Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6422 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא 106, שנת 98, ונוכחתי לדעת שבמהירות שיוט (100/110 קמ"ש) הרבה מאד רעש נכנס מאיזור הריצפה.

הדלתות אגב מבודדות בדיינמאט אקסטרים.

אני מחפש את החומר שיתן תמורה גבוהה ביותר לשקל.

מתחדשת*

פורסם

פיברגלאס

יותר מ- 600 מוניות סקודה בצפון יצקו את ריצפת המונית בפיבר .

והדבר המצחיק זה : זול מאוד מאוד. אפילו פחות כסף מלעשות פוד או קיק.

יום שני אני פוגש את הבחור על מנת לבדוק עלות של יצוק ריצפת המאזדה 6 שלי.

דבר איתי בפרטי אני אעדכן אותך

פורסם
אתה רציני!? :cry:

ברור, אחרי שקדחנו יסודות בג'אנטים, השלב ההגיוני הבא הוא יציקת בטון במוט ההילוכים.

נאדר- נשמע מעניין, אני אכן אבדוק את הנושא.

שרולק- לא הצלחתי למצוא באתר היכן מוכרים מוצרים של פלציב, אתה במקרה מכיר?

מתחדשת*

פורסם
למה בדיוק מוניות עשו את זה לא ברור לי?

נשמע הגיוני , בוא לא נשכח שהם כל היום\לילה על הכביש אולי מטריד אותם הרעש,

אגב נסעתי במרצדס החדשות זה משהו נדיר, אתה לא שומע את הנסיעה ואת הכביש בכלל, למי שאוהב דבר נדיר ביותר.

פורסם

יש כל מיני דרכים.

פלציב אפשר לקנות בכל מחסן בדים שמוכר לריפודיות.

למשל ורון ז'ק באזור התעשייה חולון. סתם דוגמה.

לגבי חומרי איטום תריץ כאן חיפוש על שני ת'רדים:

1. מאמר השוואה בין חומרי בידוד אקוסטיים לרכב שנכתב ע"י איתמר.

2. פרוייקט בידוד הרכב של אלי (סאונדמן).

יש חומרים כמו אקסטרים ליינר והוד ליינר (אמנם ההוד הוא למכסה המנוע) של דיינא מאט

ויש את סקונד סקין עם הדמפליפייר שלהם והאובר קיל וכו' וכו'.

ריפה בנד היא גם אפשרות אבל אתה מדבר כאן על יריעת איטום\בידוד ביטומנית בעוד להשתקת רצפה וגג צריך לשים מעל יריעות בידוד אלו חומר סופג נוסף כמו האקסטרים ליינר למשל.

אני חושב שגם בת'רד של איתמר של בידוד רצפת הסטארלט שלו הוא השתמש בחומר מיוחד ומאוד זול שמיועד בדיוק לנושא - תריץ חיפוש על מאמרים של איתמר.

ולגבי בידודת רצפת הרכב ע"י יציקת פיבר גלס - יש כל מיני סוגי אריגים של בד פיבר - כל אחד יכול להתנהג בצורה אחרת ולהגיב בצורה אחרת אז חשוב לדעת באיזה בד משתמשים, באיזה עובי וכמה שכבות - האם משתמשים בפוליאסטר או באפוקסי?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
פיברגלאס

יותר מ- 600 מוניות סקודה בצפון יצקו את ריצפת המונית בפיבר .

והדבר המצחיק זה : זול מאוד מאוד. אפילו פחות כסף מלעשות פוד או קיק.

יום שני אני פוגש את הבחור על מנת לבדוק עלות של יצוק ריצפת המאזדה 6 שלי.

דבר איתי בפרטי אני אעדכן אותך

אתה יכול להסביר מה זה ומה זה עושה ?

ולאנוס מה ההבדל בין שני הפיברים ? ומה הוא קשור לנושא ?

אם תוכלו להרחיב בנושא אני אשמח

בברכה יהודה

פורסם

תודה אדי, חשבתי שתגובה כזו לעולם לא תגיע :wink:.

אין שום טעם לבודד את הרצפה עם דיינמאט \ סקנד סקין או רפה-בנד. מיותר לחלוטין. גם פלציב לא יעזור במאומה.

במבט לאחור, הדברים היחידים שהייתי מנסה להתקין על רצפת הרכב הם:

1. חומר ייעודי לספיגת רעשים ("סונקס" של אולפני הקלטות \ דיינאלינר של דיינמאט ודומיו).

2. חומר בידוד המשמש גם כחומר חוסם (מורכב משתי שכבות או יותר של בידודים, כאשר אחת מהן היא שכבה עבה, כבדה ודחוסה של חומר כגון PVC או עופרת כמו האקסטרים לינר של דיינמאט).

קח בחשבון שמדובר על חומרים ייעודיים וחומרים ש"נראים כמו" הם רק "נראים כמו" ולא באמת עושים את העבודה.

קח בחשבון 2, צריך לפחות 2 ס"מ מהחומרים הללו כדי לספוג רעשים בצורה מורגשת (שכבה בודדת של האקסטרים לינר אמורה להספיק).

קח בחשבון 3, החומרים האלה יקרים להחריד. אומנם צריך רק 4 מ"ר בממוצע, אבל עלות למטר יכולה להגיע בקלות ל 500 ש"ח וצפונה.

מקווה שזה נתן כיוון.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...