Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

עזרה בשיפור V6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני חדש אצלכם בפורום

רוצה קצת מהנסיון שלכם

יש לי גולף V6 סטנדרטי ורוצה להרכיב לה כמה דברים כמו צ'יפ וצנרת

כמה תתן לי כ"ס ומה עדיף להרכיב לה ...!?

רוצה כשאתן גז ארגיש בו !!!!

תודה

פורסם

לדעתי בתקציב סביר דווקא עדיף לשפר אחיזה (בולמים) לפני שנוגעים במנוע, מכיוון שהוא חזק ממילא (204 כ"ס). לרכב לא מוגדש השיפור יהיה זניח יחסית, 10-20 כ"ס לכל היותר כתוצאה מצ'יפ, אגזוז פרי-פלואו ופילטר פתוח. באלפא 156 שלי אשר נתוני הבסיס שלה היו די דומים (2500, 190 כ"ס במקור) התוצאה של כל אלו היתה שיפור ל-212 כ"ס בדיינו. לא רע, אבל השיפור במנועי הטורבו שהיו לי ב-A6 היה מורגש הרבה יותר בגלל העליה החדה במומנט.

אפשרות נוספת לגביה אני לא ממש מכיר את התכנות היא להוסיף טורבו למנוע - יכול להיות מ-א-ו-ד מעניין...

אינפיניטי M37X. יחידה בארץ. ו-BMW X1. לא יחידה בארץ. ו-MERCEDES SLC350 משנת 1973 כמובן. והיו עוד המון...

פורסם

wonka מבחינת תקציב ( אין לי בעיה ) אבל שתהיה עבודה טובה !

maxi f7 אני אעשה את כל זה ויותר יש לחבר שלי STI מגיעה ל 400 כ"ס זה אומר שאני לא חדש בעולם השיפורים

לאט לאט אני רוצה ממכם רעיון טוב מה לעשות באוטו זה כי נראה שאתם יותר ותיקים ממנו !

פורסם

ציפ

פילטר פתוח במיקום טוב

שים דוד אחורי פתוח יותר, ויותר קליל מהאבטיה הענקית הזו שיש מאחור.

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

1. אתה מציג את הרכב, תציג אותו כמו שצריך: דגם, שנתון, תיבת הילוכי, ק"מ על המנוע וכו'. מדובר ב VR6 או ב V6 4MOTION?

2. בלי תקציב ויעד הספק לא תקבל תשובות! אלה החוקים וזאת גם הדרך ההגיונית היחידה להתקדם!

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אגב מה מצב הרכב ליפניי שמשפרים צריך לישר את כל העינינם מתחת (צמיגים טובים וטיפול מקיף לרכב ).

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם
ציפ

פילטר פתוח במיקום טוב

שים דוד אחורי פתוח יותר, ויותר קליל מהאבטיה הענקית הזו שיש מאחור.

למנוע אטמוספרי כל זה יוסיף לו אולי 10-15כ"ס

והשקעה שלא משתלמת

רובר 214 SI למכירה אלפא 75 טורבו למכירה

"הפחד הוא רק תחושה, האומץ לנסות - זאת המעלה" (א.איינשטיין).

פורסם

עם בנוגע לגולף V6 עסקיננו, באמת עולה לי שאלה מעניינת, מה ההבדל בין המנועים השוכנים בV6 4motion עם ה200כ"ס לבין המנוע ששוכב בR32 עם ה230כ"ס ? אולי זה גם יתרום לבחור עם נושא השיפורים.

ואגב, אני חושב שטורבו על הרכב שלך (במידה וזה כמובן 4motion, ולאVR6 - הנעה קדמית) יכול להיות שיפור מדהים, בכלל מנועי V6 ומעלה בשילוב של הגדשה מניבים תוצאות מדהימות, להבדיל ממנועי 4 ציל' בתצורות אחרות, אלו מספקים בבסיסם את המומנט הבריא בתחילת ספקטרום הסל"ד וההגדשה עוזרת לו לטפס בסל"דים הגבוהים. (כמובן שהכל ביחסיות)

לצורך העניין אגב יש סדנא בשם HPA RACING אשר מוכרת קיט טורבו סטייג' 2 וכל מיני תוספות לגולף דור 4 מהדגם הבכיר - R32, אשר מביאים את ההספק לאזור ה 550כ"ס לא יאומים. (מתורגם ל0-100 ב3.2 שניות +- לא זוכר בדיוק, וסגירה של 320קמ"ש)

פורסם

אחד השיפורים הקלאסיים באירופה לגולף V6 4MOTION הוא התקנת מנוע V6 בי-טורבו של אוודי. וואחאד מפלצת! :twisted:

פורסם
אחד השיפורים הקלאסיים באירופה לגולף V6 4MOTION הוא התקנת מנוע V6 בי-טורבו של אוודי. וואחאד מפלצת! :twisted:

כן נכון בדיוק כמו שיש ב אודי A6 2.7 BT אחת המכניות

ובעלת תנועה ומנוע עצבני בניגוד ל v8 4.2 של אותם שנים שהיה עצלן למרות שהיה בעל הספק גבוה יותר .

זה חמשיר: מעשה במצלמה מז@י&ת,כל היום נהגים מצלמת, כשיסע השוטר

אז אותה ננסר ונוכל לחייך על באמת

פורסם

אם זו השילדה של MK4 - 4MOTION הייתי מטפל בהתנהגות וברכרוכיות של השילדה והמתלים, כח ומומנט לא חסר למנוע הזה, תוכל לקרוא את המאמר שלי על שיפור לאון-4, פלטפורמת שילדה זהה לחלוטין, פרט למנוע גדול וכבד יותר מקדימה.

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

פורסם

תודה לכם על התגובות BAQIRA מה שיש לי זה V6 4MOTION

אם אני שם לה טורבו לא יהיה לי בעיות במנוע ?!

בשביל לשים טורבו צריך הפוך הרבה חלקים במנוע וזה סיפור גדול !!!

פורסם

יופי של רכב, קח ברצינות את ההודעה של ליאור מעליך , כח יש לאוטו הזה בשפע, דוקא היציבות והאחיזה שלו דורשות שיפור.

פורסם

ד"א, עוד תוספת קטנה שהותקנה לא מזמן והוכיחה את עצמה כזולה מאד וכיעילה, החלפתי לפני חודשיים את תושבות המתלה הקדמי הרכרוכי לתושבות פוליאטילן, לא של פאוורפלקס שעושות צרות, ע"פ שמועות ששמעתי (מתייבשות, נשלפות ועוד) אלא של חברה אוסטראלית שמיובאת ע"י "כתום" ...

הנה המאמר על השאר

ליאור

Keep The Rubber Side Down ...And...Pedal To The Metal

"מוות לשיעמום"

• תוכן חדש...