Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6493 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

החלטתי לטפל בבעיות שלי בעצמי, הרכב קיבל מכה ואני אעשה סיבוב במוסכים האלו בכדי לקבל הצעות זולות יותר.

הבנתי שיש המון מוסכים מומלצים ביפו ומחוצה לה, שמנוהלים ע"י בני דודינו שעושים עבודה לא רעה בכלל.

אשמח לקבל המלצות על מוסכים כאלו, אני צריך המלצה על מוסך ממש טוב כי המכה בפח לא פשוטה לתיקון.

תודה רבה.

פורסם

משום מה אי אפשר לערוך את ההודעה המקורית, אני צריך גם פרוקייה של הבני דודים, מניסיון הכל זול שם בהרבה, בעבר דיברתי עם בעל פרוקייה אבל איבדתי את המספר, יש להם הכל, בשפע ובזיל הזול :wink:

פורסם

ביפו שום דבר לא יותר זול מאשר ת"א או ראשון, יש פחח אחד שיושב איפה שמוסך אילן של המרצדס, הוא זול מאוד אבל עובד בלי תנור והעבודה שהוא עושה היא על הפנים.

עבודות זולות וטובות זה בכפרים, לא ביפו.

לגבי פירוקיות אין לי שמץ של מושג.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

סע לשטחים לשומרון יש כפר נבי אליאס ממש אחרי מחסום צופים,שם תשיג עבודה בחצי מחיר

פורסם

יש לציין כי ביצוע עבודות כאלו בשטחים מהוות עבירה על החוק, אז אל תתפלא אם בטעות אתה נעצר בדרכך לביצוע העבודה או בדרך חזרה.

(יש לציין כי גם אני עשיתי עבודה בשטחים בעבר, אבל חשוב שאנשים ידעו לקראת מה הם הולכים)

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

לפי מה שהבנתי אם אני נכנס לכפרים או נעלין וכדומה אני עלול לצאת על אופניים :?

זה מסוכן להכנס למקומות כמו נעלין וכל הכפרים המדוברים?

פורסם

יש מי שיכנס איתי :-)

אשמח לקבל המלצות על פחחים באזור הכפרים, בנעלין כפר קאסם וכדומה, ואולי מספרי טלפון אם יש.

תודה רבה.

פורסם

יש כפר נחמד בשומרון קצת אחרי אריאל קוראים לו חווארה.

זול חבל על הזמן עושים עבודה מצויינת.

אין לך מה לדאוג מסתובבים שם הרבה סיורים ממוגנים הרבה מגבניקים.

אל תשכח קרמי ונשק ותביא ליתר בטחון כסף בגרב כי כנראה תצתרף לחזור במונית.

תעשה לעצמך טובה וגם לכולנו תטפל במקום נורמלי שיעשה עבודה טובה ותיהיה בטוח

צרפתיה היא כמו אישה, אתה מוציא כרטיס אשראי רק בשבילה:brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall: :brickwall:

• תוכן חדש...