Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6473 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ערב טוב חברים יקרים,ושנה טובה.

עכשיו אני יכול להיות גאה לערוך את החתימה שלי ולשתף אותכם, סיימתי להתקין את הדואל מונו שלי שכל כך שאלתי עליו כאן בפורום ועל DLS המסכנים שישבו לי בתוך תיבה אם מישהו זוכר.הדואל מונו ממש נחת עכשיו וישר הותקן לא היה לי כוח לחכות!!

אפשר להגיד שהסאונד נשמע סוף הדרך,פשוט יש כל כך הרבה לכוון באקליפס הזה שלא יודע מה נגמר לי הסולר מלכוון רק.

עדיין חסר קצת באס מקדימה,אני חושב שזה כי הדלת של פורד קונקט קצת גדולה עליו אבל איטום עכשיו לקנות לא נראה לי בגדול זה אוטו לעבודה יש פתרונות איטום חברים? קרטונים של ביצים כבר הציעו לי,ירדתי מזה (היו הרבה נוצות).

לא לבלבל לכם ת'שכל בכל מקרה הסטאפ יושב מאד יפה ע"י הגבהות וחיתוך של הדלת, וקודם כל אני רוצה להודות לכמה שעזרו לי ושלא ממש יכולתי לעשות את זה לבד בלי דחיפה מהם.

קודם כל לקדוש ברוך הוא תודה ששלח לי את אבא שעזר לי ולא נשכח את מתן שבת מהפורום שעזר לי יותר מכל אחד כאן.

החליף לי את ה 4G שיש לי עכשיו, יעץ לי, והשמיע לי את אותו הסט שיש לי ברכב שלו.ועם לא פחות 100 טלפונים ביום ומפגשים איתו ומסכן באמת אני חייב לו שכר טרחה (וגם נעלי כבל).

ועוד בחור,אתם בטח מכירים את סאונד דיזיינר,ו את המנהל שיווק דרור שמו.

בלעדיו אין לי מושג אם היתי עושה משהו בכלל ונציין משהו חשוב,כלום אבל כלום לא נקנה ממנו,ולא הותקן אצלו הכל היה זיוני שכל שלי.

"תעזור לי שלח אותי לאנשי מקצוע מתקינים אההה משהו!!" ובלה בלה,הוא יכל להיות נאמן לחנות שלו ולהגיד "לא קנית ממני לך חפש" אבל הוא עזר לי והתנהג באדיבות ואין לי מושג למה!! בגדול הוא קנה אותי מבחינת בן אדם.

פשוט אחד האנשים חבר'ה לא ידעתי שקיימים עוד אנשי מקצוע בתחום הזה שלא רוצים רק לדחוף לכם מוצרים.

ותודה לכם הפורום הזה שכל כך השכלתי פה באודיו לרכב ולמדתי ופשוט תודה לכל מי שעזר.

עכשיו מה שנותר זה לקנות מנוע באס שזה ה A6 ועל סאב עוד לא החלטתי IDMAX מישהו?

תמונות בקרוב בת'רד זה. קצת משעמם ללא תמונות לא???

ג'ובני

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מעניין אותי לשמוע את הסט הנ"ל,אני מקווה שבמפגש הקרוב נפגש.

אבל על הנייר זו נראת מערכת לפנים.

צריך עוד סאב,מונו חזק,אבל אתה בדרך הנכונה.

אני אישית ממליץ מאוד על הIDMAX 12.

בהצלחה.

פורסם

תודה נכון זה סטאפ שחשבתי עליו הרבה אבל קשה לי לשמוע את הIDMAX לא יודע המפגשים יוצאים לי ממש בשבת תמיד.

אני עדין מפחד ממה שאמרו על הסאב הזה שהוא מהיר מדיי ונשמע דומה למיד.כאילו לא מיד אבל הוא לא יורד נמוך מספיק לא יודע אחרי כל הנתונים שלו נשמע לי מופרך קצת

ג'ובני

פורסם

תתחדש, אתה בדרך הנכונה.. :-)

לגבי הIDMAX: הוא מהיר מדיי? הלוואי על כל סאב איכותי.. נשמע דומה למיד? ממש לא.. לא יורד נמוך מספיק? אני צריך לקחת מאלי את הדיסק עם ה10-35HZ ונבדוק..:-)

בקיצור, IDMAX הוא סאב מעולה ואיכותי, אך אל תכריח את עצמך לקנות משהו שאתה לא שלם איתו..:wink:

פורסם

אני יכול להשוות את הIDMAX לW3 12 אינץ:

הייה לי את הW3 הוא סאב מעולה לכול הדעות,אבל:

הוא מאוד מדוייק מבחינת באס, אבל הוא משתלב פחות יפה מאשר הID.

אני עכשיו עם הID והוא נשמע מצויין, הוא אולי פחות מדוייק בבאסים הפאנצים, אבל הוא משתלב הרבה יותר יפה עם המוזיקה מאשר הW3.

שוב אני אומר הW3 הוא מדוויק לבאסים עמוקים ממש כמו יריה, אבל הID הרבה יותר איכותי,משתלב יפה עם המוזיקה,חזק.

זו ההשווה שאני יכול לעשות עבורך בין שני הסאבים האילו כי זה מה שהייה לי ברמה הזו.

אני מקווה שאחרי עוד אנשים יעשו השווה כמוני, כך אולי תוכל לקבל תמונה יותר רחבה.

בלי קשר אתה חייב לשמוע לפני שאתה עושה את הצעד הזה.

בהצלחה

פורסם
הוא אולי פחות מדוייק בבאסים הפאנצים,

רועי, תרשה לי לחלוק עליך. לעניות דעתי, זו בדיוק אחת היתרונות והמעלות שלו; הוא מדוייק ופאנצ'י.

פורסם

תודה לך רועי.

בגדול דווקא היתה השוואה בין הW6 לIDMAX לא יודע מה העדפה האישית לך אבל ככה אני זוכר.

היתה השוואה בין ה W7 ופה כבר אמרו שהרבה העדיפו את ה IDMAX כי ה7 ממש "שמן" להם.

אז איך ה W6? מישהו? מה אומרים!

אגב קיבלתי במיל את הצעה מסוניק למגבר הנ"ל

MTX Audio XThunder X1000D

רוצים אותו ב 260 אני לא יודע אם להתפשר מה A6 שכל כך בניתי עליו

עכשיו אני בדילמה.

ג'ובני

פורסם
רועי, תרשה לי לחלוק עליך. לעניות דעתי, זו בדיוק אחת היתרונות והמעלות שלו; הוא מדוייק ופאנצ'י.

סליחה עם לא הבנת אותי כמו שצריך:

אני אומר שהJL למינהם הם מאוד פאנצים אבל לא מתחברים למוזיקה כמו שהID יודע לעשות.

זה לא אומר שהID לא פאנצי כי הוא פאנצי בטרוף.

ושוב אני אומר אני ממליץ מאוד על הIDMAX.

הרבה יותר מהJLים.

לגבי הW6 הוא גם טוב אבל ממש שונה מהID.

לך תשמע ומה שאתה אוהב תקנה.

פורסם

תודה שורלאק הדרך שלי דיי סלולה כבר:-)

אגב לא קלטתי את שמך אז נו איך?????

לא שמעתי אותם אבל ל W6 וW7 יש לי מחיר יפה מאד ליבוא מחול אנסה להביא IDMAX

אז רגע נו לא עניתם,מה אתם אומרים ה MTX שכתבתי למעלה?

לרדת מהA6? והוא יהיה לי יותר חסכוני בחשמל לא לשכוח אז תנו תנו הסברים!!:-)

שאגב מאד מזכיר את סדרתZX של קיקר במבנה שלו

ג'ובני

פורסם
אז איך ה W6? מישהו? מה אומרים!

אני אוהב את הביקורות המפורטות של CA&E, שים לב למשפט הבא מתוך הסיכום:

"I would have to say that the 12W6v2-D4 is the best sounding subwoofer that I have tested for CA&E"

http://www.caraudiomag.com/testreports/0403cae_jlaudio_12w6v2_car_audio_subwoofer/index.html

ובקשר לW7, הוא מאד שונה. דבר עם אלי סאונדמן עליו.

אה.. קוראים לי צביקה..

פורסם

אם אתה מחפש SQ אז ה W6 עדיף לטעמי מאחיו הגדול ומהשמנמן.

אם אתה חושב שכיוון של ה W6 אז הייתי מעדיף את הגנסיס אודיופיל .

גם ה IDMAX סאב מצוין , וגם האבוק יכול להיות אופציה טובה .

את כולם אתה יכול לשמוע .. מה כבר יכול להיות יותר פשוט מזה ?

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

לא אמרתי שזה בעיה..רק איפה אני אתחיל לחפש חבר'ה בפורום שיש להם את כל המבחר הזה?

אני לא יהיה עצלן פשוט כל מי שיש לו אחד ממה שכתבת אני שמח שיציע לי,אני מהמרכז.

אני ממש רוצה לשמוע אותם אבל איפה, מפגשים קצת קשה לי להגיע כי זה נופל תמיד בשבת ויש לי כל מני דברים אחרים.

אז צביקה אם הבנתי נכון וכמו שהבנתי הW6 הוא פשוט בהמה לכל הדיעות וגם מוסיקלי? ואו זה אני חייב לשמוע.

איך הW6 כוחות עם הIDMAX? ועדין חבר'ה לא נתתם לי תשובה חותכת לMTX או לA6?

ג'ובני

• תוכן חדש...