Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חבר'ה, רציתי רק שתעזרו לי בקטנה תודה לכולם !

יש לי סוזוקי בלנו (לא משהו אני יודע) והתקציב שלי לקומפוננט הוא 1000 שקל בדיוק אין לי מגבר ולא מערכת כזאת טובה (פיוניר פשוטה) ואני רק בעתיד יתכנן להגביר את הקומפוננט

וגם לא סאב וכל זה..אני פשוט סגור על זה שאני רוצה קומפוננט רק תעזרו לי להחליט מה יותר טוב (:

morel dotech MKII 6

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=150456

או

Focal 165V1

http://zap.co.il/model.aspx?modelid=40638

אם יש לכם הצעה טובה יותר במחיר המבוקש אני יודה לך מאוד =]

פורסם

+1 לקודמי.

המורל מרוכך יותר והפוקאל חד יותר. שניהם סטים טובים, למרות שנראה לי שכתמורה ל1000 שח הדוטק משתלם יותר, השאלה אם תאהב דווקא אותו. נסה לשמוע בבתי התקנה שמציעים לך. אמנם זה לא כמו ברכב, אך זה ייתן לך כוון לגבי הגוון שלהם.

ואגב דוטק, לך על הדוטק אוביישן אם כבר. לא על הMK2.

פורסם

סבבה תודה רבה אני ינסה למצוא מקום לשמוע..יש לכם מקום להמליץ? אני גר באשקלון ות'אמת לא איכפת לי ליסוע מחוץ לעיר רק לא להיסחף כמובן=]

ועוד שאלה אחת.. אם נגיד אני שומע הרוב היפ הופ ואוהב בסים ממש נקיים ויפים ולא רעש מגעיל אז מה עדיף לי דוטק אוביישן או תפוקל?.

פורסם

לא מומלץ לשמוע באסים אמתיים של ממש בקומפוננט וזאת מאחר והדלת לא בנויה לעמוד בעומסים של צלילים מהסוג הזה.

תנסה גם את הhertz energy רמקולים מעולים.משהו כמו 1100 ש"ח+-

לשמיעה של היפהופ או BASE למינהם הייתי ממליץ לך על מגבר וסאב.

או לחילופין6X9 איכותיים (הבגאז' משמך כתיבת תהודה) ושטח המימברנה שלהם גדול יותר ולכן הבאס יוצא נקי וטוב יותר.

לא כמו מסאב אך יותר טוב מאשר מזוג קומפונט.

ואם אתה ממש מתעקש לשמוע באסים מהזוג הקידמי אזי שתצתרך לבצע בידוד אקוסטי (איטום). וזה כרוח בעלות לא קטנה ביחס למחיר של סאב.

במערכות ברמות גבוהות נשמעים באסים מהזוג הקדמי (אם כי גם לא באס מלא -20-50 הרץ אלה יותר בכיוון של 80 ומעלה)

ולכן כל המערכות ברמות הגבוהות כוללים גם סאב!

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אני יודע אח שלי אמרתי כבר שאני לא מעוניין בסאב ומגבר עכשיו, ואם לא הבהרתי אז אני יודע שצריך איטום טוב מגבר טוב לקומפוננט וחיווט והתקנה טובים..אני רק רוצה שתמליצו לי על קומפוננט טוב מהשניים שאמרתי.

לסאב ומגבר שיהיו בבגאז' אני ידאג בהמשך זה כבר החלטה סופית שלי. תודה לעוזרים

פורסם

תערוך בבקשה את ה"אח שלי" והנקודות,לפני שנועלים לך את התרד.

ללא הגברה הייתי ממליץ לך דווקא על סטים פשוטים יותר כגון hertz dieci\enegy morel pulse וכו', תקבל מהם תמורה גבוהה יותר.

פורסם
תערוך בבקשה את ה"אח שלי" והנקודות,לפני שנועלים לך את התרד.

ללא הגברה הייתי ממליץ לך דווקא על סטים פשוטים יותר כגון hertz dieci\enegy morel pulse וכו', תקבל מהם תמורה גבוהה יותר.

סליחה... אנרג'י הוא לא סט פשוט בכלל.

האנרג'י הוא סט אמצע והוא בנוי למגבר!

לגבי השנים האחרים אני מסכים אך הוא כבר ציין שהוא מתכוון להגבר בהמשך.

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם

אנרג'י הוא לא סט בינוני בכלל לדעתי, הוא לא שונה בהרבה מהDIECI

לא קיים קומפוננט שמיועד להגברה,כל קומפוננט בעל הגברה מתאימה יתן תוצאות טובות יותר.

רוני, רמקול כותבים SPEAKER קומפ' כותבים comp , סאב = subwoofer ;).

פורסם

עוד לא עניתם לי, איפה יש מקום טוב לקנות תרמקול הזה ומישהו שאני יוכל לסמוך עליו גם שיעשה לי התקנה טובה :-)

אני גר באשקלון וגמיש לנסיעות (עד ירושלים ככה לא להיסחף )

תודה

פורסם

רמקולים תזמין מהאינטרנט או שתיסע לאסוף אותם בעצמך

והתקנה בכל מקום שמתעסק עם מערכות

התקנה עולה בין 40 ל 80 ש''ח תלוי במקום

כשיש לך דאבל וופר 8 אינצ' בכל דלת אתה מתחיל לחשוב פעמיים,

אם בכלל אתה צריך לשים סאב.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=455879

פורסם
האנרג'י זבלה רצח

ההי אנרג'י סיפור אחר

אני כל כך "אוהב" שאנשים משמיצים מוצר...

לדעתי האנרג'י הוא רמקול מעולה, נשמע טוב בהרבה מרמקולים רבים בטווח המחירים שלו (היה לי אוטו לפני ההי אנרג'י)

רמקול טוב מאוד נשמע צלול, נקי, עם טווח תדרים טוב...

הספק לא רע (100RMS לסט)

ולכן לא הייתי אומר שהוא "זבלה רצח"...

לפני שאתה כותב מילים כאלו אתה צריך להגיד כמה דברים:

א. מה אתה ממליץ?

ב. מה לא טוב בו? (לדוג' - צווח, עמום, לא מדוייק...)

ג. תשתמך במילים יפות יותר : לדעתי, רמקול ברמה נמוכה וכו'.

לא מתכוון להטיף מוסר אך אנחנו רוצים לשמור על רמה מסויימת פה ולא לתת המלצות של "עזוב אותך נשמה... זה חר*..."

להטעות אנשים שרוצים את העצה שלנו, כמו שאתה תלך לקנות משהו ואני סתם אבעס אותך ויגיד לך סתם דברים ששמעתי ואני אפילו לא יודע איפה.

אם יש לך משהו להוסיף בשמחה נשמח ללמוד...

AUDI A3 2.0t FSI DSG

פורסם
לא מומלץ לשמוע באסים אמתיים של ממש בקומפוננט וזאת מאחר והדלת לא בנויה לעמוד בעומסים של צלילים מהסוג הזה.

תנסה גם את הhertz energy רמקולים מעולים.משהו כמו 1100 ש"ח+- לא שווים את המחיר . עדיף HI NRG , אם לא אז בכלל לא , ואני לא היחיד שאומר את זה .

לשמיעה של היפהופ או BASE למינהם הייתי ממליץ לך על מגבר וסאב.

או לחילופין6X9 איכותיים (הבגאז' משמך כתיבת תהודה) ושטח המימברנה שלהם גדול יותר ולכן הבאס יוצא נקי וטוב יותר.

לא כמו מסאב אך יותר טוב מאשר מזוג קומפונט. הבאגז' הוא לא תיבת תהודה , הם פשוט FREE AIR .

ואם אתה ממש מתעקש לשמוע באסים מהזוג הקידמי אזי שתצתרך לבצע בידוד אקוסטי (איטום). וזה כרוח בעלות לא קטנה ביחס למחיר של סאב. עלות קטנה , 450 שח עולה קיט דלתות , ממש לא ביחס לסאב אלה אם כן אתה מתכוון לסאב פיוניר . כמה שיותר איטום טוב יותר , אבל המטרה הראשית של לאטום את החורים של הדלתות עושה הבדל שמיים וארץ .

במערכות ברמות גבוהות נשמעים באסים מהזוג הקדמי (אם כי גם לא באס מלא -20-50 הרץ אלה יותר בכיוון של 80 ומעלה)

מורל פולס פשוט מנגן 60 הרץ כמו מלך בדלת אטומה עם מגבר נורמאלי פלוס .

ולכן כל המערכות ברמות הגבוהות כוללים גם סאב!

דה ... רמקול 6 וחצי אינץ' לא מסוגל לשחזר 20 הרץ בנפח דלת , ועוד לנגן עד 300 הרץ ( במיוחד אם זה 2 WAY ולנגן עד 3K הרץ + - ) לא קשור דווקא למערכות ברמה גבוהה , פשוט אם אין סאב אין תדרים נמוכים שמהווים 30% מהמוזיקה המודרנית .

שוב , הרץ אנרגי' לא שווים את מחירם , כן .

עדיף דוטק בהרבה בלי קשר לסגנון מוזיקה .

לא לקח את התרופות שלו.

• תוכן חדש...