Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

לאחרונה הרכב עבר טיפול שכלל החלפת פעמוני צירייה, בלמים ועוד.

אחרי התיקון התחלתי לשים לב לרעש של דפיקות מהצירייה כשאני מאיץ את הרכב בנסיעה בקו ישר.

מה המשמעות של הרעש? מה לא תקין?

אני לא בטוח אם הרעש היה גם לפני הטיפול.

תודה רבה לעונים וחג שמח:-D

פורסם

אולי שכחו לסגור איזה בורג? איזה רכב, צירייה ימין או שמאל? אני מנחש לפי חתימה שזה סויפט 88.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
אולי שכחו לסגור איזה בורג? איזה רכב, צירייה ימין או שמאל? אני מנחש לפי חתימה שזה סויפט 88.

אכן סוויפט 88.

אני לא כ"כ מזהה איזה צד, זה נשמע לי מהאמצע או שמאל אבל לא בטוח.

הרעש הוא לא ממש דפיקות כמו בפניות, קצב הדפיקות יותר מהיר (כמו צרור) וחלש יותר.

תודה

פורסם

ראשית - כדאי לתקן את הכותרת ולהוסיף את פרטי הרכב כדי שתוכל לקבל תגובה מהמקצוענים שבטח כבר כועסים:evil:

דבר שני, ברשותי גם כן סוויפט מודל 92' ואצלי קיימת בדיוק אותה הבעיה שאתה מתאר, מעין דפיקות שדומות לתקתוק

של ציריה אך דווקא קורה בעת לחיצה על הגז בנסיעה ישרה.

אשמח גם כן לקבל חוו"ד לגבי התקלה הזו...

פורסם

כמו למטבע גם לציריה פעמונים

פעמון שליד הגלגל דופק בסיבובים

והפעמון ליד הגיר דופק שמאיצים את הרכב

ויש להחליפו

בהצלחה

אורי

פורסם

כמו למטבע גם לציריה פעמונים

פעמון שליד הגלגל דופק בסיבובים

והפעמון ליד הגיר דופק שמאיצים את הרכב

ויש להחליפו

בהצלחה

אורי

לא כ"כ הבנתי, אתה מתכוון לפעמון של הציריה שנמצאת בצד של הגיר?

• תוכן חדש...