Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6499 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מצד שני באנגליה מותר לשים במכונית איזה מנוע שרוצים ואיזה שיפורים שרוצים ואת אף אחד זה לא מעניין, אבל יש שם טסט שנתי והוא מ-א-ו-ד מחמיר.

• תגובות 36
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
ומאיפה בדיוק יגיע הכסף לאכיפה מוגברת? מהדוחות? הצחקת אותי. הכסף הזה הולך לכל מקום אפשרי אחר, ובמיוחד לקניית מכשירי "דבורה" ולייזר לגילוי עברייני מהירות, כי שם הכסף הגדול.

אוקיי.

ואם התכוונתי לחזיר ים?

או סוס ים?

או אולי בכלל סוס יאור?...:lol:

בכל מקרה, אקח את מילותיי חזרה, ואחליפן.

מיקי מאוס יואשם באינוס זאב רווח בסוברו DL תוך ניגון מתמשך של שירי יהורם גאון כולל קליפים מתקופת המצאת הווידאו במערכת הDVD והסנפת זרדים של נענע לפני שמישהוא יוותר על אגורה.

כך יותר טוב?:oops:

בסלנג האמריקאי חזיר PIG הכוונה לשוטרים, אז אין כל בעיית כשרות, רק קניבליזם.

פורסם

הטסט באנגליה מאוד מחמיר והביטוח למכוניות משופרות בכלל לא שפוי (סכומים של 4-5K פאונד בכלל לא יוצאי דופן ואני מדבר בתקופה שהפאונד היה 8 ש"ח).

אם אתם טוהים מאיפה באה האופנה של רכבים משופרים קוסמטית ברמה מאוד גבוהה אבל מכנית סטנדרטים לחלוטין, זה בזכות הביטוח היקר שלהם.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

זה נשמע הגיוני שהביטוח יהיה יקר יותר, שכן אף אחד לא בדק במעבדה את כל האפשרויות וההשפעות על כל דגם ודגם, וחברת הביטוח לוקחת סיכון (מחושב) על הלא נודע.

גם יצרן הבונה אב טיפוס מכוסה בביטוח יקר יותר שכן גם הוא הולך אל הלא נודע.

.

האמור לעיל הינו לפי מיטב הבנתי ואו מנסיוני ואין הוא במקום יעוץ מבעלי מקצוע בתחומם.

פורסם

לדעתי הבעיה במבחן הישראלי היא לא שהוא מקל מדי או מחמיר מדי, אלא שהוא לא עניני.

מבחן כל 6 חודשים למכונית ישנה, אישור מוסך כזה וכזה, אישור מוסך על כל תיקון וכולי - בעצם יוצא שבמבחן של מכונית ישנה בודקים את הנירות יותר מאשר את המכונית. כמו כן יש בעיה של החלפת חלקים ללא צורך (בלמים בעיקר).

לדעתי, עדיף היה כמו שעושים (עשו?) באנגליה: תביא איזה אוטו שאתה רוצה לאיזה מכון שאתה רוצה, מתי שאתה רוצה. עובר - עובר, לא עובר - לא עובר. אין דבר כזה "מבחן חוזר", אין אישורים משום סוג, לא מענין אותם אם היצרן המקורי הרכיב את הבלמים או החתול של הנהג, אם הרכב עבר מבחן אתמול או נכשל שלשום - רק דבר אחד בודקים: האם הרכב תקין כרגע, או לא.

כנ"ל לגבי שינויים ברכב, כגון הפיכת סטיישן לטנדר, או הנעה קדמית לאחורית (יש מקום שמתמחה בזה) - מודיעים למשרד הרישוי על שינוי ברכב, מקבלים בדואר מסמכי רישוי חדשים, עוברים מבחן רישוי רגיל - וזהו.

למי שיש לו ספק, רמת התחזוקה של מכוניות שם היא גבוהה בהרבה מהמקובל בישראל. לאו דווקא בגלל המבחן, כמובן...

דני

פורסם
בסלנג האמריקאי חזיר PIG הכוונה לשוטרים, אז אין כל בעיית כשרות, רק קניבליזם.

אין לי בעייה עם קניבליזם. כל עוד אני בצד הנכון של הצלחת.:twisted:

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

מה שעושים פה לרכבים מיושנים זה בכלל עוול, כל חצי שנה בדיקה (מה בדיוק יקרה בחצי שנה הזאת?), אישורים למינהם, בודקים אותם עם זכוכית מגדלת, העיקר להמאיס עלייך את הרכב.

ד"א המדבקות הזוהרות זה בכלל שטות, יש לי מחזירי אור מובנים בבקליות מהיצרן, למה אני צריך להוסיף עוד? מה יש לי משאית סמי?!

• תוכן חדש...