Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

תקלה בפיג'ו 406 ,2001,1800cc

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

יש ברשותי רכב פיג'ו 406 שנת 2001 מנוע 1800 בעל גיר אוטומט AL4

לאחרונה נדלקו בלוח השעונים הנורות של השלג והספורט והן מהבהבות ללא הפסקה גם בפתיחה וסגירה של הסוויטץ.

בדקתי במוסך מורשה ולא נמצאו תקלות במחשב גיר ולא במחשב ניהול מנוע .

הרכב נוסע מצויין ואין תופעות שמשליכות לעבר הנסיעה בעקבות נורות אלו .

האם יש למישהו איזשהו מושג מה יכולה להיות הבעיה ופתרונה???????

תודה לכל מי שיוכל לעזור ברצינות

אלי.

פורסם

הייתי בודק גם אצל מישהו אחר, כלומר דיאגנוסטיקה במורשה אחר.

בדוק זליגת מים מאיזור המצבר לכיוון חיווט העובר מתחתיו: לפעמים, אם ממלאים נוזל במצבר או סתם שוטפים את תא המנוע, המים סוחפים איתם קצת מחומצת המצבר (מצטבר לפעמים על הקוטב) והללו מאכלים את החיווט והענינים משתגעים. כך לפחות קרה לי פעם בקסארה.

פורסם

לדעתי,אם האבחון היה ממוחשב כפי שציינת, הסיכוי שיתקבל קוד תקלה אחר אינו סיכוי של ממש-המחשה אינו טועה לפחות בד"כ.

יש לי חשד, שאמנם נשמע הזוי שזה קשור למצבר /טעינה / תקלה חשמלית אחרת, שמדליקה את המנורות אם כי זו הרגשה בלבד ולא משהו בדוק.

כדאי בכל זאת לפנות למכון גירים אוטומטיים ולסרוק שוב את מערכת הניהול של הגיר ולוודא ,שאכן לא משם התקלה ואם זה כך לבצע בדיקות פשוטות של מתח טעינה למצבר ולאלטרנטור,בדיקת הארקה בסיסית לבודי ואולי משם תגיע התשובה.

אין איש בעולם שיוכל אותי למחוק אצלך אני קיים.

פורסם

מניסיון שלי עם רכב זהה בדוק אם קיימת נזילת שמן גיר. אם אין נזילה, נסה לאפס את המחשב על ידי פירוק הפלוס מהמצבר ל 10 דקות ובדוק אם התופעה חוזרת על עצמה.

בהצלחה

"החיים הם כמו קפה. כל יום שהוא לא שחור-זה נס"

פורסם

שלום.בין ידית ההילוכים לגיר ישנו כבל.הכבל מחובר בצידו של הגיר אל מה שנקרא בעברית"מתג רב מצבי" שהוא למעשה נותן חיווי חשמלי באיזה מצב נמצאת הידית ומשדר זאת למחשב וללוח השעונים.למתג זה ישנו כיוון והוא צריך להיות בהתנגדות של פחות מאחד אום (אם אני זוכר נכון).כל מרכז שירות מורשה שמכבד את עצמו יודע לבדוק זאת עם רב מודד פשוט.לא תמיד יהיה חיווי של תקלה במחשב בתקלות כאלה אך היבהוב הנורות כן מעיד על תקלה כלשהיא.

מקווה שנתתי לך כיוון/רעיון.נא דווח בהמשך.בהצלחה, שרון.

• תוכן חדש...