Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6486 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

כמו שחלקכם יודעים, אני "סטודנט :)" במכללה, לומד עכשיו ביד' רשתות מחשבים\שפות תכנות ועוד כמה שטויות לא קשורות.

לפני מס' ימים נכנסת מנהלת המכללה עם דף תשלומים של 6K כמעט,ודף לבקשת מילגה.

למה לא להמציא משהו ולקבל איזה הנחה? :roll:, לא מעוניין לבקש כסף מההורים אלא לשלם לבד.

אני חושב שדברים כגון "אני עובד ב2 עבודות על מנת ללמוד במכללה" הם כבר שמעו מאות פעמים.

אשמח לשמוע דברים מעניינים, מקוריים ונוגעים .

בכל זאת, קשה לשלם סכום כזה כשהראש צריך להיות שקוע בלימודים רוב הזמן.

-בקשה קטנה, כמה שיותר תשובות רציניות אם אפשר כמובן שתמיד צריך לצחוק קצת :).

תודה לעונים ולעוזרים, המשך יום טוב וצום קל :-)

פורסם

"הראש צריך להיות שקוע בלימודים",זה לא ממש מתאר את המצב כשאתה נמצא שם יומיים בשבוע ל-10 שעות סה"כ.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

פורסם

אתה לומד בעתודה טכנולוגית?

אם כן, אני די בטוח שצה"ל יוכל לממן לך חלק נכבד מהלימודים. פנה למדור עתודה טכנולוגית שליד הבקו"ם ונסה לברר דרכם פרטים נוספים.

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

אחלה, אבל ניסית לברר אם יש אפשרות לקבל מילגה נוספת? מילגת קיום?

פעם היו מסלולים מסוימים שממנו לך עד 90% משכר הלימוד.

פורסם

זאת נראית לי שאלה מוזרה לשאול,

איפה אני מברר בקשר לקבלת מלגה זו?במדור לעתודה שהזכירו פה?, או במנהלת המכללה עצמה?.

תודה לעוזרים.

פורסם

תתחיל במדור עתודה טכנולוגית - 03-7377913. לדעתי הם ידעו לכוון אותך למסלול אחר שממומן באחוזים גבוהים יותר או לעזור לך עם מלגה.

• תוכן חדש...