Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה ראשי התיבות RSI אומרים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8208 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד חשבתי שזה רנו -ספורט -ישראל

מה לא? :shock:

ועכשיו ברצינות אני מבין שאף אחד פה לא יודע מה צופן בתוכו ראשי התיבות RSI (וזה כולל אותי :oops: ) אז ניראה לי שהגיע הזמן להכניס שאילתה לאחד הפורומים של רנו ספורט בחו"ל או לרנו עצמם ולהבהיר את הנושא אחת ולתמיד.

יש מתנדבים?

נ.ב

לפי דעתי אין פירוש לשלוש האותיות האלו כלל, כמו שRN הם לא ראשי תיבות אלא רק שם שמייצג דגם מסויים.

פורסם

נ.ב

לפי דעתי אין פירוש לשלוש האותיות האלו כלל, כמו שRN הם לא ראשי תיבות אלא רק שם שמייצג דגם מסויים.

ואתה מחשיב את עצמך כמבין....

RN זה Really Noah :D

:-)

פורסם

נ.ב

+

אני לא מחשיב את עצמי לכלום, האחרון שידבר יהלל וישבח את עצמו זה אני !

ובתחום שאני לא מבין/יודע כגון הנושא הנ"ל אני מעדיף לשתוק ולא לחוות את דעתי-אולי להעלות השערות כגון שהעלתי אך לא דעות.

קפיש?

פורסם

נ.ב

+

ובתחום שאני לא מבין/יודע כגון הנושא הנ"ל אני מעדיף לשתוק ולא לחוות את דעתי-אולי להעלות השערות כגון שהעלתי אך לא דעות.

קפיש?

אמאל'ה.... :roll:

הומור אח שלי השומרוני.... הומור.... :shock:

:-)

פורסם

נ.ב

+

קפיש?

יש והרבה כשצריך.

פורסם

במקרה של הפוקוס RSזה RALLY SPORT

אני זוכר שכשהרכב פורסם היה רשום את זה בכתבה..

אגב לא מצאתי את הפרוספקט הזה אבל אני בטוח שזה הפירוש

HU: JVC KDBT1 AMP:JBL Cs50.4

COMP: MTX RTS652 SUB: Magnat Xpress 1200

פורסם

נ.ב

+

קפיש?

אריאל...מאז שעברת ליפנית אתה כבר לא בחברה.

אז,אסור לנו לצחוק איתך.

אני מאוד מצטער ליהיות זה שמודיע לך.

אולי אם תגלח את הרגלים ותעשה קעקוע של פיג'ו סיטרואן טלבוט...נשקול להחזיר אותך.

קרפצ'יו?

Rikshanoam-R

פורסם

אריאל ידידי, הנה מענה לבקשתך,

יש סימוכין ל RSi

RS הינה מחלקה בחברת רנו שבאחריותה לדאוג לדגמי ה "ספורט" של רנו. ה RSi היא גם פרוייקט שלהם ולכן המותג הנ"ל

כמו כן גם הקליאו B 172 סוסונים היא מבית Renault Sport והם מצאו לנכון להדביק את המותג שלהם עליה.

בעבר הרכבת מנוע 16V על רכבים היה נחשב מאוד באירופה ולכן הקליאו 16V נשאה את שמה (16V) כדי לציין את החשיבות של הדבר ולא נשאה את המותג RS.

האם זה עונה?

פורסם
אריאל ידידי, הנה מענה לבקשתך,

יש סימוכין ל RSi

RS הינה מחלקה בחברת רנו שבאחריותה לדאוג לדגמי ה "ספורט" של רנו. ה RSi היא גם פרוייקט שלהם ולכן המותג הנ"ל

כמו כן גם הקליאו B 172 סוסונים היא מבית Renault Sport והם מצאו לנכון להדביק את המותג שלהם עליה.

בעבר הרכבת מנוע 16V על רכבים היה נחשב מאוד באירופה ולכן הקליאו 16V נשאה את שמה (16V) כדי לציין את החשיבות של הדבר ולא נשאה את המותג RS.

האם זה עונה?

לא לגמרי.

rs זה רנו ספורט או קי...

מה זה הI, ינג'קשן? :roll:

דניאל

פורסם

אכן ה I זה Injection.

בואו לא נשכח באילו שנים יצאה ה RSI בחו"ל ואז הזרקה בכל רכב עדיין היה משהו יחסית חדש וכל יצרן שדחף הזרקה לרכב דאג לציין זאת בגאווה ליד השם.

אגב ברנו יש גם מחלקה שנקראת Renault Alpine שמטפלת גם כן בתחומי הספורט של רנו. הבנתי שהם מתעסקים ב Aftermarket של Renault Sport או משהו כזה.

• תוכן חדש...