Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6432 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הKX תוקן פעם אחת בעצם (אבל בגלל שירות "מדהים" של אפריל טקליין - לקח קרוב לחודשיים לתקן אותו)

בפעם השניה מתברר שהיתה לי תקלה ב4XS.

ובפעם השניה שתיקנתי את המגבר בעצם עשיתי לו שיפור והוספתי לו מנגנון כיבוי שקט.

מעבר לזה מגבר מצויין. (שממתין להיות מותקן במערכת שאני בונה לרכב השני)

מה שקרה זה שיציאה ב4XS נשברה לי וגרמה לקצר...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

התיקון המקורי של המגבר הזה עשה לו עוול - הטכנאי שבדק אותו פתר בו את התופעה ולא את הגורם ע"י זה שהוא קיצר למאוורר את החיישן וגרם לו לעבוד קבוע.

אני עשיתי נסיעות קצת יותר ארוכות ככל הנראה מהבעלים הקודמים וזה חשף את התיקון הלקוי שנעשה בו.

מסרתי את המגבר לתיקון באפריל טקליין והם החליפו את החלקים שגרמו לבעיה והחזירו את המאוורר לעבוד במצב התקין והמקורי שלו.

לאחר מכן היתה לי בעיה ב4XS שנחשפה רק בזמן התיקון שלו, עד אותו הרגע האשמתי את המגבר כגורם לתקלה אבל זה לא היה נכון - בבדיקת המגבר ע"י טכנאי מומחה בתחום (לא ע"י אפריל, כבר הייתי חם עליהם אש) התגלה שהמגבר תקין, שאלתי אותם איזה שיפור יהיה מומלץ לעשות במגבר כיוון שכשאני מכבה אותו יש פיק מהרמקולים והוסכם לבצע בו מנגנון שמנתק את יציאות הרמקולים לפני כיבוי סופי של המגבר - במילים אחרות מנגנון כיבוי שקט, כמו שיש מנגנון הדלקה שקטה רק ההפך.

בZX שקניתי דרך אגב יש את המנגנון הזה בצורה מקורית.

ולגבי המגבר עצמו - זה מגבר נהדר ואין לי מילים לאמר עד כמה אני אוהב את הסאונד שהוא גורם לרמקולים להוציא.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

כמו שכבר אמרתי - רוב המוצרים הטובים שאתה תמצא שם הם בעיקר קיקר, JL ואלפיין

מגברים דיגיטליים של אלפיין יעלו לך מעבר לתקציב ולכן הסחורה המועדפת תהיה קיקר.

אם אתה נוסע יותר לכוון החוף המערבי - התחום הזה מפותח שם הרבה יותר.

יש סדנת אודיו לרכב איפשהו ליד השדרה השמינית במנהטן אבל הם לא פתוחים ביום ראשון - תסתובב שם בחנויות אלקטרוניקה ויכווינו אותך לכתובת המדוייקת - ייתכן ותמצא שם מוצרים קצת יותר מעניינים מקיקר סוני JL MTX אלפיין וכאלה שמוכרים בכל הרשתות שם כמו סירקטי סיטי או סיקס אבניו ובסט ביי וכו'.

בהצלחה.

Pioneer TS-X150

פורסם

אני דווקא הייתי מעדיף את המגברים של JL-AUDIO על אילו של קיקר.

בתקציב של פוח השרשור אפשר לרכוש את ה450/4 ואת ה500/1 מסדרת הסלאש.

נכון, 500 וואט RMS לסאב כמו IDMAX הם לא ינצלו אותו ב100 אחוז, אבל בגדול זה גם מספיק להשמע מצויין.

פשוט ה1000/1 יקר להחריד (680 דולר).

אני עדיין בדעה שאם קניה בארה"ב אז את מגברי DLS שהם יותר טובים מכל מה שהוצג פה.

אגב, אם אתה מוסיף עוד כ200 דולר, ניתן לקנות פה בארץ את המגברים של סאן-דאון אודיו.

את הSAX-100.4 ולשדך לו את הSAE-1000D כמונו וכל זה ב3600 ש"ח זה אחלה אופציה.

אל תשכח שבייבוא מחו"ל אין אחריות על המוצרים ואתה גם משלם הכל במזומן- אולי מבחינתך יהיה שיקול לקנות בארץ עם אחריות ובכמה תשלומים?.

סתם הצעה שעלתה לי בראש אחרי התגובה הראשונה.

אבל בכל אופן, אם עדיין יהיה מדובר על סט קומפוננט בחיבור פאסיבי והIDMAX אני לא רואה שום אופציה טובה יותא מאשר הDLS מסדרת האולטימייט ואת הA3 כמגבר לסט קומפוננט(מגבר דואל מונו של 130 וואט RMS לערוץ) ואת הA6 (מגבר מונובלוק קלאס A/B עם +1000 וואט RMS).

וזו גם ההמלצה שלי.

under construction..

פורסם

בסדרת האולטימייט של DLS יש כמה מגברים שיכולים להיות מתאימים לך.

האחד זה הA3 שהוא מגבר דואל מונו של 130 וואט RMS לערוץ.

השני זה המונובלוק שהוא הA6 והוא מספק למעלה מ1000 וואט RMS ב1 אוהם וכמובן מדובר על מגבר קלאס A/B.

under construction..

פורסם

רוב הסיכויים שאני משנה את הכיוון נסיעה שלי מארה"ב

לכיוון אירופה, אנגליה...

אשמח להצעות.

Pug 306 Gti6 2.0 16V

התענוג שבסיבוב

• תוכן חדש...