Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6525 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

*זו היא הפעם הראשונה שאני כותב פה בoff topic אז מזל טוב שיהיה לי.

אני נוסע עם חברה שלי ב14 לבודרום בתורכיה לקלאב מד (הכל כלול)

שביררתי על מסלול מירוצים, מצאתי משהו של מסלולים שהם מציעים לך קלאב של 4 ימים וכו'

המכוניות שנוסעים עליהם באותו מסלול זה פיאט(רכב ישן ולא מושך אותי ויזואלית) ואני רציתי לדעת האם קיים בתורכיה מקום/מסלול שנותן לך את האפשרות להגיע לשלם ל10 סיבובים סיבוב ראשון עם מדריך שמלמד אותך וכו' ואז נותנים לך 9 סיבובים להנות שכמובן המדריך לצידך ומסביר לך כיצד לעשות את הסיבוב בצורה הטובה ביותר. וחוץ מזה, אם אתה כבר משלם על מסלול וכו' אתה רוצה לנהוג על מכוניות מרוץ, ולא על פיאט שהדביקו לה כמה מדבקות ועשו לה שיפורים. אני רוצה משהו יותר רציני m3/rx8 מיאטה וכו'

האם קיים מקום כזה בתורכיה ואם לא איזה אפשרות אחרת יש שתיתן לי את התוצאה הכי קרובה למה שאני מחפש

בתודה מראש לכל העונים

שלכם

גם בחגים

לא בשבתות

היום מכרתי את החיפושית של אחותי שנת 72 יד 2 מנוע תפוס ומצבר גמור ב2700 ש"ח

בן

פורסם

אגב - אם אתם כבר בבודרום תעשו סיבוב בעיר העתיקה ולכו למוזוליאום של האליקרנס - אחד משבעת פלאי העולם העתיק.

נסיעה טובה!

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תוכן חדש...