Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6430 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 189
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אישית- אני לא חושב שמגיע להם עונש מוות. אונס לדעתי היא עבירה חמורה יותר.

מאמין שמשרד החוץ יצליח ויגרום לכך שבערעור "יומתק" עונשם למאסר עולם.

בשל העובדה שלתאילנד וישראל יש הסכם הסגרה אזי אני מאמין שתוך כמה שנים יחזירו אותם להמשך "ישיבה" אצלינו.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם

נמאס מהדביקות הזו , יהודים ישראלים ,אחים ,אחיות, כל הביחד הזה נהפך לרעל שמכרסם בכל חלקה ,

מחליא במיוחד העונשים שמוטלים (אם בכלל) על הפורעים היהודים בשטחים הכבושים, מדהים איך שופטים הופכים לאחיות רחמניות כשבחוריינו הטובים שבסה"כ רוצצו פה ושם גולגלת גוי עומדים על הדוכן.

FRY THEM !

פורסם

נמאס מהדביקות הזו , יהודים ישראלים ,אחים ,אחיות, כל הביחד הזה נהפך לרעל שמכרסם בכל חלקה ,

מחליא במיוחד העונשים שמוטלים (אם בכלל) על הפורעים היהודים בשטחים הכבושים, מדהים איך שופטים הופכים לאחיות רחמניות כשבחוריינו הטובים שבסה"כ רוצצו פה ושם גולגלת גוי עומדים על הדוכן.

!FRY THEM

פורסם

שמר אם הבנתי נכון מהמאמר שהבאת, תנועת האיסלאם בעצם תוקפת בכוונת תחילה כל מי שלא עומד בדעותיה ומסיטה את כלל האומות נגדנו, או להראות שהם כנראה המותקפים. ככל הנראה הזרם השמאלני מעלים עין ומשתיק את העניין .

מה בעצם באת להגיד? (על אנשים כמוני?) על התנועה הימנית?

והעניין היותר חשוב הוא שזהו בעצם המצב הקיים, מה עוזר לנו ולמה מועיל המצב הזה?

פורסם

בגדול התוצאות של מה שנאמר בכתבה הן העתיד, עוד לא קרתה המהפכה שעליה דובר. ועוד דבר שכתוב שם הוא שתקיפתם היא בשביל לשלוט בעולם, זה לא מה שאנחנו רוצים.

אבל אני מניח שאתה מבין באיזה צד הדעה שלי נמצאת, אתה מאמין במדיניות ההבלגה ואני כאמור לא.

וההיסטוריה מדברת.

פורסם
תנעל סנדלי חבלה, וקח איתך דקר וסכין פלסים.

עזוב, סכין פלסים זה פאסה.

הנה משהו ייעודי.

הלוואי שגם בארץ היו נותנים עונש מוות על עבירות חמורות, אולי הפושעים היו חושבים פעמיים, שלוש ושבע על לעשות משהו.

ולכל מי שמערב פה את הדת:

עונש מוות, התוצאה שלו היא אחת- ולא משנה מה לעזאזל הדת שלך, אתאיסט ועד טאואיסט(לא טרוריסט במבטא של אלמר פאד. טאואיסט. חפשו את זה במילון), זבינאמי ועד מוסלמי, או בכלל אתה מאמין ביצורים מכוכב זן מ"HALF-LIFE".

ולא משנה מה הדת שלך כשביצעת את הפשע בגינו אתה נשפט לעונש מוות.

אפילו אם אתה מאמין שהארץ נבראה מעל גבי סרטן נחלים ענק (-אמונה של שבט אינדיאני, לא זוכר איזה, סליחה).

פשעת? - תשלם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

הלוואי שגם בארץ היו נותנים עונש מוות על עבירות חמורות, אולי הפושעים היו חושבים פעמיים, שלוש ושבע על לעשות משהו.

.

גם שני ה"גיבורים" של השירשור הזה ידעו מה העונש בתאילנד על מעשיהם.

זה עצר אותם?

במדינות שיש בהן עונש מוות, הפושעים לא חושבים (לא פעם, לא 10 פעמים) לפני רצח, שוד, סחר בסמים.

הם יוצאים מנקודת ההנחה שלא יתפסו אותם.

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

נכון.

אבל פה, פושע עושה משהו, באים השוטרים-ומה קורה אז?

פושע:אהלן אחי.

שוטר:אהלן גבר, מה'ניינים?

פושע:וואלה, בסדר (שם של השוטר), מה עם (שם של אישתו של השוטר)?

שוטר:וואלה, אחלה. מה עם (קרוב משפחה דרגה ראשונה של הפושע) , הכל בסדר?

פושע:וואלה-חיים יפים.

שוטר: מה אתה עושה פה?

פושע:וואלה לא יודע גבר.

שוטר: אתה רצה לבוא לתחנה לתיחקור?

...

הבנת את הנקודה.

פה הפושעים והשוטרים סחבקים. מה רע להם, אחרי הכל.

שם, הפושעים מוכנים לעשות הכל, כדי לא להגיע לכלא. אבל הכל.

יחי ההבדל הקטן.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תוכן חדש...