Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש איזשהי דרך לעשות זאת לבד?

נמאס לי כבר מכל גנבי הסמלים הללו (גנבו לי את הסמל של הפגו מאחורה :mad::mad: ), אז החלטתי להוריד את כל הסמלים שעוד נותרו, ועכשיו נשארו כאלה חורים, יש איזשהי דרך למלות אותם? ואם כן במה? והאם ניתן לעשות החלקת סמלים לבד?

תודה לעונים

פורסם

אם יש חורים תצטרך לעשות עבודת פחחות על החלק האחורי

על מת להחליק את האיזור במקצועיות , תוסיף לזה צבע כמובן

ויצאת עם מחיר דיי גבוה.

לפי מה שראיתי אנשים שנגנבו להם סמלים שמים פלסטיקים בתוך החורים

יפה זה לא , יעיל אני חושב שכן.

פורסם

אני עשיתי החלקת סמלים בטולדו, אחרי שגנבו לי את הסמל מאחורה, והשאירו שריטה :mad:

וגם מחקתי מתחת למספר של האוטו את הפרסומת של סיאט אודי ופולקסווגן :D

אבל יצא לי טוב בגלל שהסמלים מודבקים, ולא נכנסים עם חורים

download.php?id=10372

pic 0066.jpg

פורסם

תשמע בעיקרון אם אתה מכיר איזה מוסך או מישהו יכול לסדר לך אתה יכול למלא את זה בטיפה שפכטל פחחים ואז טיפה צבע יענו למוסך זה גרושים כמה חומר זה כבר... :roll:

למה? ככה!

פורסם
אז לא עשיתה החלקה בסך הכל צבעתה את הסריטה שהשאירו לך החלקת סמלים זה שונה לגמרי

התכוונתי בהחלקת סמלים - שהורדתי את הסמלים שנשארו לי, אחרי שהורידו לי את הסמל של סיאט

פורסם

לי באוטו גנבו את הסמל מהמכסה מנוע (עוד מהבעלים הקודמים), ואז הוא שם במקום הסמל מדבקה עם הלוגו של טויוטה. זאת מדבקה ממש ממש יפה שיושבת במקום הסמל המקורי ועוד מכסה את החורים. אני חושב שראיתי מדבקה כזאת ב "אוטו ציון" ביהוד.

למישהו יש בעיה עם מקום מאחורה??? שיפנים!

פורסם

אצלי באוטו הורדתי את כל הסמלים,

זה מכוער, מגעיל, אבל לא כואב הלב כשהם נעלמים....

..."אמרו לי תרד מהאופנוע...ירדתי,

אמרו לי תעבור לאוטו...עברתי,

אמרו לי מה קרה לך "רק 205 G.T.I."...קניתי,

רק עכשיו נזכרתי לשאול ל מ ה ????".

פורסם
לי באוטו גנבו את הסמל מהמכסה מנוע (עוד מהבעלים הקודמים), ואז הוא שם במקום הסמל מדבקה עם הלוגו של טויוטה. זאת מדבקה ממש ממש יפה שיושבת במקום הסמל המקורי ועוד מכסה את החורים. אני חושב שראיתי מדבקה כזאת ב "אוטו ציון" ביהוד.

ראיתי פעם מדבקה כזאת ולא ממש אהבתי את הרעיון

ניסן אלמרה 01' 1800

פורסם

דווקא פורד עשו את הקטע את המדבקות פעם אורגינלית וזה היה נחמד..

בכל מקרה, אם עוד לא גנבו לכם את הסמל, תשקיעו קצת ותבריגו את זה לגריל. זה מונע מהרבה אנשים שסתם באים לגנוב סמל כי זה לוקח שתי שניות.

-- מורטיזציה? מורטיזציה! -- הגלריה

• תוכן חדש...