Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רעש סטאטי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכבתי לא מזמן מערכת ברכב.

(קומפוננט מגבר וסאב)

אני שומע רעש סטאטי שמתגבר ככל שהווליום עולה, אני זוכר שיש מין רכיב כזה שמעלים רעשים סטאטים,

אני צודק?

מה אתם מציעים לי לעשות?

פורסם

לא.

קלריון במקרה.

יש פה תופעה מאוד מעצבנת בפורום של התנשאות.

והתגובה של M777 זה הדוגמא הטובה ביותר.

וגם אם היה לי פיוניר אז מה?

חבל שאין תשובות יותר מקצועיות ופחות לגלוגים.

ALEXANDER80 תודה על התשובה העניינית אבל זה ממש לא זה.

זה רעש כמו זמזום חלש שמתגבר עם העלאת הווליום.

פעם היה לי פטפון והייתה אותה תופעה בדיוק אז המליצו לי לשים איזשהו מסנן רעשים וזה העלים את זה.

השאלה שלי הייתה אם יש כזה דבר עם לרכב או שיש איזה פתרון אחר? כיוון במגבר אולי?

פורסם

תראה עם המינוס או הפלוס שמאים מהמצבר קרובים לRCA עם כן תרחיק אותם זה מזה וזה יפסק

הרכבתי את המערכת החדשה לי לפני כמה ימים וזה מה שהיה לי

ותראה שאולי העבירו לך את הRCA עם הפלוס של המצבר ביחדשזה אסור וזה מה שגורם לרעשים האלו

:evil:SEAT IBIZA CUPRA-R:evil:

פורסם

pqowie,

אם היית טורח להריץ חיפוש הייתה מגלה שאין פה שום התנשאות, מה שהוא בסך הכל ניסה להגיד זה שיש דגמים של פיוניר שיש להם בעיה ידועה במינוס\הארכה ולכן שומעים רעשי מנוע או לחילופין רעשים סטטים, הוא בסך הכל ניסה לעזור היות והבעיה הזו מאוד נפוצה בפיוניר ויש לה כבר פתרון בפורום.

בכל מקרה, להבא תחשוב לפני שאתה אומר משהו, סך הכל כולנו פה במטרה לעזור אחד לשני.

בהצלחה.

פורסם

PQOWIE

עברתה על הFAQ ולא מצאת שום תשובה ?

טוב בכול מקרה - קיימים פילטרים לרכב ויתכן מאוד שהוא יפטור לך את הבעיה אבל זה לא פתרון הכי טוב כי בהתקנה נכונה ועם רכיבים מאיכות יחסית טובה לא צריכה הבעיה הזאת להיווצר מלחתחילה .

עלות הפילטרים בחנויות בסביבות ה70 ש"ח ומעלה - תלוי בחברה.

הפתרון הוא לשיכולך בלבד - או למצוא את מקור הבעיה או לנסות לתור אותה בעזרת פילטר

:-)

Head : Alpine IXA - W407 + PXA H701

Spk : Mt22 | L3 | Hertz Ml 1600 | HDX 300 D

Amp : Nakamichi PA2100 | PA4100 | Audison Lrx 1.1 K

פורסם

פילטר לדעתי רק מכסה על בעיה קיימת,אני לא הייתי ממהר לשים

ישנם כמה סיבות

פיוניר :-) שאין לך (מקווה שכבר הבנת)

לא היה לי HU של קלריון מעולם אבל כמובן שאם יש בעיה במינוס בכל HU זו התוצאה שתתקבל (רעשים)

כבל + (כבל המתח מהמצבר למגבר) הולך ביחד עם הRCA ומשרה רעשים (השראה חשמלית)\מחשבי רכב

RCA לא תקין\פרוץ איפושהוא

חיבור מינוס של המגבר רופף\מוליכות לא טובה - ישנם כאלו שמשייפים את הצבע לפני שמחברים לפח את המינוס הנ"ל על מנת לייצר מוליכות טובה יותר (אפשר לחבר גם לבורג שבחגורת הבטיחות)

מגבר לא תקין

וזה מה שעולה לי בראש בינתיים

לבדיקה מהירה אפשר לקחת RCA ארוך ופשוט לחבר אותו ישירות למגבר (להניח את הכבל על הכיסאות) ולבודד שלב אחר שלב את מקור הבעיה

אלעד

מי שמפחד מאחד לא מפחד מאף אחד

• תוכן חדש...