Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב,

הקליאו שלי סובלת מחצ'קון מכוער במיוחד, שממוקם ממש מעל הנהג (ראו תמונות).

המוסכניק שלי אמר שפחח יחליף לי חתיכה מאוד גדולה מהגג, והעלות תהיה בהתאם. מצד שני, ברור שכתם כזה יכול להפוך למשהו מאוד נבזי. בהמשך, המוסכניק אמר לי שמה שאני יכול לעשות, עם זמן סבלנות וידיים לא לגמרי שמאליות, זה להסיר את פס הפלסטיק השחור מעל הכתם, ולשייף בעדינות אך בנחישות את החלודה עם נייר שיוף עדין. לאחר מכן, המליץ המוסכניק, להשתמש בממיר חלודה, ואז, למרוח בעדינות שפכטל פחחים, לשייף, למרוח שוב ושוב לשייף. לבסוף, אמר האיש, יש לכסות היטב את סביבת הכתם, ולצבוע בלבן.

א. רציתי לקבל דעות נוספות, הן לגבי העלות המשוערת של התיקון אצל איש מקצוע, והן לגבי כדאיות הטיפול העצמי.

ב. האם הטיפול המומלץ נשמע טוב?

ג. אם כן - אשמח לקבל המלצות לחומרים טובים (ממיר חלודה, שפכטל פחחים, צבע וכו').

תודה רבה

אייל והקליאו

Picture1.jpg

Picture2.jpg

כל יום דבר חדש

פורסם

אייל - הטיפול שהבחור המליץ לך ראוי ומכובד , בתנאי כפי שציינת שאין לך ידיים שמאליות ..

במידה ואתה גר במרכז , ישנו בחור בשם סמי מלוד ( בן דוד נחמד ) שמבצע עבודות פחחות וצבע קטנות במוסך חצר ביתי.

בזול !!

050-7505097

פורסם

אז ככה - ניתן לרכוש מוצרים בכל חנויות טמבור -

שפכטל לרכב של יעקובי - מק"ט : 41240 לתיקוני פחחות קלים ברכב .

ממיר חלודה טמבור מק"ט 687-050 .

צבע תחפש שפורפרת קטה באוטודיפו ( לפי מספר צבע של רכבך ).

בהצלחה.

פורסם

לדעתי הטיפול שהוצע לך לא טוב, כי הגג הוא בעובי של אולי מילימטר, כך שאין לך שם עומק לבצע את זה.

אם תמרח שפכטל זה יבלוט ויהיה מכוער.

אין שום פתרון חוץ מלחתוך את החלק הזה ולרתך. אפשר אולי בלי ריתוך- להדביק מבפנים חתיכת משהו, כדי שיהיה בסיס, ואז למלא מבחוץ חומר פחחים.

פורסם

לחתוך את הגג ?? אוי ואבוי .

לדעתי האישית לא תצא מזה ( ריתוכים , פירוק ריפוד תקרה וכד' ).

תעשה תיקון קוסמטי שימנע מהחלודה להתפשט ותמשיך הלאה .

דרך אגב מריחת שפכטל לא בולטת אם מבצעים אותה כנדרש .. ז"א שפשוף טוב , מריחת שכבה עדינה והחלקה עם נייר

שיוף עדין.

אני לא יודע אם עובי הגג של הרכב שונה מהכנפיים או הדלתות .

פורסם

טוב, מכיוון שזה 2:1 לטובת עבודה עצמית (כולל המוסכניק) נלך על זה.

רק עוד שאלה קטנה - איך אני מוצא את מספר הצבע של הרכב שלי?

אייל

כל יום דבר חדש

פורסם

בגלל המיקום הבעייתי, הייתי נותן למישהו מקצועי להתעסק עם זה. אם תכסה הכל בצורה שתאפשר לחלודה להמשיך להתפשט, יהיה לך בסוף חור בגג, ומקלחת בכסא הנהג. לא הייתי מנסה חיתוך.

צבע הרכב נמצא בד"כ בלוחית בתא המנוע, קרוב לחלון.

פורסם

מכיוון שמדובר במכונית של 10 אלף ש"ח ביום טוב - צריך לחשוב הלאה, על יום המכירה. האם למישהו יהיה איכפת מנקודת חלודה במכונית של 5000 ש"ח???

לטעמי, באם מתכוונים להחזיק את האוטו לשנתיים שלוש הבאות - צריך לחשוב על תיקון חאפרי שיחזיק את כמות הזמן הזו.

הולכים לפחח באחד הכפרים, מקבלים הצעה זולה ככל האפשר וסוגרים את זה.

את הכסף של תיקון מקצועי תשמור לאוטו הבא.

פורסם

מחמאות למוסכניק שלך.

"המוסכניק שלי אמר שפחח יחליף לי חתיכה מאוד גדולה מהגג. " לא בטוח, משום שלאחר ההלחמות יהיו לך גלים בגג.

הפחח יעשה בדיוק את מה שאמר המוסכניק.

במקרה אתמול ביצעתי את אותו תיקון ב- 106 של הבן שלי, עדיין לא הכנסתי את החומרים למקום.

החלודה היתה בערך כמו שלך, מתחת לפס הגומי עד לחלון הקידמי.

בנסיון שעשה הבן לדחוף סילקון מתחת לגומי עם מברג סדק את החלון, הזגג הוריד את החלון, הבן הוריד את הבד של הגג מבפנים

ואני תיקנתי כמו שכתבו לך. היום לקחנו את האוטו לרחיצה במכונת שטיפה אין חדירה של מים.

חשוב לשפשף את החלודה עם משחזת ולשים ממיר חלודה. רצוי לשים מבפנים חתיכת פח מחוררת, כדי שהחומר לא יפול פנימה.

החורים של כ-4 מ"מ בפח, כדי שהחומר יתפוס אותה כמו מסמר.

אם אתה מאזור רחובות, צור קשר ותקבל לשימוש את החומר שנשאר חינם. לא השתמשתי אפילו ב-10% מהחומר.

דוד.

תמונה 012.jpg

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

מספר הצבע ברנו שלך מופיע על גבי פחית ליד קיר אש בצד שמאל

כאשר תראה קבוצה של מספרים מוקפים באליפסה,מספר הצבע נמצא בשורה השלישית בקבוצת המספרים האמצעית

הקוד שלך אמור להיות 389

• תוכן חדש...