננטים יש לך ?

HI ENERGY ? הם לא הכי גבוהים יש לך את ה

MILLE שזו הסדרה הכי גבוהה של הרץ

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

פורסם

אפשר להזמין מחו"ל =]

אם כבר כל כך השקעת על המערכת שלך אבל לא משנה

אני יכול להמליץ לך על האלפיין 9887 רדיו דיסק אלוף ! =] אני התאהבתי בו ויש לו אותו בסה"כ שבועיים

אני לא יכול להגיד לך שהוא יותר טוב מפיוניר 880 PRS או קלריון בגלל שלא שמעתי אותם אבל בעקרון הפיוניר באותה רמה עם האלפיין זה מה שאומרים

Alpine 9887 | 300/4 Jl Audio | 165v1 Focal | Havoc 12" Ascendant Audio | SAE-1000D Sundown Audio

• תוכן חדש...