Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6471 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי לכולם שנה טובה וחג שמח

אני מעוניין ברכישת אחד הרכבים הנ"ל תנו לי ייעוץ או המלצה איזה מביניהם כדאי לי לקנות

מדובר בספארי שנת 95 או 6 אפילו 7 לבין מרצדס ויטו שנת 98 או 9 אוטומט

אלה שני הרכבים שאני יכול לקנות בסכום של 25 /26 אלף

מה הכי כדאי לי לדעת על הרכבים הללו

וגם תנו לי המלצה אולי יש לכם הצעה לרכב אחר לגמרי בסכומים הללו שימו לב כי הרכבים הנ"ל אם 8 מקומות

וזה מה שאני צריך וחייב להיות גיר אוטומט

תודה רבה לכל העונים ושוב חג שמח

פורסם

ככל שידוע לי, ויטו קיים בגירסא עם הנעה קדמית ויש גם גירסא עם הנעה אחורית.

מתוך שיחות שלי עם נהגים מתחנת הסעות, ויטו נחשב לרכב לא אמין ובעייתי.

ספארי בא עם מנוע בנזין 4.3 - חסכוני הוא לא יהיה.

ונדורה קצרה גם יכולה לבוא עם מנוע כזה, עם רגל בינונית על הגז, צריכת דלק 1 ל-4.

מה מטרת הרכב? אולי מזדה MPV יכולה לספק את הדרישות האלה?

בתקציב שלך עם קצת תוספת (בערך 28K סה"כ), אפשר לקנות אחת שנת 95.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מזדה יש לדוד שלי והוא מנסה להתפטר ממנה כבר שנה וחצי ואף אחד לא מתעניין בה ונראה רכב מפונק

המטרה היא התרחבות המשפחה ל 6 נפשות וונדורה זה 6500 וגם בנזין והתייעצתי עם מוסך אמר לי שספארי

עדיף על סוואנה (כסולר ולא חסכונית) אז וואנדורה???

פורסם

וונדורה באה עם מנועים 4.3 ו-5.7 בנזין, 6.5 זה דיזל.

בתקציב שלך גם נכנסת מיצובישי ספייס וגון שנת 93-94. מנוע שלה זה 2 ליטר.

בנוסף ככל שידוע לי קיימות גירסאות סטיישין שם וולבו עם 7 מקומות.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

מבין שתי האפשרויות שהצעת הייתי מעדיף את הספארי.

יש לו די הרבה חסרונות (נוחות גרועה למדי, אמינות לא בשמיים, צריכת דלק נוראית) אבל המרצדס גרועה בהרבה מבחינת אמינות, וכל חלק שם עולה הון. היה כזה רכב לקולגה שלי והוא בסוף מכר אותו לסוחרים שהיו היחידים שהיו מוכנים לגעת בו וגם זה במחיר אפסי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

הבעיה הכי גדולה בויטו היא תיבה אוטומטית. כשתמצא ויטו למכירה תשאל את הבעלים כמה פעמים עשו לרכב שיפוץ גיר, ותאמין לי שהתשובה תהיה יותר מפעם אחת. אם כבר ויטו אז ידני בלבד.

פורסם

סוואנה כמובן, לסוואנה מנועי 6.5 ליטר דיזל בלבד, שתיינים ביותר וגם הרכב כבד מאוד (ממש מעט פחות מ 4 טון).

ספארי בא עם מנועי בנזין 4.3 ליטר, ויותר קטן וקל.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

ספארי בממוצע 1/5 כאשר אם אתה מבלה הרבה בתוך העיר אתה יכול גם להגיע לצריכה של 1/4בלי בעיות וחוץ מזה האלטרנטור לא משהו (אמינות), אני גם חושב שמיצובישי בתקציב הזה תעשה את העבודה הכי בזול (גם כאן כך בחשבון שהגיר רגיש) ויטו פשוט בעיתית אתה יכול לנסות לגרד איזה פרוויה (92/3 שעשתה לפחות 350K) שהיא אופציה הכי מהנה לנהיגה.

בהצלחה

פורסם

למה אתה צריך 8 מקומות כאשר אתם 6 נפשות?

הספארי שתינית - 1-4/5

הויטו לא אמינה - משמועות שכנראה נכונות לכן המחיר.

דווקא המאזדה יכולה להיות אופציה לא רעה, 1-6/7 בדגמים הישנים של ה 3 ליטר שנחשבים יחסית אמינים (לא שמעתי על טענות).

מה עם פלקסוואגן קרוול? רובם ידניות.

נוסע על:

טויוטה פריוס 2019.

טויוטה קורולה 2008 רובוטית.

פורסם

נסה את הניסן MPD (סרנה) כאופציה.

מודל 98' נמכר לחבר טוב ב-23K שקל!

היא מאובזרת, אמינה מאוד, ונוחה ל 8 איש.

והאחזקה הרבה יותר זולה.

אלפא רומאו ספיידר V6 3.2 בציר 2007

טל שביט (1955-2011) זה לא אותו הדבר בלעדייך, אתגעגע לנצח.

פורסם

מעניין שאני לא נתקל בוונדורה אחת שיש לה מנוע 4100 סמ"ק יכול להיות בגלל ההבדל בשנתון ובגימור?(שלי זה ספורט וואן=ראלי STX 1984)

אומרים שהמנוע 4.3 יש לו הרבה כוח זמין אבל הוא טוחן דלק.

אצלי המנוע קרבורטור לאחר כל הכיוונים אוכל 1-7 ביום טוב בלי מזגן וחלונות 1-6 משולב בלי מזגן עם חלונות.(ויש היגיון כי זה לא דגם נוסעים או עבודה זה קראוון קטן)

אגב-שלי זה 6 צילינדר טורי.

"זול וזוגלובק - שניהם מתחילים בזין, ובשניהם תקבל נקניקיה"

חיפושיות 73-74

• תוכן חדש...