Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אילו שיפורים אני יכול להוסיף לרכב לא רק למנוע התקציב שלי הוא 4K ואם אני צריך אישור ממשרד הרישוי על השיפורים האלה

פורסם

כמובן שלא תתחיל במנוע. אתה יכול להתחיל בישור קו לרכב, צמיגים איכותיים, בולמים ספורטיבים יותר. רוצה לספר על התקציב? (אגב, אם אתה חושב על בודי קיט וכונס מומלץ שלא תספר לנו על זה)

פורסם

כדאי שתפרט קצת יותר,באיזה כיוון אתה רוצה לשפר היתנהגות ואחיזה,כוח,יופי ?

כמובן מומלץ שבאמת תתחיל ביישור קיו עים הרכב קודם כל בכל זאת שנת 96 ב 4K אפשר לעשות אחלה של עבודה שהרכב ישרת אותך למשך שנים רבות באמינות.

ROVER 600 TI

פורסם

אני לא כל כך מבין בזה לפי מה שראיתי שאומרים פה עדיף לי לשפר את האחיזה אבל בשביל זה צריך אישורים ונראה לי שזה סיפור מה עוד אני יכול לעשות ברכב לפני המנוע שישפר את המראה ואת האחיזה?

פורסם

תשים סט צמיגים איכותיים ורחבים ככל הניתן במגבלות המידה המותרת,סט בולמים בילשטיין B6 כל זה אני חושב ניכנס לך בתקציב

וכך תשפר אחיזה בצורה משמעותית מאוד.

ROVER 600 TI

פורסם

צמיגים איכותיים כן, רחבים לא. המנוע בשנים אלה חלש, והביצועים יושפעו קשות.

ב-4K לא ניתן לשפר משמעותית שום דבר, טיפול במע' ההזרקה/הצתה (ניקוי, אבחון שהכל תקין וכו') וצמיגים הם בערך המקסימום שניתן להשיג בתקציב כזה.

פורסם

האם הרכב הנ"ל הוא טורבו?

(מניסיון שלי עם A4 יש מנוע 2.0L ומנוע 1.8T)

אך חכמים ממני אמרו ומומלץ לבצע יישור קו מלא לרכב, טיפול כזה מחזיר לך את כל הכ"ס שנאבדו במהלך השנים.

פורסם

המנוע הוא לא טורבו איפה הכי כדאי לשים צ'יפ למנוע ומה בדיוק הוא עושה ובמה עוזרים פילטרים פתוחים? אשמח לשמוע עוד הצעות לשיפורים

• תוכן חדש...