Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6457 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דווקא נראה לי שאין הבדל ואם יש אז יכול להיות שאפילו לטובת עמידות עם המנכה.

עם ההמנכה מה הזוית של הציריה ביחס לקרקע?

לפי ההגיון הצריה צריכה להתיישר יותר.

אבל...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

לא יודע אם יש קשר בין הדברים, אבל ברכב הקודם שלי (33) ציריה היתה נגמרת רק אם הגרמושקה שלה היתה נקרעת. הסיבה לכך היתה שהזוית שלה היתה כמעט לגמרי ישרה (מנוע בוקסר יושב נמוך בהשוואה למנוע רגיל), וזה מה שתרם לאורך חייה.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

אין תשובה מדוייקת.

היה על זה דיון בעבר.

הנטייה היא לחשוב שצירייה במצב המקורי היא מאונכת לגלגל ולכן הנמכה תגדיל את הזוית ותיצור עומס.

רוב המכוניות מיוצרות עם צירייה שמגיעה מהחברה כבר עם זוית, ולכן הנמכה מורידה עומס מהצירייה שכן היא מקטינה את הזוית.

באנגליה וצרפת יש קליאו ספורט שנוסעות 6-7 שנים עם הנמכה של 70 מ"מ ולא הרסו ציריות, כולל רכבי מסלול. לא חסר בימרים/VW שמונמכות במספרים מפ*רים ונוסעות ונוסעות.

לעומת זאת, הנמכה במספרים גבוהים יכולה להפגיש את התת-שלדה עם הציריות.

פורסם
לא חסר בימרים שמונמכות במספרים מפ*רים ונוסעות ונוסעות.

זו לא ההשוואה הטובה בעולם .

הציריות של הבמוו מאחור והם לא מקבלות את העומס של ההיגוי כמו ברכב הנעה קידמית .

אל תשכחו,

לא משנה כמה תנהגו מהר, תמיד תוכל להגיע לכם מיני מהשוליים

פורסם

בהנמכה הציריה נשארת באותו אורך בעוד המרחק בין הגיר לנאבה מתקצר. מי שיסבול הוא החלק עםפ הכי הרבה חופש בו וזו הציריה.

אלעד, ב33 המצב שונה כי הציריה אומנם ישרה, אבל זה התכנון והאורך שלה מתאים למצב הזה.

בהנמכה המפרקים של הציריה נמצאים בלחץ קבוע להתקצר כי הנאבה לא תצא והגיר בטח לא יזוז מהמקום.

פורסם
אם אומרים כן אז תן גם סיבה

הנמכת האוטו באה עם החלפת בולמים לספורטיבים יותר, שהם קשים יותר, פחות אלסטים, מה שמעמיס על מערכת הציריות בצורה ישירה כי היא סופגת את כל הרעידות שהיו אמורים להספג ע"י הבלם המקורי

נא ליישר קו עם כללי החתימה באתר.

פורסם

בטויוטה סטארלט שלי ביצעתי פעולה הפוכה, הגבהתי אותה ב 4 ס"מ.

במצב סטטי נראה שהזווית בין הצירייה לציר שהולך לגיר נראים ישרים לחלוטין. מצד שני, במצב של האטה, בלימה או פעולת היגוי הגאומטרייה משתנה (בכל רכב) וברור שהנמכה או הגבהה לא ממש תורמים לעניין ומשנים את הזוויות שיצרן הרכב תכנן.

מצד שני, כבר 3.5 שנים ו 63,000 ק"מ בלי שום בעיות.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אני יודע שהגבהה בגיפים וטנדרים אוכלת צריות חופשי, הסובארו טנדר של סבא שלי היה רגיל, לאחר שהוא הוגבהה ב10 ס"מ מקדימה ו15ס"מ מאחורה הצריות היו הולכות כל 4 חודשים.

להבדיל בסובארו DL 81 של חבר הנמכנו את הרכב לרמה שהצריות היו בקו אחיד בין הגיר לגלגלים. הצריות מחזיקות יפה מאוד כבר שנה וחצי 40K ק"מ מנוע 1600 וסל"ד לא יותר נמוך מ4K בכל נסיעה!

עומר.

מחפש שילדת חיפושית או חיפושית שלמה עד עם רשיונות! (לצורך פרוייקט באגי)

פורסם
בהנמכה הציריה נשארת באותו אורך בעוד המרחק בין הגיר לנאבה מתקצר. מי שיסבול הוא החלק עםפ הכי הרבה חופש בו וזו הציריה.

אלעד, ב33 המצב שונה כי הציריה אומנם ישרה, אבל זה התכנון והאורך שלה מתאים למצב הזה.

בהנמכה המפרקים של הציריה נמצאים בלחץ קבוע להתקצר כי הנאבה לא תצא והגיר בטח לא יזוז מהמקום.

אני בדעה זהה.

נוצר לחץ פנימי בתוך הציריה כאשר ממנמיכים.

אולם לדעתי, אם לא מנמיכים באופן חריף (זווית ציריה לא משתה משמעותית [מס מעלות בודד]) אזי לא אמור להיות נזק בטווח הקצר, מכיוון שלציריה יש חופשים פנימיים מרגע הייצור.

ליום יום: מחפש את המיועדת.... כרגע הצעצוע VTR סקסו 1997

לאשה ולסופ"ש: פורסטר 2016 X ממוגן עם הגבהה

• תוכן חדש...