Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגאן 2004 אוטומט או אופטרה 2004

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6453 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

שזה מנוע פשוט וחלש יותר, וזה מנוע גדול ו"חזק" יותר.

חוץ מזה, הוא עדיין אחד הרכבים הגרועים בקט'.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

הייתה לי מגאן 2004. רכב מדהים ומפנק אבל איכות הרכבה ירודה ביותר. אחרי 7 חודשים על כבישי ישראל הרגישה כמו דלי של ברגים. אבל האבזור היה מדהים שלא פוגשים בכל רכב קבוצה 5.

אחר כך הייתה לי מגאן 2006 חילופי מהליסינג ושמתי לב זה היה אוטו הרבה יותר זריז. כנראה שהחליפו תוכנה במחשב הזקרה.

במשך כמה חודשים נסעתי על אופטרה 2007. אוטו חביב בלי יומרה. מאוד הזכיר לא את האפלאוז 91 שהייתה לי פעם. כלומר לא התקדם מאז.

פורסם

סיכום

למרות כל הפחדים שבי אני אלך עם המגאן.

מקווה שלא אטעה ואבכה.

תודה לכולם

אשמח לשמוע עוד ביקורות דרך אגב

פורסם

תתעקש על רכב עם היסטורית טיפולים מלאה , אל תדלג על בדיקה מקיפה של כל הציוד ברכב ובאם הוא עובד.

בדוק בעת ההנעה האם כל מנורות הביקורת דולקות עם הנעת הרכב והאם הם נעלמות לאחר מספר שניות.

והחשוב ביותר, העדף תמיד רכב אשר הוחזק בידים פרטיות .

אם אתה נדרש לק"מ גבוההבכל שנה, נסה למצוא את מנוע הדיזל 1.5 , ניתן להוציא את הרכב במחירים מצחיקים..

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

בנוסף לשאלה שלי ממקודם.

אני מחפש מגאן שמורה מפרטי אבל אני כל הזמן שומע שהרכב לא סחיר ובאמת הרכבים האלו ביד2 למשל לא מתחלפים ומתפרסמים כבר המון זמן.

בכמה אחוזים פחות אני יכול לרדת במחיר לדעתכם? אני יודע שיהיו פה כאלה שיענו לי שזה הכל היצע וביקוש או הכל זה איפה הרצונות של המוכר והקונה מתנגשים - יופי.

אבל בכמה פחות בתכלס?אם מישהו ממכם היה רוצה מגאן שבמחירון שווה 52000ש"ח - כמה להציע בהנחה שהרכב תקין?

פורסם

במקרה הזה אני לא רואה בכלל סיבה לחשוב הרבה...

אופטרה - זה פשוט רכב מסוג "ג'אנק קאר" מתאים יותר לליסינג ולהשכרה, רכב חד פעמי בהשוואה לרנו מגאן, דרך אגב השם האמיתי של אופטרה זה "דייהו לצ'טי"... מצחיק שיש ישראלים שמאמינים שזה שברולט:lol:

עוד דבר לא פחות חשוב - בטיחות!!!

וכאן כמובן הרנו לוקחת את האופטרה ובגדול...

עוד יתרון ענק ברנו מגאן עם מנוע בנזין 1.6 - חיסכון פנטסתי בדלק :

בגלל הגודל והמשקל של מגאן המנוע לא מתאמץ בכלל וזה גורם לחיסכון משמעותי...

בהצלחה!!!:wink:

(((EUROPEAN DRIVER)))

מחפש בנרות - Skoda Felicia Laurin & Kement 1.6 GLXi

פורסם
במקרה הזה אני לא רואה בכלל סיבה לחשוב הרבה...

עוד יתרון ענק ברנו מגאן עם מנוע בנזין 1.6 - חיסכון פנטסתי בדלק :

בגלל הגודל והמשקל של מגאן המנוע לא מתאמץ בכלל וזה גורם לחיסכון משמעותי...

בהצלחה!!!:wink:

המנוע לא מתאמץ?

בסדר,גם כשהוא מתאמץ אין הרבה תועלת ככה שעדיף באמת שלא יתאמץ.

פורסם

זאת נבלה וזאת טרפה.

לאחי הייתה אותה דילמה אך לו היה היתרון (יחסי כמובן) לנהוג באופטרה מספר חודשים לפני שהחליף אותה במגאן.

במגאן תנוחת נהיגה זוועתית, ברקסים שעובדים כמו מפסק,מנוע סביר,התנהגות סבירה,הגה מנותק,מרחב ראיה מחורבן.

באופטרה-תנוחת נהיגה טובה יותר,מנוע נמרץ יותר(או שזה רק היה הרעש).

אשפה מוטורית.

פורסם

האמת שיצא לי לנהוג די הרבה על אופטרה.

הדברים שכן אהבתי הם את השקט היחסי בתא הנוסעים ואת מממממממממממממ בעצם זהו.

את המגאן אני מעדיף בגלל תועלת גבוהה יותר - הבטיחות כמובן.

אולי אני אסבול קצת מבחינת תקלות אבל אני מניח שגם האופטרה לא מלאך.

פורסם
זאת נבלה וזאת טרפה.

קשקוש. האופטרה באמת נבלה, אבל המגאן בפירוש מכונית טובה. מפרטי ובגרסה המאובזרת היא פשוט קנייה מצוינת בגלל הסחירות הנמוכה.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
זאת נבלה וזאת טרפה.

לאחי הייתה אותה דילמה אך לו היה היתרון (יחסי כמובן) לנהוג באופטרה מספר חודשים לפני שהחליף אותה במגאן.

במגאן תנוחת נהיגה זוועתית, ברקסים שעובדים כמו מפסק,מנוע סביר,התנהגות סבירה,הגה מנותק,מרחב ראיה מחורבן.

באופטרה-תנוחת נהיגה טובה יותר,מנוע נמרץ יותר(או שזה רק היה הרעש).

אשפה מוטורית.

כמה שטויות בתגובה אחת.

הכללה ממאגאן אחת ספציפית ולהגיד שמדובר באשפה מוטורית, אכן נדרשת חוכמה יתרה.

הברקסים הדרגתים וחזקים, עם משוב מצוין לנהג , מערכת ABS אשר אינה ממהרת להיכנס לפעולה וכאשר היא נכנסת לפעולה עושה את עבודתה בצורה מעולה.

המנוע עושה את עבודתו בצורה טובה מאוד, הגיר לעומת זאת איטי ולעיתים דורש התערבות ידנית ואו לחיצה החלטית על הגז.

תנוחת הנהיגה + מרווח פנימי מעולה , הרכב הוא אחד הנוחים ביותר בקבוצה שלו ועם תא מטען ענקי הוא מהווה עסקה משתלמת למשפחה ממוצעת.

Hyundai Tucson Prime 2.0– הבחירה של האישה..

Kia Niro Plug In - כי שומרים על הסביבה

פורסם

על המגאן לא נהגתי. נוהג על אופטרה כשנה בערך והדבר שהכי מפריע לי זה נוחות נסיעה מחפירה. אני ממש חורק שיניים לפני כל בור בכביש, מכין את עצמי לבום המתקרב... חוץ מזה הרכב מהווה תחבורה בסיסית לא יותר ולא פחות. עזבו שטויות האופטרה מאיצה ובולמת בצורה סבירה מאוד. הרכב מרווח עם תא מטען סביר מאוד. נכון, המנוע מחוספס למדי אבל בידוד הרעשים לא רע. כללית הרכב אמין למדי אבל בשלי הנורות של הפנסים נשרפות אחת לחודש והרבה תאורות פנימיות הפסיק לעבוד. בגלל הנוחות המחפירה זה רכב גרוע. לולא זה, רכב בינוני.

• תוכן חדש...