Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אלפא 147 מול 156 מול 166

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6478 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

החלטתי שאני רוצה לקנות אלפא רומיאו. התקציב הוא כ 60-70 אלף ש"ח.

כיום יש לי רנו קליאו ידנית. אני בחור רווק שנוסע לבד ולכן האופציה בה התמקדתי הייתה 147 2.0 ידנית.

הצרה היא שקשה מאוד למצוא רכב כזה (אני לא יכול לחרוג מהתקציב).

במהלך חיפושי יצא לי להכיר שני דגמים אחרים של אלפא 156 ו 166. משיקולים של מחירי דלק, אני לא רוצה מנוע הגדול מ 2.0 ליטר. אני גם לא רוצה קטן יותר מאחר ואני רוצה רכב עם כוח.

מישהו יכול לספר קצת עליהם? מה ההבדלים בין הדגמים בפרמטרים של סחירות, אמינות, הנאה מנהיגה ופינוק? האם הם שייכים לדור החדש של האלפות המפגין אמינות סבירה אם הוא מטופל לפי הספר במוסכים מורשים?

דבר אחר הוא עניין הגיר. האופציה המועדפת ב 147 היא גיר רגיל. ברם, במהלך החיפושים יצא לי לראות שרוב האלפות מגיעות עם סלספיד או גיר מסוג אחר (לא ידני).

מישהו יכול לספר לי קצת על תיבות הילוכים אלו? האם השם הרע שיצא לסלספיד הוא מוצדק או שמדובר בהיסטריה? ומה לגבי הגיר האוטומט של האלפא? האם הוא מסרס את ההנאה מהנהיגה או שהוא מתחבר לנהג.

ממה שראיתי, אלפות עם גיר סלספיד נמכרות בפחות מחצי ממחיר המחירון שלהם? האם זה בגלל שהגיר לא מוצלח משעת לידתו או שהוא בסדר בסה"כ, אך לא אמין ?

אשמח לעזרה ממי שיודע ומבין.

תודה.

פורסם

ה-166 נופלת מייד - אם אני לא טועה יש רק אחת עם מנוע 2.0 וגם היא של שגרירות איטליה. היתר 3.0 ו-3.2 ל'. גם ה-147 נופלות ברובן, כי רובן מצויידות במנוע 1.6.

ה-156, בייחוד בדגמים המוקדמים, יותר חדה וקשיחה מה-147. ל-147, מאידך, איכות גימור והנדסת אנוש עדיפים.

הסלספיד אכן לא מצטיין באמינותו, אם כי ההיסטריה בהחלט מוגזמת. הבעיה היא שרוב התקלות נפתרות בהחלפתו, והדבר יקר מאד. הגיר האוטומטי לא רלוונטי לדרישותיך, שכן הוא הוצע רק עם המנועים הגדולים. לדעתי הסלספיד דווקא לא מסרס את ההנאה מנהיגה, אלא מוסיף לה נופך משלו ויש גם את הפלוס של שתי הידיים על ההגה כל הזמן ורגל שמאל על המדרס.

רוב ה-147 2.0 המוחלט מצוייד בסלספיד והדגם הידני נדיר מאד.

כל הרכבים שציינת שומרים על אמינות טובה אם מטופלים בזמן ובידי מכונאים יודעי דבר.

לסיכום, לפי כל מה שציינת הדגם העדיף לך (במסגרת התקציב והדרישות) הוא 156 2.0 TS ידנית, שכן התקציב לא מאפשר למשוך ל-JTS (03 ומעלה).

שים לב למחלות האופייניות:

וריאטור תזמון משתנה, משולשים קדמיים, MAF.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

• תוכן חדש...