Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6482 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא בטוח שזהו הדרייבר שאתה רוצה להגביר [תן את המודל המדויק], אתה רואה שזה 70W. ה100.2 שהוא 100W לערוץ, יבוא לו טוב.

אגב, שים לב, בגרף למטה, כמה ניר צדק שאמר שמעל 1-2K הוא הולך לישון..

http://www.tymphany.com/18w_4531g00

ולגבי המגבר עצמו, יש ביקורות מצוינות כאן. וגם בחו"ל.

למשל:

http://www.stevemeadedesigns.com/board/index.php?showtopic=24914

פורסם
ולמען השם 7" למיד?!? :brickwall:

לא, דני, זה המידבאס - לו הוא רוצה לשדך את ה100.2.

סבבה, מה אתה מנסה להגיד בזה? אני לא הבנת אותך :oops:

מה שניסיתי להגיד, והצלחתי:wink:, שלדרייבר הזה שלך שהבאת בלינק, יש את אותם נתונים שיש במה שהבאתי בלינק.

כלומר, גם 70W. וגם את הגבול שמעל 2K שהוא כבר לא יעיל בתחום התדרים הללו.

כלומר, שגם לדרייבר הזה, יתאים 100 וואט לערוץ.

וכלומר אחרון, שתראה בעיניים בגרף, כמה מיד שחסר לך באוזניים..

זה מה שניסיתי להגיד..

אני ממליץ על STEG K2.02 . זה מה שיש לי , עם אתה רוצה אתה יכול להגיע ולשמוע ..

הוא לא ביקש המלצות על מגבר שני ערוצים, הוא שאל אם יש למישהו נסיון עם הסאנדאון 2 ערוצים.

לא, [כי הרי אתה תשאל את זה, נכון?] אין לי ניסיון עם המגבר הזה. כן יש לי עיניים ואוזניים לראות ולשמוע ביקורות וחוות דעת מצוינות על המגבר הזה.

פורסם

אני סקפטי לגבי כך שזה נשמע טוב יותר מכל סט שני חלקים אחר, אבל אין ספק שזה נשמע פחות טוב מסט כזה של שלושה חלקים, ולכן, רועי, כל הכבוד. אם יש את התקציב וזה נעשה בצורה נכונה, אני לגמרי בעד.. אני מחכה לשמוע ולהינות.

בנושא יכולות הדרייברים שמותקנים כבר;

נכון שהגרפים יפים וליניארים, עד 2KHZ במידבאס, ומ2KHZ בטוויטר, אבל גרף ההיענות עצמו לא מלמד אותנו יותר מדי על איך הדרייבר ישמע לי באוזן, ובנוסף, ככל שנוריד עומס מכל דרייבר - משמע, ניתן לו לנגן טווח תדרים מצומצם יותר, כך הוא יתמודד טוב יותר עם שאר התדרים. ומוסיקלית, זה ישמע לנו טוב יותר.

• תוכן חדש...