Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אוכל חינם בחיפה! - רק היום

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6452 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היום בצהריים אחי מתקשר אליי ואומר לי שפתחו איזו מסעדה ברחוב המגינים ( ליד אבו-יוסף) ולרגל הפתיחה כל האוכל חינם :shock:

לא זוכר את השם של המסעדה ועד איזו שעה היא פתוחה, אבל למי שמשעמם כרגע זה שווה בדיקה.

תהנו :-)

פורסם

קוראים למסעדה אנגוס.

המסעדה שייכת למשפחת דבאח מדיר אל אסד , האבא היה חבר קרוב מאוד של אריק שרון ושותף שלו בעסקי הבקר יש לו הרבה עסקים גדולים בדיר אל אסד אחת מהם משחטה כשרה גלאט וחנות בשר שגם היא כמובן כשרה.

בקיצור גם בדיר אל אסד (צמוד לכרמיאל) יש לו את המסעדה הזאת ואמרו לי שהוא פתח היום גם בחיפה , יש לו את אחת השאוורמות הכי טעימות שיצא לי לאכול , מעבר לזה הבשרים שלו ברמה גבוהה, לדעתי בגלל שהכל מגיע טרי ישר מהמשחטות שלו.

בקשר למחירים, אז בסניף שפה המחירים זולים .

פורסם

יש לו כמה סוגי שווארמות לפחות בכרמיאל זה ככה לגבי כבש אני לא בטוח

אבל הודו יש לו! ובאמת בשר איכותי וטעים רק מה ש-15 שקל לסלטים מבן אדם זה קצת יקר!

והשווארמה טעימה והכי זולה...

הכל לרכב

חנות אודיו ואביזרים לרכב

תחפשו אותנו בעמוד הפייסבוק - הכל לרכב

פורסם

אתה פונה שמאלה נכנס לדיר אל אסד (צומת אחת לפני לכרמיאל).

אחרי 100 מטר פונה ימינה מצד שמאל שלך יהייה מרכז קניות מצד ימין תראה בגדול אנגוס.

• תוכן חדש...